MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ενημέρωση για οδικές εργασίες από το Τμήμα Δημοσίων Έργων

Advertisement

Sponsored by exness

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ενημερώνει για οδικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε διάφορα σημεία του αυτοκινητόδρομου και σε κεντρικές οδούς της Λευκωσίας και της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, ανακοινώνει ότι, την περίοδο από τις 07/09/2020 μέχρι 16/09/2020, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, σε τμήματα και των δύο κατευθύνσεων του αυτοκινητόδρομου Α3 Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης/καθαριότητας των φρεατίων του δρόμου.

Advertisement

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος περίπου 500 μέτρων κάθε φορά, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α3 και στις δύο κατευθύνσεις Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται με σημάνσεις στην δεύτερη λωρίδα της ίδιας κατεύθυνσης.

Επίσης, την περίοδο 14/09/2020 – 06/10/2020, από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α3 Ριζοελιάς – Παραλιμνίου από την έξοδο Πύλας μέχρι και την έξοδο Ορμήδειας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Λάρνακα – Παραλίμνι σε απόσταση 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται πάντα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση την περίοδο 07/09/2020 – 31/12/2020 καθημερινά συμπεριλαμβανομένων και Σαββατοκύριακων, στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Λάρνακα, θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες δημιουργίας κυκλικού κόμβου στα πλαίσια αδειοδοτημένης ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω περιόδου, στο τμήμα της Λεωφόρου Γρ. Διγενή, από τον κυκλικό κόμβο «ΓΣΖ» μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (παρά την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου), θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διακίνηση της κυκλοφορίας.

Ανακοινώνεται επίσης ότι την Τετάρτη 9/9/2020 μεταξύ των ωρών 05:00 π.μ. – 12:00 το μεσημέρι, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα Φώτα Τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network