MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Advertisement

Sponsored by exness

Ολονύχτιες εργασίες και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού – Ενημερωθείτε και αποφύγετε την ταλαιπώρια – Όλες οι πληροφορίες

Ολονύχτιες εργασίες σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, θα διεξάγονται απόψε Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου και αύριο Πέμπτη, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι και τις 5.00 το πρωί αύριο Πέμπτη, ενώ θα επαναρχίσουν στις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης και θα ολοκληρωθούν γύρω στις 5.00 το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής, 03 Νοεμβρίου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται στο τμήμα μεταξύ του Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία και της συμβολής με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, για σκοπούς συντήρησης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητοδρόμου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου, για μήκος 500 μέτρων περίπου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Ολονύχτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, για χάραξη οριζόντιας σήμανσης στον δρόμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες διεξάγονται από το βράδυ χθες Τρίτη, 31 Οκτωβρίου, μέχρι και αύριο Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου. Αρχίζουν στις 10.00 το βράδυ και ολοκληρώνονται στις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μια κατεύθυνση, σε μήκος μέχρι 500 μέτρων περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network