MC MEDIA NETWORK

April 14, 2021 Wednesday 10:14:30

Εγγραφή στο
Newsletter

Αρχική Βουλευτικές Παρουσιάσεις Κατερίνα Χριστοφίδου: Υποψήφια Βουλευτής Λευκωσίας

Κατερίνα Χριστοφίδου: Υποψήφια Βουλευτής Λευκωσίας

-

Γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 25 Ιουνίου του 1976 ενώ από το 1996 μέχρι και σήμερα, ζει μόνιμα και εργάζεται στη Λευκωσία.

Ταυτόχρονα με τις σπουδές της στη δημοσιογραφία, ξεκίνησε το 1994 να εργάζεται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Δραστηριοποιήθηκε ως δημοσιογράφος στο Ραδιόφωνο, σε εφημερίδες και στην Τηλεόραση και συμμετείχε σε πολλές δημοσιογραφικές αποστολές στο εξωτερικό. Στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Το 2000 ανέλαβε καθήκοντα δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA και το 2002 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ, όπου αναβαθμίστηκε σε Αρχισυντάκτρια Ειδήσεων και ανέλαβε το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Στο συγκρότημα ΔΙΑΣ της ανατέθηκε η εκπομπή λόγου, στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ, με τίτλο «Όλα στο φως» και ακολούθως τα ηνία της εξίσου επιτυχημένης ειδησεογραφικής εκπομπής στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, «Μεσημέρι και Κάτι».

Μέσα από την πορεία της, ασχολήθηκε με το αστυνομικό, το κοινοβουλευτικό και το πολιτικό ρεπορτάζ. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Επικοινωνίας.

Το 2019 έκανε τα πρώτα της βήματα στην πολιτική, ως Αριστίνδην Υποψήφια στις Ευρωεκλογές. Όπως η ίδια έλεγε ήρθε για να μείνει, και έμεινε. Σήμερα είναι Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος.

Είναι παράλληλα τριτοετής φοιτήτρια Νομικής, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Διαχρονικά, υπήρξε πλούσια η δράση της σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ως συντονίστρια πολλών εκδηλώσεων. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυναικών Επιχειρηματιών-Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ-BPW Cyprus). Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Κωτσονόπουλο κι έχει δυο παιδιά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, την ώρα που συμβαίνουν στη Cyprus Times

Top Stories

ΥΠΕΣ: Αναρτήθηκαν για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι

Μετά την παρέλευση συγκεκριμένης προθεσμίας, καμία ένσταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή #cyprustimes

Κίνημα «ΑΦΥΠΝΙΣΗ 2020» και «Οργάνωση Αγωνιστών Δικαιοσύνης» ενώνουν δυνάμεις για τις εκλογές

«Στόχος μας η φωνή και η δύναμη του πολίτη να καθορίζει πολιτική για αποκατάσταση κράτους ισονομίας και ισοπολιτείας»

Ο Υποψήφιος Πέτρος Ζαρούνας στη CT: Με τη ψήφο μας τιμωρούμε όσα κόμματα εμπλέκονται στη διαφθορά

«Το Μάιο θα φανεί το κατά πόσο οι Κύπριοι πολίτες θέλουν να τιμωρήσουν σε κομματικό επίπεδο αλλά και προσωπικό όσους και όσες εμπλέκονται σε σκάνδαλα ή στη συγκάλυψη τους δηλώνει στη #CyprusTimes ο υποψήφιος Λάρνακας, με το ΔΗΚΟ

Ο Υποψήφιος Γιώργος Γεωργίου στη CT: Θέλω να εξαλειφθεί η πελατειακή σχέση πολίτη-πολιτικού

Ο δημοσιογράφος που κατέρχεται υποψήφιος στη Λευκωσία με το Κ.Σ. ΕΔΕΚ μιλά για την απογοήτευση των νέων ανθρώπων, για το ρουσφέτι, τη διαφθορά, και βεβαίως για το Κυπριακό