MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αυξημένες συγκεντρώσεις ρύπων, αλλά «εντός ορίων». Πρώτα αποτελέσματα για αέρα στο Γέρι

Advertisement

Sponsored by exness

Πρώτα αποτελέσματα για ποιότητα αέρα στο Γέρι: «Αυξημένοι αλλά εντός ορίων οι ρύποι» – Τι αναφέρει το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας

Εντός των ορίων ποιότητας αέρα οι ρύποι στο Γέρι.

Advertisement

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας για τις συγκεντρώσεις ρύπων στην ατμόσφαιρα στην περιοχή Γερίου, οι τιμές , παρόλο που είναι αυξημένες, βρίσκονται εντός των ορίων ποιότητας αέρα που καθορίζονται από τη σχετική νομοθεσία.

Όπως ανέφερε νωρίτερα ο  Χρύσανθος Σαββίδης, Προϊστάμενος Κλάδου Ποιότητας Αέρα του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, του Υπουργείου Εργασίας, οι μετρήσεις στη περιοχή θα γίνονται σε συνεχή βάση μέχρι να ικανοποιηθούν ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος να γίνονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της πυρκαγιάς σε εξέλιξη στην Βιομηχανική περιοχή Γερίου, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Αυξημένες συγκεντρώσεις ρύπων παρατηρούνται σήμερα Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023, στην ατμόσφαιρα της περιοχής Γερίου με βάση τις μετρήσεις του επίγειου σταθμού παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα που εγκαταστάθηκε στην περιοχή από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας. Οι τιμές αυτές, παρόλο που είναι αυξημένες, βρίσκονται εντός των ορίων ποιότητας αέρα που καθορίζονται από τη σχετική νομοθεσία.

Σημειώνεται ότι οι επίγειοι Σταθμοί του Δικτύου Παρακολούθησης της Ποιότητας Αέρα του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας που βρίσκονται στην περιοχή της Λευκωσίας (Λευκωσία Κυκλοφοριακός και Λευκωσία Οικιστικός) δεν καταγράφουν αυξημένες συγκεντρώσεις ρύπων.

Συστήνεται στο κοινό να αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις και ιδιαίτερα οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού (παιδιά, ηλικιωμένοι και ασθενείς) προτρέπονται να αποφεύγουν να κυκλοφορούν σε ανοικτούς χώρους μέχρι να παρέλθει το φαινόμενο».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network