MC MEDIA NETWORK

February 25, 2021 Thursday 18:42:29

Εγγραφή στο
Newsletter

Αρχική Βουλευτικές Παρουσιάσεις Λίνος Παπαγιάννης: Υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου

Λίνος Παπαγιάννης: Υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου

-

Ο Λίνος Παπαγιάννης γεννήθηκε στο Παραλίμνι στις 27 Ιουνίου 1988, με καταγωγή από την κατεχόμενη Αμμόχωστο και συγκεκριμένα από την Αγία Ζώνη. Είναι παντρεμένος με την Μαρκέλλα Παπέττα.

Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και λογιστική στο Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, ενώ ομιλεί πέρα από την Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα. Επιπλέον, κατέχει δίπλωμα Accounting & Finance, είναι κάτοχος διπλώματος APNEA Education System International level 1 και κάτοχος διπλώματος Open Water 20 Scuba Diving.

Προτού εκλεγεί Βουλευτής Αμμοχώστου με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος επιχείρησης.

Το 2016 εκλέγηκε για πρώτη φορά Βουλευτής της Εκλογικής Περιφέρειας Αμμοχώστου με το ΕΛΑΜ, για την ΙΑ΄ Κοινοβουλευτική Περίοδο.

Ως βουλευτής, είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών, της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημόσιων Δαπανών και της Ad Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Αναθεώρηση και τον Εκσυγχρονισμό του Κανονισμού της Βουλής. Είναι μέλος της Ad Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη Διερεύνηση Θεμάτων που Αφορούν σε Δάνεια Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων. Παρακολουθεί σε τακτική βάση την επιτροπή Οικονομικών, την Επιτροπή Γεωργίας, την Επιτροπή Περιβάλλοντος, καθώς και την Επιτροπή Παιδείας.

Επιπλέον, έχει λάβει μέρος σε συνέδρια που αφορούν το Κυπριακό, την οικονομία και την υπογεννητικότητα.

Από την πρώτη μέρα ίδρυσης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, συμμετέχει ενεργά στις τάξεις της Παράταξης μας, ενώ από το 2010 είναι Επαρχιακός Γραμματέας του ΕΛΑΜ Αμμοχώστου και από το 2011 μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΕΛΑΜ.

Ως ένας άνθρωπος των πράξεων και όχι των λόγων, βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των συμπατριωτών μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι λάτρης της θάλασσας και της φύσης. Αγαπά το κυνήγι και το ψάρεμα, αναπτύσσοντας έντονη δράση στο κοινοβούλιο και γι’ αυτούς τους τομείς.

Όραμα του είναι η απελευθέρωση της Πατρίδας μας, η επιστροφή όλων των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες, η απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων της Κύπρου.

Τι ισχύει για γυμναστήρια αναλόγως τετραγωνικών, μετακινήσεις και τι αλλάζει με sms. Απαντήσεις για τις νέες χαλαρώσεις

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για το τι αλλάζει από την 1η Μαρτίου στο πλαίσιο της στρατηγικής άρσης των περιοριστικών μέτρων για αναχαίτιση της πανδημίας  δημοσιεύει το Υπουργείο Υγείας

Το restart των γυμναστηρίων, η Λεμεσός και οι εμβολιασμοί. Διευκρινίσεις Ιωάννου για χαλαρώσεις

Όλα τα ερωτήματα στα οποία απάντησε ο Υπουργός Υγείας μετά την ανακοίνωση των νέων χαλαρώσεων που τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 1η Μαρτίου

Απορρίφθηκε το αίτημα για ακύρωση της προδικασίας του Λιγνάδη. Ξεκινά η απολογία του

Η ένσταση ακυρότητας της προδικασίας, που είχε καταθέσει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, απορρίφθηκε με βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, την ώρα που συμβαίνουν στη Cyprus Times

Top Stories

Προεκλογική εκστρατεία με το διαδίκτυο μπροστάρη

Η πανδημία έριξε «χαριστική βολή» στις παλαιού τύπου καμπάνιες... Προεκλογικός στις «πλατείες» του διαδικτύου

Σειρά διαδικτυακών συζητήσεων εγκαινίασε ο υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού Γιώργος Διογένους

Διαδικτυακή Συζήτηση με Θέμα «Οι Ελληνοτουρκικές Σχέσεις και οι Προκλήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο»
gallery

Οι 3 εκλεκτοί της ΔΗΠΑ για το ψηφοδέλτιο της Κερύνειας

«Νέοι σε ηλικία, αυτοδημιούργητοι, καταξιωμένοι επαγγελματικά»