MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προσηλωμένη στη στήριξη κοινωφελών εκδηλώσεων δηλώνει η Αρχή Λιμένων Κύπρου

Advertisement

Sponsored by exness

Προσηλωμένη στη στήριξη κοινωφελών εκδηλώσεων δηλώνει η Αρχή Λιμένων Κύπρου – «Η δράση αυτή έχει καταστεί θεσμός και οι ημικρατικοί οργανισμοί έχουν καθήκον να τη στηρίζουν»

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και έχοντας ως αρχή της την εξωστρέφεια και τη συμμετοχή σε κοινωφελείς δραστηριότητες, η Αρχή Λιμένων Κύπρου παρέδωσε, χθες Τρίτη, τη δική της εισφορά στο Ίδρυμα του Ραδιομαραθωνίου.

Advertisement

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αντιπροσωπεία της Αρχής Λιμένων Κύπρου υπό τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Δρα Αντώνη Στ. Στυλιανού και τα μέλη Ξάνθο Ματσούκα και Μιχάλη Χαραλάμπους μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της Αρχής Άνθιμο Χριστοδουλίδη παρέδωσαν την εισφορά σε περίπτερο του Ραδιομαραθωνίου, στη Λεωφόρο Σταυρού.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου δήλωσε σχετικά ότι η Αρχή Λιμένων Κύπρου παραμένει προσηλωμένη στη στήριξη κοινωφελών εκδηλώσεων και δράσεων και ειδικότερα του Ραδιομαραθωνίου. Πρόσθεσε ότι η δράση αυτή έχει καταστεί θεσμός και οι ημικρατικοί οργανισμοί έχουν καθήκον να τη στηρίζουν, αφού μόνο θετική συμβολή έχει στο κοινωνικό σύνολο και ειδικότερα στα παιδιά και στις οικογένειές τους, που έχουν ανάγκη την αγάπη και την προσφορά οργανωμένων και μεμονωμένων φορέων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network