MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τρόφιμα για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου συγκέντρωσαν οι καταστηματάρχες Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Τρόφιμα για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου συγκέντρωσαν οι καταστηματάρχες Λάρνακας

Τρόφιμα για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Λάρνακας συγκέντρωσε κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης Αγάπης και Συνεισφοράς, εις μνήμην του Ακη Σταύρου, πρώην Προέδρου του Συνδέσμου, ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας, στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου.

Advertisement

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις 11 το πρωί στην πλατεία Ερμού και στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως και το κοινό προσέφερε διάφορα τρόφιμα μεταξύ των οποίων φακές, μακαρόνια, φασολιά, ρύζι, λάδι, ντοματοπολτό, γάλα μακράς διαρκείας και άλλα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας ανέφερε ότι «η σημερινή εκδήλωση που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της Λάρνακας καταδεικνύει την συνεισφορά του προς τον συνάνθρωπο μας. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται εις μνήμη του Ακη Σταύρου, πρώην Προέδρου του Συνδέσμου, ο οποίος αφιέρωσε πολύ χρόνο και κόπο για την αγάπη του προς τη πόλη και το ιστορικό κέντρο αλλά και για αρκετούς θεσμούς της Λάρνακας, αφού πάντοτε έβαζε το εμείς πάνω από το εγώ».

Πρόσθεσε ότι «με την εκδήλωση δίνουμε το μήνυμα ότι το ιστορικό κέντρο της Λάρνακας είναι ζωντανό, με ένα λαμπρό μέλλον, ενώ ταυτόχρονα τιμούμε ένα άνθρωπο που ήταν πρωτοστάτης και μπροστάρης για όλους τους αγώνες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της πόλης. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις θα δώσουν το μήνυμα ότι το ιστορικό κέντρο είναι η ψυχή και η καρδιά της Λάρνακας, η οποία θα συνεχίσει να χτυπά δυνατά και με το βλέμμα στο μέλλον».

Ερωτηθείς για την αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της πόλης, ο Δήμαρχος απάντησε πως «ολοκληρώθηκαν αρκετά έργα ενώ προγραμματίζονται και νέα τα οποία θα παρουσιαστούν τον Μάιο και αναμένεται να στοιχίσουν περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ. Με τα έργα αυτά η Πλατεία Αλκής, η περιοχή της Ακρόπολης και οι οδοί Ερμού και Ζήνωνος Κιτιέως θα αποκτήσουν μια διαφορετική εικόνα και μια πολύ πιο εύκολη προσβασιμότητα για τον κόσμο, κάτι που επιβεβαιώνει την αγάπη αλλά και τα σχέδια που έχουμε για το Κέντρο της Λάρνακας».

Από την πλευρά του Στέφανος Κουρσάρης, Γενικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ ανέφερε ότι «η σημερινή εκδήλωση αποδεικνύει ότι εμείς οι καταστηματάρχες, εμείς οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις είμαστε εδώ και βλέπουμε τον πολίτη και τον καταναλωτή στα μάτια και είμαστε σε θέση να του προσφέρουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση και βοήθεια σε ώρα ανάγκης».

Ο κ. Κουρσάρης συνεχάρη την Επιτροπή του Συνδέσμου για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και σημείωσε πως «αυτές οι εκδηλώσεις δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο της μικρής οικογενειακής επιχείρησης, το οποίο θέλουμε να διατηρήσουμε. Σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και ειδικότερα με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο μπορούμε να αναπτύξουμε και να αναβαθμίσουμε το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της Λάρνακας για να αποκτήσει την αίγλη που είχε στο παρελθόν».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Δημητρίου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας ανέφερε πως «η σημερινή εκδήλωση είναι μια προσφορά αγάπης και συνεισφοράς προς τον συνάνθρωπο μας και ως Σύνδεσμος θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας και είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο ιστορικό κέντρο της πόλης με στόχο την αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου».

Σε ερώτηση κατά πόσον οι καταστηματάρχες του ιστορικού κέντρου της Λάρνακας έχουν υποστεί επιπτώσεις από την λειτουργία των μεγάλων εμπορικών κέντρων, ο κ. Δημητρίου απάντησε πως όχι τόσο «όσο από την πανδημία του κορονοϊού, την οικονομική κρίση, τα ακραία καιρικά φαινόμενα που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον με ευελπιστούμε για το καλύτερο».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network