MC MEDIA NETWORK

April 10, 2021 Saturday 18:20:37

Εγγραφή στο
Newsletter

Αρχική Βουλευτικές Παρουσιάσεις Χρίστος Τσιόππης : Υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού

Χρίστος Τσιόππης : Υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού

-

Ο Χριστάκης Χριστοφή Τσιόππης είναι ένας αυτοδημιούργητος και ευρηματικός κατασκευαστής μηχανών, ο οποίος έχει προσφέρει στον οικοδομικό και αγροτικό τομέα μέσω των μηχανημάτων του. Χάρη στις πατέντες που ανέπτυξε μπόρεσε να βελτιώσει την επεξεργασία του σιδήρου που χρησιμοποείται στους τομείς αυτούς.

Είναι ιδρυτής του εργαστηρίου κατασκευής διαφόρων ειδών μηχανών με την επωνυμία Πολυτεχνική Εταιρεία Τσιόππης, η οποία βρίσκεται στον Ύψωνα στην επαρχία Λεμεσού.

Γεννήθηκε το 1952 στον Άγιο Γεώργιο Συλίκου.

Αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή Λεμεσού στον κλάδο των Δομικών Έργων με βαθμό άριστα. Επιθυμούσε τη συνέχιση των σπουδών του σε ανώτερα ιδρύματα κάτι το οποίο όμως δεν υλοποίησε (προς το παρόν), λόγω της οικονομικής δυσχέρειας που επικρατούσε τότε στις αγροτικές οικογένειες. Αυτός ο πόθος του για συνεχή μάθηση τον μεταλαμπάδευσε στα παιδιά του.

Είναι νυμφευμένος με την Καλλιόπη Αντωνίου και έχουν αποκτήσει 9 παιδιά, εφτά κόρες και δύο γιούς. Επεδίωξαν και κατάφεραν να προσφέρουν στα παιδιά τους ανώτερες και ανώτατες σπουδές σε διάφορα τμήματα, όπως Χημείας, Φιλολογίας, Θεολογίας, Παιδαγωγικού Δημοτικής, Ηχοληψίας, Αρτοποιίας/Ζαχαροπλαστικής, Νομικής και Πολιτικών Επιστημών. Επίσης, τους εμφύσησαν την αγάπη προς τον Θεό, γι΄αυτό η οικογένεια αξιώθηκε έναν Αρχιμανδρίτη, τον πατέρα Εμμανουήλ, ο οποίος υπηρετεί στην μητρόπολη Λεμεσού.

Υπηρέτησε στην 31η Μοίρα Καταδρομών, απολύθηκε με τον βαθμό του Υπολοχαγού και είναι μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών Λεμεσού.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Αποδήμων Συλίκου και σήμερα είναι πρόεδρος της τοπικής Επιτροπής Πολυτέκνων Ύψωνα.

Είναι εθελοντής αιμοδότης. Είναι, επίσης, εθελοντής πυροσβέστης, προσφέροντας στην κοινότητα πυροσβεστικά μέσα για άμεση πυρόσβεση.

Η αγάπη του για τη φύση τον ενεργοποιούν σε μια συστηματική ενασχόληση με την καλλιέργεια αμπελιών και την προώθηση της αγροτικής παραγωγής στους νέους που επιθυμούν να επιστρέψουν στην ύπαιθρο.

Είναι ενεργός πολίτης με έντονο προβληματισμό για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία της Κύπρου και γενικότερα. Γι΄ αυτό, ενημερώνεται συνεχώς, κυρίως, σχετικά με το πολύ σοβαρό ζήτημα των εκποιήσεων, το κλείσιμο των επιχειρήσεων και των εκκλησιών, και τον περιορισμό βασικών ελευθεριών.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Αλληλεγγύη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, την ώρα που συμβαίνουν στη Cyprus Times

Top Stories

Ο Υποψήφιος Γιώργος Γεωργίου στη CT: Θέλω να εξαλειφθεί η πελατειακή σχέση πολίτη-πολιτικού

Ο δημοσιογράφος που κατέρχεται υποψήφιος στη Λευκωσία με το Κ.Σ. ΕΔΕΚ μιλά για την απογοήτευση των νέων ανθρώπων, για το ρουσφέτι, τη διαφθορά, και βεβαίως για το Κυπριακό
gallery

Aνατροπή στη Λεμεσό δείχνει δημοσκόπηση της Limegrove που δημοσιεύει η Cyprus Times

Η κατανομή των εδρών... οι συσπειρώσεις των κομμάτων και οι διαρροές

Αυτοί είναι οι 19 υποψήφιοι βουλευτές με το Κόμμα για τα Ζώα

Ποιοι είναι οι 19 υποψήφιοι - Η ανακοίνωση του κόμματος #cyprustimes

Αυξημένες σε σχέση με το 2016 οι νέες εγγραφές στον εκλογικό κατάλογο για τις βουλευτικές Μαΐου

O μέχρι στιγμής αριθμός των εγγεγραμμένων πολιτών στον εκλογικό κατάλογο #cyprustimes

Ο Υποψήφιος Δημήτρης Σοφοκλέους στη CT: Αντί θεατής της κατάντιας, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος βουλευτής

Ο αριστίνδην υποψήφιος της ΕΔΕΚ στη Λευκωσία σε συνέντευξη του στη Cyprus Times αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είναι έτοιμος να εργαστεί προκειμένου κάθε πολίτης να έχει ασφαλή και αξιοπρεπή ζωή

Ξένια Κωνσταντίνου στη CT: Στις βουλευτικές θα κριθεί η πολιτική σταθερότητα της επόμενης διετίας

H βουλευτής του ΔΗΣΥ και υποψήφια για επανεκλογή στη Λευκωσία, υποδεικνύει την ανάγκη για πολιτική σταθερότητα τα επόμενα δύο χρόνια - Aποτιμά την κοινοβουλευτική της δραστηριότητα