MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαμαρτυρία για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων… Ένταση στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Διαμαρτυρία στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας για το μέτρο που έλαβε η Κυβέρνηση να κλείσει για περίοδο 7 ημερών τέσσερα οδοφράγματα προκειμένου να θωρακιστεί το νησί από τον κορωνοϊό – Προκλήθηκε ένταση

Αρκετοί είναι οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο σημείο και κρατώντας στα χέρια πλακάτ, φωνάζουν συνθήματα εκφράζοντας την αντίθεση τους στο μέτρο που έλαβε η Κυβέρνηση για προσωρινό κλείσιμο των τεσσάρων οδοφραγμάτων στα πλαίσια των μέτρων που λήφθηκαν προκειμένου να θωρακιστεί το νησί από τον κορωνοϊό, κάνοντας λόγο για λανθασμένη ενέργεια που δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Advertisement

Όπως αναφέρουν πληροφορίες κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας προκλήθηκε και ένταση.

Σχετικές εικόνες μεταδίδει μέσω Facebook η «Unite Cyprus Now».

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι με πρωινές του δηλώσεις ο Υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι το μέτρο που λήφθηκε δεν είναι σε καμία περίπτωση πολιτικό αλλά λήφθηκε «καθαρά για πιο αποτελεσματικό έλεγχο και διαφύλαξη της δημόσιας υγείας».

Στο μεταξύ μιλώντας από τη Λεμεσό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και απαντώντας στις επικρίσεις, είπε ότι το μέτρο λήφθηκε για προστασία και των Τουρκοκυπρίων. Και αναφέρθηκε στην παραμονή 3 χιλιάδων φοιτητών στις μη ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network