MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναβάλλουν την κοινή εκδήλωση διαμαρτυρίας τους οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Αναβάλλουν την κοινή εκδήλωση διαμαρτυρίας οι ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ – Αναμένουν επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας εντός Δεκεμβρίου

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ αποφάσισαν την αναβολή της κοινής εκδήλωσης διαμαρτυρίας για το θέμα της αύξησης των Μόνιμων Οργανικών Θέσεων στην Εκπαίδευση, η οποία είχε προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ).

Advertisement

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των τριών οργανώσεων, η εκδήλωση αναβάλλεται, εν αναμονή της επίσημης ενημέρωσης των οργανώσεων από πλευράς ΥΠΑΝ εντός Δεκεμβρίου, μετά από γραπτή δέσμευση του Γενικού Διευθυντή του ΥΠΑΝ σε σχετική επιστολή.

Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικές οργανώσεις παραμένουν “σε εγρήγορση, αναμένοντας συγκεκριμένη πρόταση εντός Δεκεμβρίου”. Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπάρξει κοινή αντίδραση, δεδομένου ότι πρόκειται για θέμα υψίστης σημασίας για την ομαλή, έγκαιρη και αποτελεσματική στελέχωση και λειτουργία των σχολικών μονάδων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network