MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανοικτά τα γραφεία εγγραφών για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Advertisement

Sponsored by exness

Ανοικτά τα γραφεία εγγραφών για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού – Όλες οι πληροφορίες

Άνοιξαν σήμερα τα γραφεία εγγραφών για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου και ο οποίος αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχών.

Advertisement

Τα γραφεία εγγραφών του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού λειτουργούν φέτος με θέα το απέραντο γαλάζιο, αφού βρίσκονται επί του καταμαράν «Salone», στο παλιό λιμάνι Λεμεσού και ήδη, σύμφωνα με ανακοίνωση, άρχισαν να υποδέχονται τους πρώτους δρομείς για τις εγγραφές τους.

Υπενθυμίζεται ότι από τα γραφεία εγγραφών οι δρομείς παραλαμβάνουν τα Race Packs τους με το BIB Number (αριθμό συμμετοχής) και τον αισθητήρα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. Υπογραμμίζεται ότι όλοι οι δρομείς είναι απαραίτητο να λάβουν το BIB Number προτού μεταβούν στη γραμμή εκκίνησης.

Τα γραφεία εγγραφών θα λειτουργήσουν ως το Σάββατο 18 Μαρτίου, ενώ στο χώρο θα διατίθενται προς πώληση και επίσημα προϊόντα της διοργάνωσης.

Σημειώνεται ότι εγγραφές για το Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race θα γίνονται μέχρι το Σάββατο έως τις 10:00 και πως η συμμετοχή των παιδιών (6-11 χρόνων) είναι δωρεάν, χάρη στη χορηγία από το Andrey & Julia Dashin’s Foundation, όμως απαιτείται συγκατάθεση γονέα κατά την εγγραφή.

Τα Γραφεία Εγγραφών θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, την Παρασκευή από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 και το Σάββατο από τις 9:00 μέχρι τις 18:00.

Η μεγάλη δρομική γιορτή ξεκινά το Σάββατο με τον Primetel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ και τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ. Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει τέσσερις αγωνιστικές διαδρομές, τον Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ, τον Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network