MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Είναι ξεκάθαρο τι σχεδίαζε ο Αζέρος» λέει ο Αρχηγός Αστυνομίας. Καταχωρείται αύριο η υπόθεση

Advertisement

Sponsored by exness

Αύριο η καταχώρηση της υπόθεσης των σχεδιαζόμενων δολοφονιών στο Δικαστήριο – Έξι πρόσωπα τελούν υπό κράτηση – «Είναι ξεκάθαρο το τι σχεδίαζε ο Αζέρος» είπε από την Πάφο ο Αρχηγός Αστυνομίας

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση του Αζέρου, με την υπόθεση να καταχωρείται αύριο στο δικαστήριο.

Advertisement

Σε δηλώσεις από την Πάφο, ο Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, ανέφερε ότι για τις αρχές «είναι ξεκάθαρο το τι σχεδίαζε ο Αζέρος, που έχει συλληφθεί» θεωρώντας ότι είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση την οποία η Αστυνομία έχει χειριστεί με πολύ καλό τρόπο.

Υπενθυμίζεται, ότι για την υπόθεση συνελήφθη περί τα τέλη Σεπτεμβρίου πρώτα ο 38χρονος Αζέρος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε όπλο και σιγαστήρας και εν συνεχεία από τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα, οι ανακριτές οδηγήθηκαν σε 27χρονο από το Πακιστάν ο οποίος συνελήφθη στην Πάφο όπου ζει και εργάζεται. Από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 27χρονου, οι ανακριτές οδηγήθηκαν σε  άλλους δύο -έναν 25χρονο και έναν 32χρονο- επίσης από το Πακιστάν που συνελήφθησαν στη Λεμεσό στις 22 Οκτωβρίου. Ένας ακόμα Πακιστανός συνελήφθη στις 25 Οκτωβρίου. Με τον 21χρονο από τον Λίβανο που φόρεσε χειροπέδες την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, οι συλληφθέντες για την υπόθεση έγιναν συνολικά έξι. Όλοι τελούν υπό κράτηση.

Στα πλαίσια των ερευνών, εντοπίστηκαν και δύο πιστόλια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network