MC MEDIA NETWORK

April 14, 2021 Wednesday 20:01:21

Εγγραφή στο
Newsletter

Αρχική Βουλευτικές Παρουσιάσεις Παντελής Π. Χατζηγέρου: Υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου

Παντελής Π. Χατζηγέρου: Υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου

-

Ο Παντελής Π. Χατζηγέρου γεννήθηκε το 1959 στην κατεχόμενη σήμερα Βατυλή, Αμμοχώστου.

Μετά την Τούρκικη Εισβολή μετοίκησε στην Λεμεσό οικογενειακώς.  Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως υπαξιωματικός.  Σήμερα ζει με την γυναίκα και τα δυο παιδιά του στα Λατσιά, Λευκωσίας.

Σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και κατέχει πτυχίο – BBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων & στο Μάρκετινγκ από το Baruch College (CUNY) της πόλης της Νέας Υόρκης. Ταυτόχρονα κατέχει και μεταπτυχιακό – MS’c στις Ξενοδοχειακές και Επισιτιστικές Επιστήμες (με Scholar Excellence) από το  F.I.U. Chaplin School of Hospitality & Tourism Management (of F.S.U), του Μαϊάμι της Φλόριντας.

Εργάστηκε για περίπου είκοσι (20) χρόνια στην Ξενοδοχειακή και Επισιτιστική βιομηχανία σε διάφορες διευθυντικές θέσεις μέχρι και Υποδιευθυντής Ξενοδοχείου 4*.  Από το 2005 μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση του Ανώτερου Εκπαιδευτή σε θέματα Διοίκησης, Μάρκετινγκ, Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Τεχνών στο Cyprus College του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ltd.

Σαν συνειδητοποιημένος πολίτης, πάντα ψήφιζε, αρχικά στην Αμερική τους Δημοκρατικούς και επιστρέφοντας στην Κύπρο τους οικολόγους, βλέποντας τους ως το πιο δημοκρατικό, κεντρώο, καθαρό και λογικό κόμμα της Κύπρου.  Το 2013 εγγράφηκε και έγινε ενεργό μέλος των Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Συμμετέχει σε εκδηλώσεις που διοργανώνει το κόμμα και είναι μέλος της Επιτροπής Παιδείας των Οικολόγων.

Θεωρεί την οικολογία, ως τον πιο σωστό τρόπο διαχείρισης του τόπου και γενικά του πλανήτη μας για την απόκτηση υψηλού βιοτικού επίπεδου και καλύτερης ποιότητας ζωής για τον άνθρωπο.

Δια μέσου της υποψηφιότητας του θα επιδιώξει την καλύτερη διοίκηση και οργάνωση του δημόσιου τομέα, την πιο παραγωγική και οικολογική χρήση το πόρων του τόπου και κυρίως του τουριστικού, ξενοδοχειακού και επισιτιστικού τομέα, την πιο σωστά οργανωμένη εκπαίδευση και παιδία των παιδιών μας, τη δίκαιη ανταμοιβή της εργασίας, τα ίσα δικαιώματα, και τη μελετημένη ανάπτυξη των βιότοπων και θαλασσών μας με στόχο την επαναφορά τους στην φυσική τους κατάσταση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, την ώρα που συμβαίνουν στη Cyprus Times

Top Stories

Στις 12 του Μάη υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για τις βουλευτικές εκλογές

Η εγγραφή στα εκλογικά κέντρα εξωτερικού έχει παραταθεί κατά 3 εβδομάδες μέχρι δηλαδή τις 23 Απριλίου

ΥΠΕΣ: Αναρτήθηκαν για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι

Μετά την παρέλευση συγκεκριμένης προθεσμίας, καμία ένσταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή #cyprustimes

Κίνημα «ΑΦΥΠΝΙΣΗ 2020» και «Οργάνωση Αγωνιστών Δικαιοσύνης» ενώνουν δυνάμεις για τις εκλογές

«Στόχος μας η φωνή και η δύναμη του πολίτη να καθορίζει πολιτική για αποκατάσταση κράτους ισονομίας και ισοπολιτείας»

Ο Υποψήφιος Πέτρος Ζαρούνας στη CT: Με τη ψήφο μας τιμωρούμε όσα κόμματα εμπλέκονται στη διαφθορά

«Το Μάιο θα φανεί το κατά πόσο οι Κύπριοι πολίτες θέλουν να τιμωρήσουν σε κομματικό επίπεδο αλλά και προσωπικό όσους και όσες εμπλέκονται σε σκάνδαλα ή στη συγκάλυψη τους δηλώνει στη #CyprusTimes ο υποψήφιος Λάρνακας, με το ΔΗΚΟ