MC MEDIA NETWORK

April 14, 2021 Wednesday 09:58:07

Εγγραφή στο
Newsletter

Αρχική Βουλευτικές Παρουσιάσεις Κίκη Γρίβα: Υποψήφια Βουλευτής Λευκωσίας

Κίκη Γρίβα: Υποψήφια Βουλευτής Λευκωσίας

-

Η Κική Γρίβα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία, είναι γένος του Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή και τέκνο του Χαρίλαου Γρίβα από το Τρίκωμο και της Ειρήνης Ιακώβου από το Κάϊρο.

Μετά την αποφοίτησή της από το Παγκύπριο Γυμνάσιο άρχισε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καΐρου όπου έλαβα το 1st degree M.B.B.CH. Λόγω της πολιτικής κατάστασης στην Αίγυπτο αναγκάστηκε να συνεχίσει τις σπουδές της στο Concordia & McGill University στο Μόντρεαλ του Καναδά, από όπου έλαβε το πτυχίο Εργαστηριακής Ιατρικής, ενώ απέκτησε και δίπλωμα Διατροφολογίας από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Επιπλέον έχει δίπλωμα πιάνου και μουσικής από το Εθνικό Ωδείο Αθηνών και μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Σήμερα εργάζεται στο Κλινικό Εργαστήριο του Μακάριου Νοσοκομείου ως υπεύθυνη του Κλινικού Εργαστηρίου. Όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιήθηκε σε διάφορους συλλόγους ενώ διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Κλαδικής Νοσοκομειακών Εργαστηρίων και, στην οποία παραμένει μέχρι σήμερα ως μέλος.

Έχει δύο τέκνα. Τον Γιώργο 33 ετών, απόφοιτο Νομικής Σχολής, και την Δανάη 27 ετών, απόφοιτο του κλάδου Πολυμέσα. Στόχος της υποψηφιότητάς της με το Κίνημα Αλληλεγγύη είναι να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις για την ανύψωση της χώρας μας στο σημείο που της αξίζει μετά την πτώση στην οποία έχει περιέλθει κατόπιν άστοχων ενεργειών, οι οποίες την βρίσκουν κάθετα αντίθετη.

Αισθάνεται πως η υποψηφιότητά της δεν αποτελεί όνειρο ζωής αλλά υποχρέωσή της, καθώς θεωρεί ότι η έλλειψη καθαρού επιχειρηματικού λόγου, με γνήσια κίνητρα εμπνευσμένα από υψηλά ηθικά και πατριωτικά ιδεώδη, ευθύνεται σημαντικά για τη σημερινή οδυνηρή κατάσταση της Κύπρου μας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, την ώρα που συμβαίνουν στη Cyprus Times

Top Stories

ΥΠΕΣ: Αναρτήθηκαν για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι

Μετά την παρέλευση συγκεκριμένης προθεσμίας, καμία ένσταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή #cyprustimes

Κίνημα «ΑΦΥΠΝΙΣΗ 2020» και «Οργάνωση Αγωνιστών Δικαιοσύνης» ενώνουν δυνάμεις για τις εκλογές

«Στόχος μας η φωνή και η δύναμη του πολίτη να καθορίζει πολιτική για αποκατάσταση κράτους ισονομίας και ισοπολιτείας»

Ο Υποψήφιος Πέτρος Ζαρούνας στη CT: Με τη ψήφο μας τιμωρούμε όσα κόμματα εμπλέκονται στη διαφθορά

«Το Μάιο θα φανεί το κατά πόσο οι Κύπριοι πολίτες θέλουν να τιμωρήσουν σε κομματικό επίπεδο αλλά και προσωπικό όσους και όσες εμπλέκονται σε σκάνδαλα ή στη συγκάλυψη τους δηλώνει στη #CyprusTimes ο υποψήφιος Λάρνακας, με το ΔΗΚΟ

Ο Υποψήφιος Γιώργος Γεωργίου στη CT: Θέλω να εξαλειφθεί η πελατειακή σχέση πολίτη-πολιτικού

Ο δημοσιογράφος που κατέρχεται υποψήφιος στη Λευκωσία με το Κ.Σ. ΕΔΕΚ μιλά για την απογοήτευση των νέων ανθρώπων, για το ρουσφέτι, τη διαφθορά, και βεβαίως για το Κυπριακό