MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απαντά η ΙΣΟΤΗΤΑ στα περί υπέρμετρης βίας από αστυνομικούς. «Η εικόνα… δεν αντικατοπτρίζει το τι συνέβη»

Advertisement

Sponsored by exness

Απαντά η ΙΣΟΤΗΤΑ στα περί υπέρμετρης βίας από αστυνομικούς σε πολίτες κατά την διαμαρτυρία στο Μιτσερό – «Είχαμε συνάδελφο η οποίο λόγω της έντασης των συνθηκών εκεί από τις πρωινές ώρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο» λέει ο Νίκος Λοιζίδης –  Εγκαταστάθηκαν στον χώρο ανέγερσης του εργοστασίου οι κάτοικοι

Με επεισόδια, ένταση και συλλήψεις των δύο κοινοταρχών Μιτσερού και Αγροκηπιάς σημαδεύτηκε η διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής για την ανέγερση του εργοστασίου Ασφαλτικού.

Advertisement

Απάντηση στα όσα κατήγγειλε σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος της Ομάδας Πρωτοβουλίας «Κοινότητες Εν Δράσει», για υπέρμετρη βία από αστυνομικούς της ΜΜΑΔ κατά πολιτών που διαμαρτύρονταν για το ασφαλτικό στο Μιτσερό, δίνει ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος της Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ.

Να αναφέρουμε ότι, για εμάς, όλοι οι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι συμπολίτες μας και υπάρχουν μάλιστα και αστυνομικοί οι οποίοι κατοικούν με τις οικογένειες τους στη συγκεκριμένη περιοχή, σημείωσε ο Νίκος Λοιζίδης.

«Το τι έγινε χθες στην προσπάθεια των αστυνομικών να προστατεύσουν την επιβολή του Νόμου -ελλείψει σχετικού δικαστικού διατάγματος- μας στεναχωρεί, γιατί η εικόνα που βγήκε προς τα έξω, δεν αντικατοπτρίζει το τι συνέβη. Είχαμε μια συνάδελφο η οποίο λόγω της έντασης των συνθηκών εκεί από τις πρωινές ώρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η άτυχη στιγμή του σπρωξίματος, πιθανόν να οφειλόταν στην προσπάθεια για άνοιγμα του δρόμου για να μπορέσουν οι συνάδελφοι να οδηγήσουν την συνάδελφο στο νοσοκομείο» είπε.

Ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα, λέγοντας ότι το λειτούργημα των αστυνομικών είναι να διατηρεί τους νόμους και τα διατάγματα.

«Η αδικία που είμαστε ίσως πεπεισμένοι ότι υπάρχει στην περιοχή Μιτσερού, σε μια Δημοκρατία αναιρείται μέσα από διατάγματα δικαστηρίων, νόμους και κανονισμούς και η Αστυνομία αυτά εκτελεί και προστατεύει. Θα επιδιώξουμε ως Συντεχνία συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς μέχρι να βρεθεί λύση. Άλλο η αδικία και άλλο η τήρηση της τάξης και εμείς σαν Αστυνομικοί το έχουμε νιώσει στο πετσί μας αυτό! Είμαστε και εμείς πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας και όλοι είναι συμπολίτες μας σε αυτόν τον τόπο» είπε καταλήγοντας.

Στο μεταξύ, στο σημείο παρέμειναν καθ΄ όλη τη διάρκειας της νύχτας στο χώρο όπου προορίζεται να γίνει το εργοστάσιο ασφαλτικού στο Μιτσερό οι κάτοικοι της περιοχής, με αίτημα να ανασταλούν οι εργασίες εγκατάστασής του.


Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network