MC MEDIA NETWORK

April 14, 2021 Wednesday 11:15:55

Εγγραφή στο
Newsletter

Αρχική Βουλευτικές Παρουσιάσεις Πάρις Σαββίδης: Υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού

Πάρις Σαββίδης: Υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού

-

Ο Πάρις Σαββίδης γεννήθηκε στις 14/12/1965 στη Λεμεσό και είναι πατέρας δύο θυγατέρων της Κλάρας 19 και της Ιόλης 11 ετών. Ο πατέρας του Πανίκκος Σαββίδης, γνωστός αγωνιστής της ΕΟΚΑ, υπήρξε αρχηγός δύο 10μελών ομάδων εκτελεστών σαμποτέρ και της Νεολαίας της Εμπορικής Ακαδημίας Νέων Λεμεσού. Ακολούθως υπηρέτησε στην Αστυνομία Κύπρου μέχρι το 1995. Η μητέρα του, Ανδρούλλα Σαββίδου διετέλεσε διευθύντρια νοσηλευτικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και Λάρνακας.

Αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Μπόχουμ της Γερμανίας. Επιστρέφοντας στην Κύπρο δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των επιχειρήσεων, με δική του εταιρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών μέχρι το 2004, ενώ εν συνεχεία εργάστηκε ως Διευθυντής Πωλήσεων της Unicars. Το 2016 μετά από 12 χρόνια πετυχημένης πορείας, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Remax, ενώ σήμερα βρίσκεται στην θέση του COO του ομίλου εταιρειών Δ.  Ζαβος.

Ασχολείται με τα κοινά από τα εφηβικά του χρόνια. Διετέλεσε Πρόεδρος των Κυπρίων Φοιτητών και Επιστημόνων στο Μπόχουμ, με έντονη εθνική δράση. Διετέλεσε για σειρά ετών αντιπρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Ωρίωνα Λεμεσού και μέλος της Επαρχιακής ΚΟΚ & ΔΑΖ Λεμεσού. Επίσης υπηρέτησε ως πρόεδρος του Ομίλου Ερασιτεχνικής Αλιείας για 5 έτη.  Για 11 συναπτά έτη υπήρξε Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Τσιρείου Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού, και μέλος του Δ/Σ της Ομοσπονδίας Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού. Διετέλεσε ταμίας του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, ενώ συμμετέχει ως μέλος σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις στηρίζοντας τους δυσπραγούντες συμπολίτες μας.

Η διαφθορά του πολιτικού συστήματος, η οικονομική εξαθλίωση της κοινωνίας και η ανάγκη για εθνική επιβίωση του Ελληνισμού της Κύπρου τον ώθησαν να διεκδικήσει μια θέση στο κοινοβούλιο με το ΕΛΑΜ, που είναι το μοναδικό κόμμα που δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε σκάνδαλα και πρεσβεύει τα ιδεώδη που μας άφησαν οι πρόγονοι μας ως παρακαταθήκη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, την ώρα που συμβαίνουν στη Cyprus Times

Top Stories

ΥΠΕΣ: Αναρτήθηκαν για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι

Μετά την παρέλευση συγκεκριμένης προθεσμίας, καμία ένσταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή #cyprustimes

Κίνημα «ΑΦΥΠΝΙΣΗ 2020» και «Οργάνωση Αγωνιστών Δικαιοσύνης» ενώνουν δυνάμεις για τις εκλογές

«Στόχος μας η φωνή και η δύναμη του πολίτη να καθορίζει πολιτική για αποκατάσταση κράτους ισονομίας και ισοπολιτείας»

Ο Υποψήφιος Πέτρος Ζαρούνας στη CT: Με τη ψήφο μας τιμωρούμε όσα κόμματα εμπλέκονται στη διαφθορά

«Το Μάιο θα φανεί το κατά πόσο οι Κύπριοι πολίτες θέλουν να τιμωρήσουν σε κομματικό επίπεδο αλλά και προσωπικό όσους και όσες εμπλέκονται σε σκάνδαλα ή στη συγκάλυψη τους δηλώνει στη #CyprusTimes ο υποψήφιος Λάρνακας, με το ΔΗΚΟ

Ο Υποψήφιος Γιώργος Γεωργίου στη CT: Θέλω να εξαλειφθεί η πελατειακή σχέση πολίτη-πολιτικού

Ο δημοσιογράφος που κατέρχεται υποψήφιος στη Λευκωσία με το Κ.Σ. ΕΔΕΚ μιλά για την απογοήτευση των νέων ανθρώπων, για το ρουσφέτι, τη διαφθορά, και βεβαίως για το Κυπριακό