MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ικανοποίηση ΚΕΒΕ για τα μέτρα στήριξης και κατάργηση τέλους €350 επιχειρήσεων

Advertisement

Sponsored by exness

Η ανακοίνωση του ΚΕΒΕ

Τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης χαιρέτισε το ΚΕΒΕ εκφράζοντας ιδιαίτερη ικανοποίηση για την κατάργηση του τέλους €350 για επιχειρήσεις.

Advertisement

Σε ανακοίνωση του το ΚΕΒΕ σημειώνει ότι τα μέτρα, συνολικού κόστους €60 εκ. είναι προς την ορθή κατεύθυνση και μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά στην αντιμετώπιση του πληθωρισμού και των άλλων επιπτώσεων από την αύξηση του ενεργειακού κόστους.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση εκφράζει το ΚΕΒΕ για την παράταση μέχρι τις 30 Απριλίου της επιχορήγησης στον ηλεκτρισμό για τη βιομηχανία και την κατάργηση του τέλους, των €350 για τις επιχειρήσεις που αποτελούσε διαχρονικό αίτημα του ΚΕΒΕ, με το Επιμελητήριο να υποδεικνύει ότι τα δύο αυτά μέτρα θα διευκολύνουν τις επιχειρήσεις στις δραστηριότητες τους και θα μειώσουν το λειτουργικό κόστος τους.

Το ΚΕΒΕ θεωρεί ότι η φιλοσοφία των μέτρων, που είναι στοχευμένα και στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του κράτους, συνάδει με τις πάγιες θέσεις του Επιμελητηρίου.

Ταυτόχρονα το πακέτο των μέτρων, προσθέτει, θα λειτουργήσει θετικά για όλη την οικονομία, αφού επιχειρήσεις, νοικοκυριά και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού θα τύχουν σημαντικής ελάφρυνσης και στήριξης στη δύσκολη αυτή συγκυρία για όλους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network