MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απείλησαν να μπουν με βυτιοφόρα στο Προεδρικό. Νέα ένταση… δεν ικανοποίησε η στήριξη που ανακοινώθηκε (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν λέει να κοπάσει η ένταση έξω από το Προεδρικό – Ανακοίνωσε οικονομική στήριξη που δεν άφησε ικανοποιημένους τους διαμαρτυρόμενους η Κυβέρνηση

Πριν καλά-καλά κοπάσει η ένταση έξω από το Προεδρικό Μέγαρο όπου πραγματοποιούν εκδήλωση διαμαρτυρίας οι αιγοπροβατοτρόφοι, οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για οικονομική βοήθεια ύψους 8 εκατομμυρίων. Η ανακοίνωση δια στόματος Ανδρέα Ιωσήφ προκάλεσε την αντίδραση των διαμαρτυρόμενων, καθώς η οικονομική στήριξη αφορά τους αιγοπροβατοτρόφους, τους αγελαδοτρόφους και τους χοιροτρόφους.

Advertisement

«Ελεημοσύνη», φωνάξαν οι διαμαρτυρόμενοι μετά την ανακοίνωση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντιλαμβάνεται τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε. Εκείνο που μπορώ να σας πω, εκ μέρους του Προέδρου είναι ότι μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να σας καταβληθεί οικονομική βοήθεια 8 εκατομμυρίων ευρώ, και αυτή θα καλύψει και τους αιγοπροβατοτρόφους και τους αγελαδοτρόφους και τους χοιροτρόφους. Με οδηγίες του Προέδρου, την ερχόμενη εβδομάδα ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καδής, θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου υπάρχει συμβούλιο υπουργών και θα ζητήσει επιπλέον βοήθεια» είπε απευθυνόμενος στους διαμαρτυρόμενους ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Ανδρέας Ιωσήφ.

«Για το θέμα του χαλλουμιού, το θέμα βρίσκεται στη Νομική Υπηρεσία, αναμένεται γνωμάτευση από τον Γενικό Εισαγγελέα, εκείνο που έχω να συστήσω είναι υπομονή» είπε ο κύριος Ιωσήφ για να ξεκινήσουν αμέσως μετά ξανά οι αντιδράσεις, με τους διαμαρτυρόμενους να φωνάζουν ότι πρόκειται για ελεημοσύνη.

Και εν συνεχεία απείλησαν να μπουν με τα βυτιοφόρα στο χώρο του Προεδρικού Μεγάρου, ενώ άρχισαν να χύνουν ξανά γάλα. Στο σημείο υπάρχει και ισχυρή αστυνομική δύναμη, μέλη της οποίας κατάφεραν να τους απομακρύνουν.

Αμέσως μετά, άρχισαν ξανά να χύνουν γάλα στο δρόμο μπροστά από το Προεδρικό Μέγαρο.

Αυτη την ώρα οι αιγοπροβατοτρόφοι έκλεισαν τα φώτα του «Καλησπέρα» και προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος.

Δείτε Εικόνες:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network