MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άρχισαν ήδη οι εγγραφές για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024

Advertisement

Sponsored by exness

Άρχισαν ήδη οι εγγραφές για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024 – Στον αγώνα του Μάρτη η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Μετά το ρεκόρ συμμετοχών με 15.000 δρομέων στο φετινό ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, η οργανωτική επιτροπή αρχίζει τη διοργάνωση του επόμενου Μαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Απριλίου 2024, με τις εγγραφές να έχουν ήδη αρχίσει.

Advertisement

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου των διοργανωτών, στον αγώνα του Μάρτη η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και οι λάτρεις των δρομικών αποστάσεων, του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και του ευ ζην απόλαυσαν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Κύπρου.

Η οργανωτική επιτροπή ήδη εργάζεται για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024. Η πλατφόρμα εγγραφής άνοιξε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.limassolmarathon.com) και από τώρα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, για να επωφεληθούν της πολύ σημαντικής έκπτωσης του 50% που απολαμβάνουν όσοι κάνουν την εγγραφή τους μέχρι την 1η Μαΐου!

«Είμαστε περήφανοι για τη μεγάλη επιτυχία της φετινής διοργάνωσης. Το ρεκόρ συμμετοχών μας χαροποιεί, αλλά μας δημιουργεί και περισσότερες ευθύνες για ακόμη καλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον. Όραμά μας είναι ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού να καταστεί ένας από τους πιο δημοφιλείς στην Ευρώπη και θέλουμε να συνεχίσει να είναι κάτι πέρα από απλή αθλητική διοργάνωση», δήλωσε ο Σπύρος Σπύρου, πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network