MC MEDIA NETWORK

April 14, 2021 Wednesday 10:39:47

Εγγραφή στο
Newsletter

Αρχική Βουλευτικές Παρουσιάσεις Ανδρέας Νικολάου: Υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου

Ανδρέας Νικολάου: Υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου

-

Γεννήθηκε στο κατεχόμενο χωρίο Βαθύλακας επαρχίας Αμμοχώστου και είναι απόφοιτος από το επίσης κατεχόμενο Γυμνασίου Αιγιαλούσης. Μετά από την συμπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας στις Δυνάμεις Καταδρομών διορίστηκε το 1973 από τον τότε αείμνηστο Δήμαρχο Αμμοχώστου κ. Ανδρέα Πούγιουρο ως υπεύθυνος Τροχονομικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου.


Το 1975 μετα την Τουρκική εισβολή μετανάστευσε στην Αυστραλία όπου μετά από κυβερνητικές εξετάσεις στην Δημόσια Υπηρεσία διορίστηκε ως Διοικητικός Λειτουργός αρχικά στο Υπουργείο Τουρισμού και μετέπειτα στο Υπουργείο Εργασίας για μια περίοδο πέντε ετών.
Στη συνέχεια σπούδασε Φυσιοπαθητικές Επιστήμες Πρόληψης και Θεραπείας και Παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική στην Μελβούρνη της Αυστραλίας όπου έζησε 14 χρόνια.. Συνέχισε τις σπουδές του για ανώτερα διπλώματα στο College of Νaturopathic Medicine Αγγλίας , όπου μετέπειτα διορίστηκε στο ίδιο Κολλέγιο ως επισκέπτης Καθηγητής Φυσιοπαθητικών Θεραπευτικών Επιστημών.

Από το 2000 του δόθηκε επίσημη αποκλειστική αντιπροσωπεία του Κολλεγίου και άδεια λειτουργείας αυτού στην Ελλάδα και Κύπρο με συμφωνία Δικαιόχρησης (Franchised). Είναι Ιδρυτής και Διευθυντής της Νέο-Ιπποκρατικής Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης (πιστοποιημένο Κέντρο από της Αρχή Ανάπτυξης Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ). Το 2006 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Νέο-Ιπποκρατικής Σχολής στη φυσιοπαθητική επιστήμη υγείας πιστοποιήθηκε από το Charles Sturt University (Government University Australia).
Το Αύγουστο 2008 από το Διεθνές Ανοικτό Πανεπιστήμιο Εναλλακτικής Ιατρικής του έχει απονεμηθεί στη Αυστρία πιστοποιητικό ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ στην αναγνώριση του επιστημονικού έργου στις Φυσικές Επιστήμες Πρόληψης και Θεραπείας και για την πολυετή προσφορά του στον χώρο της ΦΥΣΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ στον τομέα της έρευνας και της μελέτης .
Το 2014 μετα επιτυχή συμπλήρωση Φυσιοπαθητικού Θεραπευτικού προγράμματος Doctor (N.D) του έχει απονεμηθεί ο τίτλος Dr.Naturopathic Medicine από το University of America (USA).
Το 2018 μετα από συμπλήρωση πτυχιακών εργασιών, ερευνών και επίσημη εξέταση διορίστηκε επίσημα από το University of America USA ως καθηγητής του Πανεπιστημίου όπου και του έχει απονεμηθεί στην τελετή αποφοίτησης το Professorial Degree με τιμητικό δίπλωμα αναγνώρισης του διδακτικού και θεραπευτικού έργου του, και για την ανακάλυψη της νέας φυσικής θεραπευτικής επιστήμης με το όνομα ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ, από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Καλιφόρνιας (USA) και τιμητική διάκριση από την Δημαρχεία Καλιφόρνιας.

Είναι Μέλος του Integrative Medicine Organization ( USA).Ο Ανδρέας Νικολάου έχει πιστωθεί με την ανακάλυψη πολλών θεραπευτικών πρωτοκόλλων φυσικής προσέγγισης ως και με την θεραπευτική αποτελεσματικότητα του από χιλιάδες πάσχοντες από χρόνια και οξεία προβλήματα υγείας που τον επισκέφθηκαν στα 35 χρόνια της φυσικής θεραπευτικής του καριέρας στην Κύπρο, Αγγλία και Αυστραλία.

Τονίζει ότι η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ και κανένας αγώνας δεν μπορεί να κερδηθεί χωρίς υγεία και ότι στόχος μας δεν πρέπει να είναι η Νόσος αλλά η Υγεία.
Πιστεύει στο ενιαίο του οργανισμού και στο ενιαίο της νόσου.
Ο γιατρός πρέπει να είναι φιλόσοφος και επιστήμων και ποτέ ένας απλός τεχνικός.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, την ώρα που συμβαίνουν στη Cyprus Times

Top Stories

ΥΠΕΣ: Αναρτήθηκαν για επιθεώρηση και τυχόν ενστάσεις οι συμπληρωματικοί εκλογικοί κατάλογοι

Μετά την παρέλευση συγκεκριμένης προθεσμίας, καμία ένσταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή #cyprustimes

Κίνημα «ΑΦΥΠΝΙΣΗ 2020» και «Οργάνωση Αγωνιστών Δικαιοσύνης» ενώνουν δυνάμεις για τις εκλογές

«Στόχος μας η φωνή και η δύναμη του πολίτη να καθορίζει πολιτική για αποκατάσταση κράτους ισονομίας και ισοπολιτείας»

Ο Υποψήφιος Πέτρος Ζαρούνας στη CT: Με τη ψήφο μας τιμωρούμε όσα κόμματα εμπλέκονται στη διαφθορά

«Το Μάιο θα φανεί το κατά πόσο οι Κύπριοι πολίτες θέλουν να τιμωρήσουν σε κομματικό επίπεδο αλλά και προσωπικό όσους και όσες εμπλέκονται σε σκάνδαλα ή στη συγκάλυψη τους δηλώνει στη #CyprusTimes ο υποψήφιος Λάρνακας, με το ΔΗΚΟ

Ο Υποψήφιος Γιώργος Γεωργίου στη CT: Θέλω να εξαλειφθεί η πελατειακή σχέση πολίτη-πολιτικού

Ο δημοσιογράφος που κατέρχεται υποψήφιος στη Λευκωσία με το Κ.Σ. ΕΔΕΚ μιλά για την απογοήτευση των νέων ανθρώπων, για το ρουσφέτι, τη διαφθορά, και βεβαίως για το Κυπριακό