MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Διαφωνίες στο Κίτι… Δεν θα συμμετάσχει στην παγκοινοτική συγκέντρωση ο Κοινοτάρχης, εξαγγέλει άλλη σύντομα

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κιτίου, Σάββας Τταντής δεν θα παρευρεθεί στην παγκοινοτική συγκέντρωση που διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο, αύριο Πέμπτη, λόγω της απόφασης μελών του Συμβουλίου να μην απευθυνθεί στους κατοίκους, όπως αναφέρει. Λέει παράλληλα ότι σύντομα θα εξαγγείλει άλλη παγκοινοτική συγκέντρωση με αρμόδιους φορείς και τους κατοίκους Κιτίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο κ. Τταντής, εκφράζει «λύπη» επειδή όπως εξηγεί ότι δεν θα παρευρεθεί «στην παγκοινοτική συγκέντρωση που διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο, αύριο Πέμπτη», λόγω της «ετσιθελικής» – όπως τη χαρακτηρίζει – απόφασης των μελών του να μην του δοθεί δικαίωμα να απευθυνθεί στους κατοίκους «δικαίωμα και εξουσία που η νομοθεσία σαφέστατα δίνει στον εκλεγμένο Πρόεδρο της Κοινότητας».

Advertisement

Ταυτόχρονα αναφέρει πως πολύ σύντομα θα εξαγγείλει παγκοινοτική συγκέντρωση για ενημέρωση των κατοίκων, στην οποία «θα κληθούν να παρευρεθούν οι αρμόδιοι φορείς που συνέταξαν και αποφάσισαν την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα δεχθούν ερωτήσεις από τους κατοίκους Κιτίου». Συγκεκριμένα, λέει, θα κληθούν ο Υπουργός Εσωτερικών, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών της Βουλής και όλοι οι Βουλευτές της Επαρχίας Λάρνακας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων.

Ο κ. Τταντής εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει ένας «εποικοδομητικός και γόνιμος διάλογος με τους κατοίκους της Κοινότητας».

Επίσης εκφράζει τη λύπη του γιατί, όπως εξηγεί, αναγκάζεται να απουσιάζει από την εκδήλωση στην οποία θα τιμηθεί ο Οικονόμος Σωτήρης Γερολέμου, τον οποίο εκτιμά βαθύτατα και αναγνωρίζει την προσφορά του στη Κοινότητα τα τελευταία 40 χρόνια.

Στην ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κιτίου διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της Κοινότητας όπως έκανε τα τελευταία 15 χρόνια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network