MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεμένη η απανθρακωμένη σορός… Τα ενδεχόμενα ενώπιον των αρχών (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τη σορό που εντοπίστηκε απανθρακωμένη και δεμένη – Σε φλεγόμενη μπάλα σανού σε χωράφι στην Επαρχία Λάρνακας – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή – Στη σκηνή για αυτοψία ιατροδικαστές – Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα συμπεριλαμβανομένου και αυτού της εγκληματικής ενέργειας

Advertisement

Σε «κόκκινο» συναγερμό τελεί η Αστυνομία μετά τον εντοπισμό απανθρακωμένης σορού, σε φλεγόμενη μπάλα σανού σε ανοικτό χώρο στο χωριό Κιβισίλι της επαρχίας Λάρνακας.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ αυτοψία στη σκηνή διενεργούν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η απανθρακωμένη σορός ήταν δεμένη και βρισκόταν στο σημείο που βρισκόταν η φλεγόμενη μπάλα σανού. Το γεγονός ότι η σορός ήταν δεμένη ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, με την Αστυνομία να αφήνει για την ώρα ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Σημειώνεται ότι τον προβληματισμό των αρχών ενισχύει το γεγονός ότι η φωτιά έκαιγε μόνο την μπάλα σανού και όχι ολόκληρο το χωράφι.

Οι πληροφορίες ότι η σορός ανήκει σε άντρα, για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη.

Αν και είναι ακόμα νωρίς να λεχθεί οτιδήποτε με βεβαιότητα, όπως πληροφορούμαστε ενώπιον των αρχών βρίσκεται και το ενδεχόμενο η σορός να μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο και ακολούθως σκόπιμα να τέθηκε η φωτιά.

Πως εντοπίστηκε η σορός…

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτης τηλεφώνησε γύρω στις 1900 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την ύπαρξη πυρκαγιάς που είχε αντιληφθεί σε μπάλα σανού σε χωράφι που βρίσκεται στη περιοχή Σοφτάδες του χωριού Κιβισίλι, σε απόσταση 200 μέτρων από τη θάλασσα.

Όταν ο πολίτης κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να διαπιστώσει από κοντά την έκταση της φωτιάς, αντιλήφθηκε ότι στην μπάλα σανού υπήρχε ένα ανθρώπινο πτώμα που ήταν δεμένο.

Αμέσως ο πολίτης ειδοποίησε την Αστυνομία και επί τόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του ΤΑΕ Αρχηγείου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας και μέλη άλλων Υπηρεσιών της Δύναμης. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network