MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

1400 εμβολιασμοί καθημερινά στο κέντρο Κρατικής Έκθεσης. «Nα εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός όσο πιο σύντομα» (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Το κέντρο εμβολιασμού στην Κρατική Έκθεση εξυπηρετεί 1400 άτομα καθημερινά, λέει η Μ. Ροκά – «Μας ενδιαφέρει να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός όσο πιο σύντομα γίνεται», το μήνυμά της

Το κέντρο εμβολιασμού στην Κρατική Έκθεση εξυπηρετεί 1.400 άτομα καθημερινά, είπε σήμερα η Λειτουργός Επισκεπτριών Υγείας Μαρία Ροκά, σημειώνοντας ότι το κέντρο είναι καλά στελεχωμένο με 30-35 λειτουργούς.

Advertisement

Σε δηλώσεις της, η κ. Ροκά ανέφερε ότι «σήμερα έχουμε πάρα πολύ κόσμο, έχουμε προγραμματισμένα 1.400 άτομα για εμβολιασμό με AstraZeneca. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για να κάνει τα εμβόλια του και προσέρχεται σε μεγάλο αριθμό ατόμων καθημερινά».

Σημείωσε ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε λιγότερη κίνηση λόγω αναστολής του εμβολιασμού με AstraZeneca αλλά ο ρυθμός εργασίας επανήλθε στα κανονικά επίπεδα.

Ανέφερε ότι το εμβολιαστικό κέντρο στην Κρατική Έκθεση εργάζεται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 1430. «Είναι καλά στελεχωμένο το εμβολιαστικό κέντρο. Έχουμε λειτουργούς επισκεπτριών υγείας, ιατρικούς λειτουργούς, νοσηλευτικούς λειτουργούς, όπως και άτομα που προσλήφθηκαν από το Υπουργείο Υγείας με συμβάσεις για να καλύπτουν τις ανάγκες του κέντρου», πρόσθεσε.

Είπε ότι οι πολίτες δεν δηλώνουν κάποιο προβληματισμό. «Κάνουν τις συνηθισμένες ερωτήσεις αν θα έχουν κάποια προβλήματα με τον εμβολιασμό. Προσέρχονται ήρεμοι, κάνουν τον εμβολιασμό και φεύγουν χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα. Αρκετοί έρχονται πολύ πιο ενωρίς. Έχουμε άτομα που μπορεί να έρθουν και μια ώρα νωρίτερα και άτομα που δεν γνωρίζουν την ώρα του ραντεβού τους», σημείωσε.

Καλούμε τον κόσμο, συνέχισε, να κλείνουν τα ραντεβού τους στις ηλικίες που μπορούν να κλείσουν και να δηλώσουν σε οποιοδήποτε κέντρο το εμβόλιο που θέλουν και να εμβολιαστούν.

«Μας ενδιαφέρει να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός όσο πιο σύντομα γίνεται», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network