MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αποδεσμεύτηκε το καθηλωμένο αεροσκάφος που ήταν υπό φρούρηση στην Πάφο. Τα επόμενα βήματα

Advertisement

Sponsored by exness

Αποδεσμεύτηκε το καθηλωμένο αεροπλάνο στην Πάφο μετά τις έρευνες ανακριτών του FBI που έφτασαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και Κύπριων εμπειρογνωμόνων – Ζήτησε οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία ο Αρχηγός Αστυνομίας – Τα τεκμήρια στο μικροσκόπιο – Εν αναμονή έκθεσης που θα σταλεί από Κύπριους εμπειρογνώμονες στα Ηνωμένα Έθνη

Με την ολοκλήρωση των ερευνών την περασμένη εβδομάδα από τους ανακριτές του FBI που έφτασαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε συνεργασία με Κύπριους εμπειρογνώμονες -προκειμένου να διαπιστώσουν τι βρισκόταν εντός του καθηλωμένου αεροσκάφους που είναι στο αεροδρόμιο της Πάφου από το 2019- αυτό πλέον αποδεσμεύτηκε.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη το αεροσκάφος φαίνεται να είναι μέλος ιδιωτικού στρατού και δεν αποκλείεται να ενεπλάκη σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Λιβύη παραβιάζοντας το εμπάργκο. Πλέον μετά την ολοκλήρωση των ερευνών τερματίστηκε και η 24ωρη φρούρησή του.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times ο Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου ζήτησε από τη Νομική Υπηρεσία οδηγίες για τον περαιτέρω’ χειρισμό της υπόθεσης.

Επόμενο βήμα είναι να ετοιμαστεί σχετική έκθεση από τους Κύπριους εμπειρογνώμονες, την οποία οι ξένοι ανακριτές αναμένουν πριν από το τέλος του μήνα, ενώ όπως πληροφορούμαστε κάποια από τα ευρήματα θα σταλούν μαζί με την έκθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εν συνεχεία το FBI θα ετοιμάσει το δικό του ενημερωτικό σημείωμα προς τα Ηνωμένα Έθνη.

Από το αεροπλάνο όπως μεταδόθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ παραλήφθηκαν αρκετά τεκμήρια, δείγματα DNA, αποτυπώματα, διάφορα έγγραφα και το μαύρο κουτί του αεροσκάφους, το οποίο όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το δρομολόγιο που ακολούθησε το αεροσκάφος πριν αφιχθεί στην Κύπρο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network