MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζει το παιδογκολογικό τμήμα του Μακαρείου Νοσοκομείου

Advertisement

Sponsored by exness

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζει το παιδογκολογικό τμήμα του Μακαρείου Νοσοκομείου – Για 7η συνεχή χρονιά διοργάνωσε την εκδήλωση με τίτλο «Βοηθάμε γιατί θέλουμε και μπορούμε»

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζει το παιδογκολογικό τμήμα του Μακαρείου Νοσοκομείου, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία της διαδικτυακής εφημερίδας «Νέα Πόλις», η οποία για 7η συνεχή χρονιά διοργάνωσε την εκδήλωση με τίτλο «Βοηθάμε γιατί θέλουμε και μπορούμε».

Advertisement

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αρχής, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μακάρειο Νοσοκομείο, με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου και στην παρουσία των συνδιοργανωτών.

Εκ μέρους της Αρχής Λιμένων παρέστησαν ο Πρόεδρος Δρ. Αντώνης Στ. Στυλιανού, ο Γενικός Διευθυντής Άνθιμος Χριστοδουλίδης και η Διευθύντρια Προσωπικού και Διοίκησης Μαρία Ιωακείμ με λειτουργούς της Αρχής, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου συνεχάρη τους συντελεστές της εκδήλωσης ενώ ο Γενικός Διευθυντής της Αρχής εξέφρασε την διαχρονική στήριξη της Αρχής σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network