MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

H Δράκου συζήτησε με Ανώτατο, κόμματα και δικηγορικό σύλλογο τη διαδικασία επίλυσης μικρών διαφορών

Advertisement

Sponsored by exness

H Δράκου συζήτησε με Ανώτατο, κόμματα και δικηγορικό σύλλογο τη διαδικασία επίλυσης μικρών διαφορών – Συνέχεια στην προσπάθεια για περαιτέρω μεταρρύθμιση των επαρχιακών δικαστηρίων

Συνέχεια στην προσπάθεια για περαιτέρω μεταρρύθμιση των επαρχιακών δικαστηρίων, δόθηκε με τη 2η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Υπουργού Δικαιοσύνης , των κοινοβουλευτικών κομμάτων, εκπροσώπους του Ανωτάτου Δικαστηρίου και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, παρουσία της Νομικής Υπηρεσίας.

Advertisement

Ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρει ότι τέθηκαν οι απόψεις των διαφόρων πλευρών για την προτεινόμενη διαδικασία επίλυσης μικρών διαφορών που προνοείται μέσα από τροποποιητικό νομοσχέδιο που ετοιμάστηκε από το Υπουργείο.

Η Υπουργός και η ομάδα της κατέγραψαν τις τοποθετήσεις και τις εισηγήσεις όλων των παρευρισκομένων και άμεσα θα τις επεξεργαστούν.

Η συζήτηση και η προσπάθεια θα συνεχιστεί σε συνάντηση που θα οριστεί το αμέσως επόμενο διάστημα, με τελικό στόχο την περαιτέρω βελτίωση της πρωτοβάθμιας δικαστικής δικαιοδοσίας, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network