MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν επιτρέπονται επισκέψεις πολιτών στα γραφεία ΕΞΕ και ΑΠΕ

Advertisement

Sponsored by exness

Με απώτερο στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κύπρο και τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνονται από την πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας, η Επιτροπή Διαχείρισης του Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) ανακοινώνει ότι δεν επιτρέπονται οι προσωπικές επισκέψεις στα γραφεία της.

Ως εκ τούτου, “οποιαδήποτε έγγραφα προς την Επιτροπή θα πρέπει να αποστέλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση energyservice@mcit.gov.cy ή ταχυδρομικώς σε κλειστό φάκελο στη διεύθυνση Ανδρέα Αραούζου 6, 1421, Λευκωσία, με ένδειξη `Επιτροπή Διαχείρισης Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ`».

Advertisement

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σε σχέση με τα Σχέδια Χορηγιών παράκληση όπως το κοινό απευθύνεται, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση energyservice@mcit.gov.cy, είτε στο τηλέφωνο 22409350.

Επισημαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάπτυξη ηλεκτρονικών υπηρεσιών, οι οποίες θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα για την ομαλή διεκπεραίωση των Σχεδίων Χορηγιών του Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network