MC MEDIA NETWORK

April 14, 2021 Wednesday 11:44:50

Εγγραφή στο
Newsletter

Αρχική Βουλευτικές Παρουσιάσεις Γιάννης Τσίτσης: Υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού

Γιάννης Τσίτσης: Υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού

-

Ο Γιάννης Τσίτσης κατάγεται από το χωριό Πάνω Κυβίδες όπου έζησε μέχρι την ηλικία των 22 ετών.


Γεννήθηκε στην Λεμεσό το 1981.

Ο πατέρας του, Παναγιώτης Τσίτση, κατάγεται από το χωριό Σωτήρα Λεμεσού και η μητέρα του, Ελλάδα Μυλωνά, από το χωριό Άγιος Θεράπων.

Είναι ο πρωτότοκος γιός πολύτεκνης οικογένειας και έχει ακόμα ένα αδερφό και δύο αδερφές. Ο ίδιος έχει τρία παιδιά. Το 2000 αποφοίτησε από την Β΄Τεχνική Σχολή Λεμεσού και εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στο Σ.Υ.Π Παλώδιας .

To 2004-2006 εργάστηκε ως Βοηθός Πολιτικού Μηχανικού και από το 2006-2010 ως εργοδηγός και μετά δημιούργησε τις δικές του επιχειρήσεις. Ως αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας σήμερα δραστηριοποιείται στον τομέα των Mini Market και της οικοδομικής βιομηχανίας στον τομέα της Διαχείρισης Πολυκατοικιών.

Έχει εδώ και πολλά χρόνια ενεργό συμμετοχή στα κοινά. Υπήρξε μέλος του Διευρυμένου Επαρχιακού Συμβουλίου ΔΗ.ΣΥ Λεμεσού, πρόεδρος Συνδέσμων Γονέων, πρόεδρος της Περιφερικής Επιτροπής ΝΕ.ΔΗ.ΣΗ Π. Κυβίδων, μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ Λεμεσού.

Mέλος της Επαρχιακής Επιτροπής Κέντρων Νεότητας Λεμεσού, πρόεδρος Κέντρου Νεότητας Π. Κυβίδων, Γραμματέας του Συνδέσμου Αποδήμων Κυβιδων και πρόεδρος Μαθητικού Συμβουλίου Β΄ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού.

Το μότο του στη ζωή και σε αυτές τις εκλογές είναι: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΤΗΛ. 70007013

ΘΕΣΕΙΣ:
Παιδεία:
Όραμα μου είναι η ελληνορθόδοξη παιδεία, βασισμένη σε αρχές και αξίες που θα δώσει την ώθηση στους νέους ανθρώπους και ευρύτερα σ΄ όλο τον κόσμο να σκέφτονται και να ζουν με βάση το τρίπτυχο Πατρίδα, Θρησκεία, οικογένεια.

Άμυνα:
Επαναφορά του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος με την μητέρα Πατρίδα για από κοινού αντιμετώπιση οποιονδήποτε τουρκικών προκλήσεων ή και επεμβάσεων σε εθνικό έδαφος.

Οικονομία:
Για να γίνουν όλα αυτά χρειαζόμαστε μια υγιή, αδιάφθορη και με διαφάνεια οικονομία. Τα λεφτά του φορολογούμενου πολίτη πρέπει να επενδύονται σωστά στην παιδεία , Άμυνα, Υγεία και όλους τους άλλους τομείς. Μέλημα μου είναι όλος ο κόσμος να ζει με αξιοπρέπεια και κάτω από ομαλές συνθήκες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, την ώρα που συμβαίνουν στη Cyprus Times

Top Stories

ΥΠΕΣ: Αναρτήθηκαν για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι

Μετά την παρέλευση συγκεκριμένης προθεσμίας, καμία ένσταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή #cyprustimes

Κίνημα «ΑΦΥΠΝΙΣΗ 2020» και «Οργάνωση Αγωνιστών Δικαιοσύνης» ενώνουν δυνάμεις για τις εκλογές

«Στόχος μας η φωνή και η δύναμη του πολίτη να καθορίζει πολιτική για αποκατάσταση κράτους ισονομίας και ισοπολιτείας»

Ο Υποψήφιος Πέτρος Ζαρούνας στη CT: Με τη ψήφο μας τιμωρούμε όσα κόμματα εμπλέκονται στη διαφθορά

«Το Μάιο θα φανεί το κατά πόσο οι Κύπριοι πολίτες θέλουν να τιμωρήσουν σε κομματικό επίπεδο αλλά και προσωπικό όσους και όσες εμπλέκονται σε σκάνδαλα ή στη συγκάλυψη τους δηλώνει στη #CyprusTimes ο υποψήφιος Λάρνακας, με το ΔΗΚΟ

Ο Υποψήφιος Γιώργος Γεωργίου στη CT: Θέλω να εξαλειφθεί η πελατειακή σχέση πολίτη-πολιτικού

Ο δημοσιογράφος που κατέρχεται υποψήφιος στη Λευκωσία με το Κ.Σ. ΕΔΕΚ μιλά για την απογοήτευση των νέων ανθρώπων, για το ρουσφέτι, τη διαφθορά, και βεβαίως για το Κυπριακό