Η συμμετοχή της στα κοινά από τα μαθητικά της χρόνια έχει αναδείξει ζητήματα στα οποία με την εκλογή της θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο πλαίσιο των διαφόρων επιτροπών στις οποίες θα συμμετέχει.
Από το 2015 είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού Ομίλου Χειμερινών Κολυμβητών και Φίλων Λεμεσού «Ακτή Ολυμπίων», πού είναι και μέλος στο Αθλητικό Μητρώο του ΚΟΑ ως Όμιλος Αθλητικής Ενασχόλησης. Από έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Λεμεσού για τη ρύπανση στη θάλασσα από διαρροές λυμάτων, αποδείχθηκε ότι εκτός από τους παρανομούντες και την ολιγωρία των κρατικών υπηρεσιών δεν υπάρχει ούτε νομικό πλαίσιο ούτε συγκεκριμένη υπηρεσία καταστολής της ρύπανσης στη θάλασσα. Από το 2014 είναι μέλος στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καρναβαλικών Πόλεων F.U.C.C. μετά από εισήγηση του Προέδρου στη Γενική Συνέλευση όταν έγινε το Συνέδριο στην Κύπρο. Μέχρι σήμερα συμμετέχει στα τακτά ετήσια συνέδρια σε διαφορετικές χώρες.
Ως ακτιβίστρια στον πολιτισμό από το 1994 μέχρι σήμερα έχει παραχωρήσει και προσφέρει από την προσωπική της συλλογή μέχρι σήμερα εντελώς δωρεάν σε όλη την Κύπρο τα σκηνικά και τα έπιπλα σε εκατοντάδες θεατρικές παραστάσεις σε θέατρα Κυπριακά, Ελληνικά, Ρωσικά, ερασιτεχνικά (Θ.Ο.Κ, Παττίχειο Λεμεσού, Ριάλτο, Θέατρο Ένα, Περιοδεύοντες, Ε.Ν.Α.Φ Αγίας Φύλας, Ε.Θ.Α.Λ, Κερύνεια Όπερα κ.ά) Γυμνάσια, Λύκεια, Κρατικά και ιδιωτικά, Γιορτή του Κρασιού, Σχολές Χορού, Μουσικές Σχολές και Νηπιαγωγεία, Ρωσικά Μπαλέτα και τηλεοπτικές παραγωγές του Ρ.Ι.Κ κ.ά.
Βοήθησε στην δημιουργία πολλών Μουσείων σε Κοινότητες και ιδιώτες καθώς και το Παττίχειο Δημοτικό Μουσείο – Ιστορικό Αρχείο Κέντρο Μελετών Λεμεσού με έπιπλα και αντικείμενα.