MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά σε ανακυκλώσιμα οχήματα στο Γέρι

Advertisement

Sponsored by exness

Διερευνήθηκαν τα αίτια της πυρκαγιάς σε χώρο διαλογής ανακυκλώσιμων οχημάτων – Τι αναφέρει η πυροσβεστική υπηρεσία – Δικαιολογημένη η αγανάκτηση των κατοίκων, λέει ο Δήμαρχος Γερίου

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διερεύνησε τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε χώρο διαλογής ανακυκλώσιμων οχήματων στη βιομηχανική περιοχή Γερίου στην επαρχία Λευκωσίας.

Advertisement

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε κατά τις εργασίες που γίνονταν στον χώρο διαλογής των ανακυκλώσιμων οχήματων.

«Φαίνεται ότι κατά τη διεξαγωγή εργασίας από λειτουργό της εταιρειάς με ειδικό οχήμα που ασχολείτο με τη μετακίνηση των ανακυκλώσιμων υλικών να προκλήθηκαν σπινθυρισμοί που σε συνδιασμό με υγρές ή άλλες εύφλεκτες ύλες που υπήρχαν στα παλιά οχήματα να προκλήθηκε η πυρκαγιά», ανέφερε σε σχετική ανάρτηση του.

Στο μεταξύ, νωρίτερα σε δηλώσεις που έκανε ο Δήμαροχος Γερίου στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφερε ότι είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής και δεν θα ανεχθούν την μεταφορά οποιασδήποτε άλλης οχληρής βιομηχανίας στην περιοχή η οποία είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη.

Με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί ο κ. Παπαλαζάρου είπε ότι στο ίδιο εργοστάσιο εκδηλώθηκε ξανά πυρκαγιά στις 19 Οκτωβρίου 2021 και έκτοτε οι ιδιοκτήτες πήραν μέτρα τα οποία και φαίνεται ότι απέδωσαν.

Εξήγησε ότι στο εργοστάσιο στάθμευε πυροσβεστικό όχημα της εταιρείας το οποίο και παρενέβη τα ξημερώματα με την εκδήλωση της φωτιάς, μαζί με την έγκαιρη παρέμβαση και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network