MC MEDIA NETWORK

April 14, 2021 Wednesday 11:11:39

Εγγραφή στο
Newsletter

Αρχική Βουλευτικές Παρουσιάσεις Παναγιώτης Βορκάς: Υποψήφιος Βουλευτής Πάφου

Παναγιώτης Βορκάς: Υποψήφιος Βουλευτής Πάφου

-

Ο Παναγιώτης Βορκάς γεννήθηκε στην Πάφο το 1976. Φοίτησε στο Λύκειο Ά Εθνάρχη Μακαρίου ΄Γ από το οποίο αποφοίτησε το 1994. Αφού υπηρέτησε τη θητεία του στην Εθνική Φρουρά μετέβει στο Λονδίνο για σπουδές στον τομέα της Γενετικής στο πανεπιστήμιο University College London.

Συνέχισε τις σπουδές του, με υποτροφία του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη, στον τομέα της Ανθρώπινης Αναπαραγωγικής Βιολογίας στο πανεπιστήμιο Imperial College του Λονδίνου. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο MBA στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του μετακόμισε στην Αθήνα όπου εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Εμβρυολογία στο ιδιωτικό νοσοκομείο ΙΑΣΩ. Παρέμεινε στην Αθήνα και εργάστηκε στη μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης του ιδίου νοσοκομείου για δύο χρόνια.

Τον Σεπτέμβριο του 2003 επέστρεψε στην Κύπρο και εργάστηκε αρχικά ως Κλινικός Εμβρυολόγος. Το 2004, μετά από σχετική εκπαίδευση στο κρατικό νοσοκομείο Tel Hashomer του Ισραήλ, ίδρυσε την εταιρεία βιοτεχνολογίας Lifebank η οποία δραστηριοποιείται σε Παγκύπρια κλίμακα στον τομέα της φύλαξης ανθρώπινων ιστών και βλαστικών κυττάρων και την εμπορία εξειδικευμένων διατροφικών σκευασμάτων υπογονιμότητας.

Για σειρά ετών συμμετέχει στην Επαρχιακή Επιτροπή της ΕΔΕΚ Πάφου. Από τον Δεκέμβριο του 2016 είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της ΕΔΕΚ στον Δήμο Πάφου καθώς επίσης και μέλος της Σχολικής Εφορίας Πάφου. Ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, κατέχει την Προεδρία της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Εξωτερικών Σχέσεων του Δήμου.

Επιπρόσθετα, συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε αριθμό επιτροπών και συνδέσμων της πόλης και επαρχίας Πάφου, όπως ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Περιφέρειας Πάφου και Το ΕΒΕ Πάφου.

Είναι παντρεμένος με τη Στάθη Χατζηβασίλη με την οποία απόκτησαν τρία παιδιά, τον Ανδρέα, την Κωνσταντίνα και τον Μάξιμο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, την ώρα που συμβαίνουν στη Cyprus Times

Top Stories

ΥΠΕΣ: Αναρτήθηκαν για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι

Μετά την παρέλευση συγκεκριμένης προθεσμίας, καμία ένσταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή #cyprustimes

Κίνημα «ΑΦΥΠΝΙΣΗ 2020» και «Οργάνωση Αγωνιστών Δικαιοσύνης» ενώνουν δυνάμεις για τις εκλογές

«Στόχος μας η φωνή και η δύναμη του πολίτη να καθορίζει πολιτική για αποκατάσταση κράτους ισονομίας και ισοπολιτείας»

Ο Υποψήφιος Πέτρος Ζαρούνας στη CT: Με τη ψήφο μας τιμωρούμε όσα κόμματα εμπλέκονται στη διαφθορά

«Το Μάιο θα φανεί το κατά πόσο οι Κύπριοι πολίτες θέλουν να τιμωρήσουν σε κομματικό επίπεδο αλλά και προσωπικό όσους και όσες εμπλέκονται σε σκάνδαλα ή στη συγκάλυψη τους δηλώνει στη #CyprusTimes ο υποψήφιος Λάρνακας, με το ΔΗΚΟ

Ο Υποψήφιος Γιώργος Γεωργίου στη CT: Θέλω να εξαλειφθεί η πελατειακή σχέση πολίτη-πολιτικού

Ο δημοσιογράφος που κατέρχεται υποψήφιος στη Λευκωσία με το Κ.Σ. ΕΔΕΚ μιλά για την απογοήτευση των νέων ανθρώπων, για το ρουσφέτι, τη διαφθορά, και βεβαίως για το Κυπριακό