MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

3η αλλά και… 4η φάση ενώπιον Επιδημιολόγων. Χάραξαν γραμμή και πάνε Προεδρικό

Advertisement

Sponsored by exness

Η ανέλπιστα αισιόδοξη εικόνα που παρουσιάζουν τα επιδημιολογικά στοιχεία στο νησί μας σχετικά με τον κορωνοϊό επιτρέπει στο βλέμμα να είναι στραμμένο στις επόμενες φάσεις χαλάρωσης μέτρων και στην πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα.

Έγκυρη πηγή μιλώντας στη Cyprus Times ανέφερε ότι κατά τη χθεσινή συζήτηση της Επιδημιολογικής Ομάδας, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, τέθηκαν στο μικροσκόπιο όλοι οι τομείς που αφορούν τόσο την 3η όσο και την 4η φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων.

Advertisement

Σε αυτά όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ εντάσσονται το θέμα των ατόμων που θα μπορούν να συναθροίζονται, να παρευρεθούν σε γάμους, βαπτίσεις και συναυλίες, το εγχειρίδιο των γυμναστηρίων και η ημερομηνία επαναλειτουργία τους, η επαναλειτουργία των ακαδημιών, σχολών χορού, άλλων αθλημάτων, παιδότοπων καθώς και των κατασκηνωτικών χώρων.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη οι επιστήμονες έχουν λάβει απόφαση για επαναλειτουργία των νηπιαγωγείων, η οποία τοποθετείται χρονικά στις 9 Ιουνίου.

Διαφωνίες αλλά… ανηφορίζουν το Προεδρικό με εισηγήσεις

Στο μεταξύ, όπως πληροφορούμαστε κατά τη συζήτηση του Σαββάτου, δεν έλειψαν οι διαφωνίες μεταξύ των μελών της Επιδημιολογικής Ομάδας σε κάποια από τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος.

Ωστόσο εν τέλει κατάφεραν να χαράξουν κοινή γραμμή και να ετοιμάσουν τις εισηγήσεις που θα θέσουν ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους την Τρίτη στο Προεδρικό.

Μας ξεκαθαρίστηκε όμως ότι την ατζέντα της συνάντησης και τα θέματα που θα τεθούν στο τραπέζι θα τα καθορίσει ο ίδιος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης όπως και το γεγονός ότι αυτός θα λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Από την πλευρά της Επιδημιολογικής Ομάδας δε φαίνεται να έχουν αλλάξει σημαντικά τα χρονοδιαγράμματα για άρση των άλλων περιοριστικών μέτρων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network