MC MEDIA NETWORK

February 28, 2021 Sunday 13:23:40

Εγγραφή στο
Newsletter

Οι πρώτοι 10 υποψήφιοι του ΕΛΑΜ για τις βουλευτικές εκλογές

Ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές το ΕΛΑΜ

Κατέβασε το APP της CYPRUS TIMES! ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS

Tους πρώτους 10 υποψήφιους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Μάη, παρουσίασε το ΕΛΑΜ.

Παρουσιάζοντας τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, το κόμμα συμπεριλαμβάνει και τα βιογραφικά των υποψηφίων.

Πόλυς Ανωγυριάτης: Επαρχία Λεμεσού

Το ΕΛΑΜ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Παράταξής Πόλυ Ανωγυριάτη στην Επαρχία Λεμεσού. «Ο Πόλυς Ανωγυριάτης είναι από τα πιο ενεργά στελέχη του ΕΛΑΜ τα τελευταία χρόνια» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΛΑΜ.

«Ο Πόλυς Ανωγυριάτης γεννήθηκε στις 04 Ιουνίου του 1980 στην Λεμεσό με καταγωγή από την Ανώγυρα και το Πισσούρι. Είναι νυμφευμένος και πατέρας δύο παιδιών. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Ιωάννη και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο σώμα Εφοδιασμών και Μεταφορών. Ακολούθως σπούδασε στη Λάρισα, στο τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων, ενώ μετέπειτα απέκτησε μεταπτυχιακό από το Bristol University στην Αγγλία. Έχει καταξιωθεί στον χώρο των επιχειρήσεων, είναι εκ των ιδιοκτητών της γνωστής αλυσίδας οπτικών OJO, γνωστής αλυσίδας καφεστιατορίων και διευθύνων σύμβουλος εταιρίας παραγωγής τροφίμων. Οι Εθνικές και κοινωνικές του ανησυχίες τον οδήγησαν στην ένταξή του στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, όπου είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού. Εδώ και χρόνια έχει αναπτύξει έντονο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, με διανομές τροφίμων, στήριξη σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, κυρίως σε παιδιά, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες».

Αντρέας Θεμιστοκλέους: Επαρχία Λεμεσού

«Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους είναι ένας έμπειρος, δοκιμασμένος, έντιμος και ικανός πολιτικός, με συγκροτημένο, τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο και με πολιτικούς προσανατολισμούς ταυτόσημους με τους δικούς μας. Σε πολλά ζητήματα, που είναι ασύμμετρες απειλές εναντίον της φυσικής, εθνικής επιβίωσης του Ελληνισμού της Κύπρου, εναντίον του τόπου και του τρόπου της ζωής μας, μοιραζόμαστε κοινές ιδέες και κυρίως κοινές αγωνίες.

Πλήρης είναι η ταύτιση των απόψεών μας και αταλάντευτη η αποφασιστικότητά μας για την αδήριτη ανάγκη πολιτικής εξυγίανσης, για την καταπολέμηση της διαπλοκής και της διαφθοράς, για ρήξη και σύγκρουση με όσους, που μέρα με τη μέρα οδηγούν ολοένα και περισσότερους συμπατριώτες μας στη φτώχια, τους βυθίζουν στη μιζέρια, την απελπισία και την κοινωνική και πολιτική περιθωριοποίηση. Θεμέλιο της συνεργασίας μας στις επικείμενες εκλογές είναι η πραγματική δικαιοσύνη, είναι η προστασία, η επιβίωση και η προκοπή των πολλών, που δεν έχουν και δεν αντέχουν» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΛΑΜ.

Μαρία Κολιού: Επαρχία Λεμεσού

Υποψήφια με το ΕΛΑΜ ως Αριστίνδην υποψήφια Βουλευτής στην Επαρχία Λεμεσού η Μαρία Κολιού. «Είναι ένας άνθρωπος του πολιτισμού, της τέχνης και της μουσικής, που υπηρέτησε για χρόνια τον ΘΟΚ. Ταυτόχρονα, η Μαρία Κολιού διεκδικεί και αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των ατόμων με αυτισμό, αναπηρίες και των παιδιών με ελλειμματική προσοχή.»

Η Μαρία Κολιού Γεννήθηκε το Μάιο του 1980 στην Λευκωσία από πρόσφυγες γονείς. Τον Νίκο Κολιό από την Κυθραία και την Ελένη Κολιού από το Μάσσαρι της επαρχίας Μόρφου. Είναι νυμφευμένη με τον Αντώνη Τσίσσιο από τη Λεμεσό και έχουν δύο παιδιά. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας το 1998 και ακολούθως μετέβηκε στην Αυστρία για σπουδές. Ως αριστούχα φοιτήτρια των τμημάτων Μουσικών σπουδών, Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας του Κρατικού Πανεπιστημίου Βιέννης, εξασφάλισε υποτροφία από το ίδρυμα της Γαλλίας  Leventis Foundation. Πήρε το Πτυχίο της με Άριστα. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού ( Master of Arts) με κατεύθυνση τη Μουσικοθεραπεία, του Πανεπιστημίου Βιέννης και Μεταπτυχιακού στις Επιστήμες της Αγωγής με κατεύθυνση την Εκπαιδευτική Διοίκηση και Ηγεσία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Συνέχισε τις σπουδές της σε Διδακτορικό επίπεδο σε θέματα Εκπαίδευσης. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εργαζόταν στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (Κ.Ο.Τ.) και στην Κυπριακή  Πρεσβεία που εδρεύει στη Βιέννη.Με την επιστροφή της στην Κύπρο εργάστηκε ως εκπαιδευτικός σε διάφορα Ιδιωτικά Ιδρύματα αλλά και ως Μουσικοθεραπεύτρια. Διετέλεσε Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων ΝΕ.ΔΗ.Κ Λευκωσίας το 2008 -2011 και Μέλος της Ε.Ε. του Ινστιτούτου Νέων Επιστημών Λευκωσίας του ΔΗΚΟ. Το 2013-2018 διορίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (Θ.O.K.) ως Μέλος, για δύο συνεχόμενες θητείες. Σήμερα είναι ενεργό μέλος του Συνδέσμου Δ.Ε.Π.Υ. (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής/Υπερκινητικότητας), ενεργό μέλος του Συνδέσμου για άτομα με Αυτισμό στην Κύπρο. Μιλά Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά και ασχολείται κυρίως με έρευνες σε θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία.

Μιχάλης Μιχαήλ: Επαρχία Πάφου

Ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα του Β’ Αντιπροέδρου της Παράταξής και Δημοτικού Συμβούλου Πάφου, Μιχάλη Μιχαήλ, μετά από συνάντηση που είχε με τον Χρίστο Χρίστου. «Ο Μιχάλης Μιχαήλ βρίσκεται από τα πρώτα χρόνια στις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου και αποτελεί ένα από τα άτομα που ο δικός τους αγώνας έφερε την άνοδο της Παράταξής» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Μιχάλης Μιχαήλ γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1983 στην Πάφο με καταγωγή από την κοινότητα Λετύμπου. Αποφοίτησε από το το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου το 2002. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις ΛΟΚ με τον βαθμό του Υπαξιωματικού. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Είναι νυμφευμένος και πατέρας 2 παιδιών. Σήμερα είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πάφου και Β’ Αντιπρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου. Στο παρελθόν υπήρξε μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρας Παλληκαρίδης, μέλος του Συνδέσμου Οδηγών Ταξί και μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών Πάφου. Από το 2008 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Paphia Aphrodite Transport LTD».

Στέφανος Ρούσου: Επαρχία Πάφου

«Μετά από συνάντηση του Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου με τον Επαρχιακό Πάφου Στέφανο Ρούσου (Ρόσκο) ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου στην Επαρχία Πάφου.

Ο Στέφανος Ρούσου (Ρόσκος) γεννήθηκε στις 9/7/1969 στη Γεροσκήπου της Πάφου, είναι παντρεμένος από τι 1995 και έχει τρεις θυγατέρες. Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής Πάφου και του Κολλεγίου Learning Resource Network (LRN) με δίπλωμα Higher Professional Diploma in Business Management.  Υπηρέτησε την θητεία του στην Εθνική Φρουρά με το βαθμό του Λοχία Πεζικού. Από τα εφηβικά του χρόνια έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση, αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στα Σωματεία Άδωνις Γεροσκήπου και Ποσειδώνας Γιόλου, ενώ δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα σε αρκετές κοινωνικές, φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Από το 2010 είναι μέλος του ΕΛΑΜ και σήμερα είναι Επαρχιακός Γραμματέας Πάφου. Σημαντικές είναι από το 2011 μέχρι και σήμερα οι φιλανθρωπικές του παρεμβάσεις, παρέχοντας έμπρακτη βοήθεια σε συμπολίτες μας που ταλανίζονται από τη δίνη της οικονομικής κρίσης, ενώ καθοριστικοί είναι οι συνεχείς αγώνες του ενάντια στις εκποιήσεις των τραπεζών. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στη Τουριστική Βιομηχανία με εξειδίκευση στους χώρους εστίασης. Όνειρο του είναι η απελευθέρωση της πατρίδας μας και ευημερία των πολιτών του τόπου μας. Πιστεύει ότι με τη ψήφο των πολιτών της Πάφου θα μπορέσει να προσφέρει μέσα από τα θεσμικά όργανα πολύ περισσότερα στους δυσπραγούντες συμπολίτες μας» σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΛΑΜ.

Μαρίνος Παπακωνσταντίνου: Επαρχία Αμμοχώστου

«Υποψηφιότητα του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΕΛΑΜ Μαρίνου Παπακωνσταντίνου στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Ο Μαρίνος Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στην Πάφο το 1980, με καταγωγή από την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Ο πατέρας του, Πρόδρομος Παπακωνσταντίνου κατάγεται από τα Γαστριά Αμμοχώστου, ενώ η μητέρα του Μάρω Χριστοδούλου από την Αμμόχωστο. Αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο Πάφου και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πεζικό. Ζει και εργάζεται στην Πάφο ως υπεύθυνος πωλήσεων σε ιδιωτική εταιρεία. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Ε.ΛΑ.Μ και κατέρχεται στις Βουλευτικές Εκλογές του 2021 ως υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Αμμοχώστου. Όραμα του η επιστροφή των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες και η πραγματική απελευθέρωση της Κύπρου από τα κατοχικά στρατεύματα, μακριά από δήθεν λύσεις ομοσπονδίας, για να κυματίσει ξανά η γαλανόλευκη στη Βασιλεύουσα», σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση.

Φοίβος Αλκιβιάδης: Επαρχία Λεμεσού

Μετά από συνάντηση του Προέδρου του ΕΛΑΜ με τον Δημοτικό Σύμβουλό Λεμεσού Φοίβο Αλκιβιάδη, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου. «Ο Φοίβος Αλκιβιάδης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή που δίνει η Παράταξή στο Δήμο Λεμεσού» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ.

«Ο Φοίβος Αλκιβιάδης γεννήθηκε στις 28/4/1956 στη Λεμεσό και αποφοίτησε από την Α’ Τεχνική Σχολή. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ο πατέρας του κατάγεται από το χωριό Πάχνα, ενώ η μητέρα του από την Επισκοπή. Το 1975 υπηρέτησε τη θητεία του στην Εθνική Φρουρά κι απολύθηκε το 1977. Για σειρά ετών εργάστηκε ως πωλητής, διανομέας και διευθυντής σε εταιρίες όπως Λανίτης και Αλάμπρα. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στον χώρο εστίασης. Παράλληλα ασχολείται με το κυνήγι, το ψάρεμα και τις πολεμικές τέχνες, καθώς είναι κάτοχος μαύρης ζώνης Shotokan Karate.

Από το 2016 είναι Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού με το ΕΛΑΜ, ενώ έχει έντονη φιλανθρωπική και πολιτική δράση, βοηθώντας δυσπραγούντες συμπολίτες μας» αναφέρεται.

Μάριος Χαραλάμπους: Επαρχία Λεμεσού

Αφ’ ότου ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Χρίστου Χρίστου με τον Παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μάριο Χαραλάμπους, το ΕΛΑΜ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου, στην Επαρχία Λεμεσού. «Για την Παράταξή μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο μας άτομα που τίμησαν την Κύπρο διεθνώς» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΛΑΜ.

Ο Μάριος Χαραλάμπους γεννήθηκε στις 18/6/1969 και κατάγεται από το Πραστειό Αυδήμου, είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. Είναι πρώην διεθνής  ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και μέλος της καλύτερης εντεκάδας στην ιστορία της ομάδας μετά από ψηφοφορία των οπαδών της, διετέλεσε αρχηγός της εθνικής Κύπρου, ενώ βρίσκεται στην δεκάδα των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές. Επίσης είναι κάτοχος του ανώτατου διπλώματος προπονητικής Uefa PRO Licence. Εργάζεται στο Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λεμεσού – Αμαθούντος, στη θέση του τεχνικού επιθεωρητή πολίτης μηχανικής. Λόγω των έντονων εθνικών και κοινωνικών του ανησυχιών εντάχθηκε στο ΕΛΑΜ από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, ενώ είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Σάββας Μιχαηλίδης: Επαρχία Αμμοχώστου

Το ΕΛΑΜ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα «ενός εκ των πρώτων μελών της Παράταξής μας Σάββα Μιχαηλίδη» όπως λέει το ΕΛΑΜ.

«Ο κ. Σάββας Μιχαηλίδης, είναι ενεργό μέλος και σημαιοφόρος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών Λεμεσού, ενώ το 1974 ως στρατιώτης της 31 Μοίρας Καταδρομών όρθωσε ανάστημα απέναντι στον Τούρκο Εισβολέα.

Ο Σάββας Μιχαηλίδης γεννήθηκε στις 28/6/1954, είναι νυμφευμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Υπηρέτησε εθελοντικά την θητεία του στην Εθνική Φρουρά, όπου κατατάγηκε στην 31 Μοίρα Καταδρομών από το 1973 έως το 1976, ορθώνοντας ανάστημα απέναντι στον Τούρκο εισβολέα στις μάχες του Κοτζάκαγια, και στα Πάναγρα. Μέχρι σήμερα υπηρετεί εθελοντικά στις τάξεις της εθνοφυλακής, συμμετέχει ενεργά σε όλες τις παρελάσεις, στη σκοπευτική ομάδα και όπου αλλού τον καλέσει το καθήκον. Παράλληλα είναι σημαιοφόρος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών Λεμεσού, κρατώντας ψηλά τα εθνικά μας λάβαρα. Σπούδασε Ηλεκτρονικά το 1976 στην Αθήνα, ενώ με την επιστροφή του στην Κύπρο εργάστηκε επί σειρά ετών σε μεγάλες εταιρίες ως τεχνικός. Ενώ από το 2010 εργάζεται ως φύλακας ασφαλείας. Από τα αρχικά στάδια ίδρυσης του ΕΛΑΜ, ο κ. Σάββας Μιχαηλίδης ανταποκρίθηκε στο εθνικό κάλεσμα, καθώς οι έντονες ανησυχίες του για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, δεν μπορούσαν να τον αφήσουν αδρανή. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει κατέλθει ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΕΛΑΜ το 2011 και το 2016» καταλήγει σχετική ανακοίνωση.

Πάρις Σαββίδης: Επαρχία Λεμεσού

Στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό θα περιλαμβάνεται το όνομα του επιχειρηματία Πάρι Σαββίδη. «Ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας ο οποίος έχει έντονη εθνική και κοινωνική δραστηριότητα», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Πάρις Σαββίδης γεννήθηκε στις 14/12/1965 στη Λεμεσό και είναι πατέρας δύο θυγατέρων της Κλάρας 19 και της Ιόλης 11 ετών. Ο πατέρας του Πανίκκος Σαββίδης, γνωστός αγωνιστής της ΕΟΚΑ, υπήρξε αρχηγός δύο 10μελών ομάδων εκτελεστών σαμποτέρ και της Νεολαίας της Εμπορικής Ακαδημίας Νέων Λεμεσού. Ακολούθως υπηρέτησε στην Αστυνομία Κύπρου μέχρι το 1995. Η μητέρα του, Ανδρούλλα Σαββίδου διετέλεσε διευθύντρια νοσηλευτικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και Λάρνακας. Αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Μπόχουμ της Γερμανίας. Επιστρέφοντας στην Κύπρο δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των επιχειρήσεων, με δική του εταιρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών μέχρι το 2004, ενώ εν συνεχεία εργάστηκε ως Διευθυντής Πωλήσεων της Unicars. Το 2016 μετά από 12 χρόνια πετυχημένης πορείας, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Remax, ενώ σήμερα βρίσκεται στην θέση του COO του ομίλου εταιρειών Δ. Ζαβος. Ασχολείται με τα κοινά από τα εφηβικά του χρόνια. Διετέλεσε Πρόεδρος των Κυπρίων Φοιτητών και Επιστημόνων στο Μπόχουμ, με έντονη εθνική δράση. Διετέλεσε για σειρά ετών αντιπρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Ωρίωνα Λεμεσού και μέλος της Επαρχιακής ΚΟΚ & ΔΑΖ Λεμεσού. Επίσης υπηρέτησε ως πρόεδρος του Ομίλου Ερασιτεχνικής Αλιείας για 5 έτη. Για 11 συναπτά έτη υπήρξε Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Τσιρείου Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού, και μέλος του Δ/Σ της Ομοσπονδίας Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού. Διετέλεσε ταμίας του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, ενώ συμμετέχει ως μέλος σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις στηρίζοντας τους δυσπραγούντες συμπολίτες μας.
Η διαφθορά του πολιτικού συστήματος, η οικονομική εξαθλίωση της κοινωνίας και η ανάγκη για εθνική επιβίωση του Ελληνισμού της Κύπρου τον ώθησαν να διεκδικήσει μια θέση στο κοινοβούλιο με το ΕΛΑΜ, που είναι το μοναδικό κόμμα που δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε σκάνδαλα και πρεσβεύει τα ιδεώδη που μας άφησαν οι πρόγονοι μας ως παρακαταθήκη.»

Λεμεσός:
1. Αλκιβιάδης Φοίβος – Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού
2. Ανωγυριάτης Πόλυς – Επιχειρηματίας, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
3. Θεμιστοκλέους Ανδρέας (Αριστίνδην) – Πρώην Βουλευτής ΔΗΣΥ – Μαθηματικός
4. Κολιού Μαρία (Αριστίνδην) – Εκπαιδευτικός, Μουσικοθεραπεύτρια
5. Σαββίδης Πάρις – Επιχειρηματίας
6. Χαραλάμπους Μάριος – Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής Απόλλωνα, Αρχηγός Εθνικής Κύπρου, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής

Πάφος:
1. Μιχαήλ Μιχάλης – Διευθύνων Σύμβουλος Paphia Aphrodite Transport, Β’ Αντιπρόεδρος ΕΛΑΜ, Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου
2. Ρούσου Στέφανος (Ρόσκος) – Ιδιοκτήτης χώρου Εστίασης, Επαρχιακός Πάφου

Αμμόχωστος:
1. Μιχαηλίδης Σάββας – Πολεμιστής 31 ΜΚ 1974
2. Παπακωνσταντίνου Μαρίνος – Ιδιωτικός Υπάλληλος, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

Ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές το ΕΛΑΜ

Tους πρώτους 10 υποψήφιους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Μάη, παρουσίασε το ΕΛΑΜ.

Παρουσιάζοντας τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, το κόμμα συμπεριλαμβάνει και τα βιογραφικά των υποψηφίων.

Πόλυς Ανωγυριάτης: Επαρχία Λεμεσού

Το ΕΛΑΜ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Παράταξής Πόλυ Ανωγυριάτη στην Επαρχία Λεμεσού. «Ο Πόλυς Ανωγυριάτης είναι από τα πιο ενεργά στελέχη του ΕΛΑΜ τα τελευταία χρόνια» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΛΑΜ.

«Ο Πόλυς Ανωγυριάτης γεννήθηκε στις 04 Ιουνίου του 1980 στην Λεμεσό με καταγωγή από την Ανώγυρα και το Πισσούρι. Είναι νυμφευμένος και πατέρας δύο παιδιών. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Ιωάννη και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο σώμα Εφοδιασμών και Μεταφορών. Ακολούθως σπούδασε στη Λάρισα, στο τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων, ενώ μετέπειτα απέκτησε μεταπτυχιακό από το Bristol University στην Αγγλία. Έχει καταξιωθεί στον χώρο των επιχειρήσεων, είναι εκ των ιδιοκτητών της γνωστής αλυσίδας οπτικών OJO, γνωστής αλυσίδας καφεστιατορίων και διευθύνων σύμβουλος εταιρίας παραγωγής τροφίμων. Οι Εθνικές και κοινωνικές του ανησυχίες τον οδήγησαν στην ένταξή του στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, όπου είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού. Εδώ και χρόνια έχει αναπτύξει έντονο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, με διανομές τροφίμων, στήριξη σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, κυρίως σε παιδιά, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες».

Αντρέας Θεμιστοκλέους: Επαρχία Λεμεσού

«Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους είναι ένας έμπειρος, δοκιμασμένος, έντιμος και ικανός πολιτικός, με συγκροτημένο, τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο και με πολιτικούς προσανατολισμούς ταυτόσημους με τους δικούς μας. Σε πολλά ζητήματα, που είναι ασύμμετρες απειλές εναντίον της φυσικής, εθνικής επιβίωσης του Ελληνισμού της Κύπρου, εναντίον του τόπου και του τρόπου της ζωής μας, μοιραζόμαστε κοινές ιδέες και κυρίως κοινές αγωνίες.

Πλήρης είναι η ταύτιση των απόψεών μας και αταλάντευτη η αποφασιστικότητά μας για την αδήριτη ανάγκη πολιτικής εξυγίανσης, για την καταπολέμηση της διαπλοκής και της διαφθοράς, για ρήξη και σύγκρουση με όσους, που μέρα με τη μέρα οδηγούν ολοένα και περισσότερους συμπατριώτες μας στη φτώχια, τους βυθίζουν στη μιζέρια, την απελπισία και την κοινωνική και πολιτική περιθωριοποίηση. Θεμέλιο της συνεργασίας μας στις επικείμενες εκλογές είναι η πραγματική δικαιοσύνη, είναι η προστασία, η επιβίωση και η προκοπή των πολλών, που δεν έχουν και δεν αντέχουν» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΛΑΜ.

Μαρία Κολιού: Επαρχία Λεμεσού

Υποψήφια με το ΕΛΑΜ ως Αριστίνδην υποψήφια Βουλευτής στην Επαρχία Λεμεσού η Μαρία Κολιού. «Είναι ένας άνθρωπος του πολιτισμού, της τέχνης και της μουσικής, που υπηρέτησε για χρόνια τον ΘΟΚ. Ταυτόχρονα, η Μαρία Κολιού διεκδικεί και αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των ατόμων με αυτισμό, αναπηρίες και των παιδιών με ελλειμματική προσοχή.»

Η Μαρία Κολιού Γεννήθηκε το Μάιο του 1980 στην Λευκωσία από πρόσφυγες γονείς. Τον Νίκο Κολιό από την Κυθραία και την Ελένη Κολιού από το Μάσσαρι της επαρχίας Μόρφου. Είναι νυμφευμένη με τον Αντώνη Τσίσσιο από τη Λεμεσό και έχουν δύο παιδιά. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας το 1998 και ακολούθως μετέβηκε στην Αυστρία για σπουδές. Ως αριστούχα φοιτήτρια των τμημάτων Μουσικών σπουδών, Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας του Κρατικού Πανεπιστημίου Βιέννης, εξασφάλισε υποτροφία από το ίδρυμα της Γαλλίας  Leventis Foundation. Πήρε το Πτυχίο της με Άριστα. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού ( Master of Arts) με κατεύθυνση τη Μουσικοθεραπεία, του Πανεπιστημίου Βιέννης και Μεταπτυχιακού στις Επιστήμες της Αγωγής με κατεύθυνση την Εκπαιδευτική Διοίκηση και Ηγεσία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Συνέχισε τις σπουδές της σε Διδακτορικό επίπεδο σε θέματα Εκπαίδευσης. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εργαζόταν στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (Κ.Ο.Τ.) και στην Κυπριακή  Πρεσβεία που εδρεύει στη Βιέννη.Με την επιστροφή της στην Κύπρο εργάστηκε ως εκπαιδευτικός σε διάφορα Ιδιωτικά Ιδρύματα αλλά και ως Μουσικοθεραπεύτρια. Διετέλεσε Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων ΝΕ.ΔΗ.Κ Λευκωσίας το 2008 -2011 και Μέλος της Ε.Ε. του Ινστιτούτου Νέων Επιστημών Λευκωσίας του ΔΗΚΟ. Το 2013-2018 διορίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (Θ.O.K.) ως Μέλος, για δύο συνεχόμενες θητείες. Σήμερα είναι ενεργό μέλος του Συνδέσμου Δ.Ε.Π.Υ. (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής/Υπερκινητικότητας), ενεργό μέλος του Συνδέσμου για άτομα με Αυτισμό στην Κύπρο. Μιλά Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά και ασχολείται κυρίως με έρευνες σε θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία.

Μιχάλης Μιχαήλ: Επαρχία Πάφου

Ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα του Β’ Αντιπροέδρου της Παράταξής και Δημοτικού Συμβούλου Πάφου, Μιχάλη Μιχαήλ, μετά από συνάντηση που είχε με τον Χρίστο Χρίστου. «Ο Μιχάλης Μιχαήλ βρίσκεται από τα πρώτα χρόνια στις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου και αποτελεί ένα από τα άτομα που ο δικός τους αγώνας έφερε την άνοδο της Παράταξής» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Μιχάλης Μιχαήλ γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1983 στην Πάφο με καταγωγή από την κοινότητα Λετύμπου. Αποφοίτησε από το το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου το 2002. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις ΛΟΚ με τον βαθμό του Υπαξιωματικού. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Είναι νυμφευμένος και πατέρας 2 παιδιών. Σήμερα είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πάφου και Β’ Αντιπρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου. Στο παρελθόν υπήρξε μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρας Παλληκαρίδης, μέλος του Συνδέσμου Οδηγών Ταξί και μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών Πάφου. Από το 2008 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Paphia Aphrodite Transport LTD».

Στέφανος Ρούσου: Επαρχία Πάφου

«Μετά από συνάντηση του Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου με τον Επαρχιακό Πάφου Στέφανο Ρούσου (Ρόσκο) ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου στην Επαρχία Πάφου.

Ο Στέφανος Ρούσου (Ρόσκος) γεννήθηκε στις 9/7/1969 στη Γεροσκήπου της Πάφου, είναι παντρεμένος από τι 1995 και έχει τρεις θυγατέρες. Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής Πάφου και του Κολλεγίου Learning Resource Network (LRN) με δίπλωμα Higher Professional Diploma in Business Management.  Υπηρέτησε την θητεία του στην Εθνική Φρουρά με το βαθμό του Λοχία Πεζικού. Από τα εφηβικά του χρόνια έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση, αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στα Σωματεία Άδωνις Γεροσκήπου και Ποσειδώνας Γιόλου, ενώ δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα σε αρκετές κοινωνικές, φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Από το 2010 είναι μέλος του ΕΛΑΜ και σήμερα είναι Επαρχιακός Γραμματέας Πάφου. Σημαντικές είναι από το 2011 μέχρι και σήμερα οι φιλανθρωπικές του παρεμβάσεις, παρέχοντας έμπρακτη βοήθεια σε συμπολίτες μας που ταλανίζονται από τη δίνη της οικονομικής κρίσης, ενώ καθοριστικοί είναι οι συνεχείς αγώνες του ενάντια στις εκποιήσεις των τραπεζών. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στη Τουριστική Βιομηχανία με εξειδίκευση στους χώρους εστίασης. Όνειρο του είναι η απελευθέρωση της πατρίδας μας και ευημερία των πολιτών του τόπου μας. Πιστεύει ότι με τη ψήφο των πολιτών της Πάφου θα μπορέσει να προσφέρει μέσα από τα θεσμικά όργανα πολύ περισσότερα στους δυσπραγούντες συμπολίτες μας» σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΛΑΜ.

Μαρίνος Παπακωνσταντίνου: Επαρχία Αμμοχώστου

«Υποψηφιότητα του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΕΛΑΜ Μαρίνου Παπακωνσταντίνου στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Ο Μαρίνος Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στην Πάφο το 1980, με καταγωγή από την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Ο πατέρας του, Πρόδρομος Παπακωνσταντίνου κατάγεται από τα Γαστριά Αμμοχώστου, ενώ η μητέρα του Μάρω Χριστοδούλου από την Αμμόχωστο. Αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο Πάφου και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πεζικό. Ζει και εργάζεται στην Πάφο ως υπεύθυνος πωλήσεων σε ιδιωτική εταιρεία. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Ε.ΛΑ.Μ και κατέρχεται στις Βουλευτικές Εκλογές του 2021 ως υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Αμμοχώστου. Όραμα του η επιστροφή των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες και η πραγματική απελευθέρωση της Κύπρου από τα κατοχικά στρατεύματα, μακριά από δήθεν λύσεις ομοσπονδίας, για να κυματίσει ξανά η γαλανόλευκη στη Βασιλεύουσα», σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση.

Φοίβος Αλκιβιάδης: Επαρχία Λεμεσού

Μετά από συνάντηση του Προέδρου του ΕΛΑΜ με τον Δημοτικό Σύμβουλό Λεμεσού Φοίβο Αλκιβιάδη, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου. «Ο Φοίβος Αλκιβιάδης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή που δίνει η Παράταξή στο Δήμο Λεμεσού» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ.

«Ο Φοίβος Αλκιβιάδης γεννήθηκε στις 28/4/1956 στη Λεμεσό και αποφοίτησε από την Α’ Τεχνική Σχολή. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ο πατέρας του κατάγεται από το χωριό Πάχνα, ενώ η μητέρα του από την Επισκοπή. Το 1975 υπηρέτησε τη θητεία του στην Εθνική Φρουρά κι απολύθηκε το 1977. Για σειρά ετών εργάστηκε ως πωλητής, διανομέας και διευθυντής σε εταιρίες όπως Λανίτης και Αλάμπρα. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στον χώρο εστίασης. Παράλληλα ασχολείται με το κυνήγι, το ψάρεμα και τις πολεμικές τέχνες, καθώς είναι κάτοχος μαύρης ζώνης Shotokan Karate.

Από το 2016 είναι Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού με το ΕΛΑΜ, ενώ έχει έντονη φιλανθρωπική και πολιτική δράση, βοηθώντας δυσπραγούντες συμπολίτες μας» αναφέρεται.

Μάριος Χαραλάμπους: Επαρχία Λεμεσού

Αφ’ ότου ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Χρίστου Χρίστου με τον Παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μάριο Χαραλάμπους, το ΕΛΑΜ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου, στην Επαρχία Λεμεσού. «Για την Παράταξή μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο μας άτομα που τίμησαν την Κύπρο διεθνώς» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΛΑΜ.

Ο Μάριος Χαραλάμπους γεννήθηκε στις 18/6/1969 και κατάγεται από το Πραστειό Αυδήμου, είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. Είναι πρώην διεθνής  ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και μέλος της καλύτερης εντεκάδας στην ιστορία της ομάδας μετά από ψηφοφορία των οπαδών της, διετέλεσε αρχηγός της εθνικής Κύπρου, ενώ βρίσκεται στην δεκάδα των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές. Επίσης είναι κάτοχος του ανώτατου διπλώματος προπονητικής Uefa PRO Licence. Εργάζεται στο Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λεμεσού – Αμαθούντος, στη θέση του τεχνικού επιθεωρητή πολίτης μηχανικής. Λόγω των έντονων εθνικών και κοινωνικών του ανησυχιών εντάχθηκε στο ΕΛΑΜ από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, ενώ είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Σάββας Μιχαηλίδης: Επαρχία Αμμοχώστου

Το ΕΛΑΜ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα «ενός εκ των πρώτων μελών της Παράταξής μας Σάββα Μιχαηλίδη» όπως λέει το ΕΛΑΜ.

«Ο κ. Σάββας Μιχαηλίδης, είναι ενεργό μέλος και σημαιοφόρος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών Λεμεσού, ενώ το 1974 ως στρατιώτης της 31 Μοίρας Καταδρομών όρθωσε ανάστημα απέναντι στον Τούρκο Εισβολέα.

Ο Σάββας Μιχαηλίδης γεννήθηκε στις 28/6/1954, είναι νυμφευμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Υπηρέτησε εθελοντικά την θητεία του στην Εθνική Φρουρά, όπου κατατάγηκε στην 31 Μοίρα Καταδρομών από το 1973 έως το 1976, ορθώνοντας ανάστημα απέναντι στον Τούρκο εισβολέα στις μάχες του Κοτζάκαγια, και στα Πάναγρα. Μέχρι σήμερα υπηρετεί εθελοντικά στις τάξεις της εθνοφυλακής, συμμετέχει ενεργά σε όλες τις παρελάσεις, στη σκοπευτική ομάδα και όπου αλλού τον καλέσει το καθήκον. Παράλληλα είναι σημαιοφόρος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών Λεμεσού, κρατώντας ψηλά τα εθνικά μας λάβαρα. Σπούδασε Ηλεκτρονικά το 1976 στην Αθήνα, ενώ με την επιστροφή του στην Κύπρο εργάστηκε επί σειρά ετών σε μεγάλες εταιρίες ως τεχνικός. Ενώ από το 2010 εργάζεται ως φύλακας ασφαλείας. Από τα αρχικά στάδια ίδρυσης του ΕΛΑΜ, ο κ. Σάββας Μιχαηλίδης ανταποκρίθηκε στο εθνικό κάλεσμα, καθώς οι έντονες ανησυχίες του για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, δεν μπορούσαν να τον αφήσουν αδρανή. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει κατέλθει ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΕΛΑΜ το 2011 και το 2016» καταλήγει σχετική ανακοίνωση.

Πάρις Σαββίδης: Επαρχία Λεμεσού

Στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό θα περιλαμβάνεται το όνομα του επιχειρηματία Πάρι Σαββίδη. «Ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας ο οποίος έχει έντονη εθνική και κοινωνική δραστηριότητα», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Πάρις Σαββίδης γεννήθηκε στις 14/12/1965 στη Λεμεσό και είναι πατέρας δύο θυγατέρων της Κλάρας 19 και της Ιόλης 11 ετών. Ο πατέρας του Πανίκκος Σαββίδης, γνωστός αγωνιστής της ΕΟΚΑ, υπήρξε αρχηγός δύο 10μελών ομάδων εκτελεστών σαμποτέρ και της Νεολαίας της Εμπορικής Ακαδημίας Νέων Λεμεσού. Ακολούθως υπηρέτησε στην Αστυνομία Κύπρου μέχρι το 1995. Η μητέρα του, Ανδρούλλα Σαββίδου διετέλεσε διευθύντρια νοσηλευτικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και Λάρνακας. Αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Μπόχουμ της Γερμανίας. Επιστρέφοντας στην Κύπρο δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των επιχειρήσεων, με δική του εταιρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών μέχρι το 2004, ενώ εν συνεχεία εργάστηκε ως Διευθυντής Πωλήσεων της Unicars. Το 2016 μετά από 12 χρόνια πετυχημένης πορείας, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Remax, ενώ σήμερα βρίσκεται στην θέση του COO του ομίλου εταιρειών Δ. Ζαβος. Ασχολείται με τα κοινά από τα εφηβικά του χρόνια. Διετέλεσε Πρόεδρος των Κυπρίων Φοιτητών και Επιστημόνων στο Μπόχουμ, με έντονη εθνική δράση. Διετέλεσε για σειρά ετών αντιπρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Ωρίωνα Λεμεσού και μέλος της Επαρχιακής ΚΟΚ & ΔΑΖ Λεμεσού. Επίσης υπηρέτησε ως πρόεδρος του Ομίλου Ερασιτεχνικής Αλιείας για 5 έτη. Για 11 συναπτά έτη υπήρξε Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Τσιρείου Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού, και μέλος του Δ/Σ της Ομοσπονδίας Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού. Διετέλεσε ταμίας του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, ενώ συμμετέχει ως μέλος σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις στηρίζοντας τους δυσπραγούντες συμπολίτες μας.
Η διαφθορά του πολιτικού συστήματος, η οικονομική εξαθλίωση της κοινωνίας και η ανάγκη για εθνική επιβίωση του Ελληνισμού της Κύπρου τον ώθησαν να διεκδικήσει μια θέση στο κοινοβούλιο με το ΕΛΑΜ, που είναι το μοναδικό κόμμα που δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε σκάνδαλα και πρεσβεύει τα ιδεώδη που μας άφησαν οι πρόγονοι μας ως παρακαταθήκη.»

Λεμεσός:
1. Αλκιβιάδης Φοίβος – Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού
2. Ανωγυριάτης Πόλυς – Επιχειρηματίας, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
3. Θεμιστοκλέους Ανδρέας (Αριστίνδην) – Πρώην Βουλευτής ΔΗΣΥ – Μαθηματικός
4. Κολιού Μαρία (Αριστίνδην) – Εκπαιδευτικός, Μουσικοθεραπεύτρια
5. Σαββίδης Πάρις – Επιχειρηματίας
6. Χαραλάμπους Μάριος – Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής Απόλλωνα, Αρχηγός Εθνικής Κύπρου, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής

Πάφος:
1. Μιχαήλ Μιχάλης – Διευθύνων Σύμβουλος Paphia Aphrodite Transport, Β’ Αντιπρόεδρος ΕΛΑΜ, Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου
2. Ρούσου Στέφανος (Ρόσκος) – Ιδιοκτήτης χώρου Εστίασης, Επαρχιακός Πάφου

Αμμόχωστος:
1. Μιχαηλίδης Σάββας – Πολεμιστής 31 ΜΚ 1974
2. Παπακωνσταντίνου Μαρίνος – Ιδιωτικός Υπάλληλος, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, την ώρα που συμβαίνουν στη Cyprus Times

Top Stories

gallery

Μία τυχαία βόλτα… έσωσε μία ζωή! Η Παυλίνα με τη δωρεά μυελού έδωσε ελπίδα. «Λίγος ο πόνος σε σχέση με τη χαρά»

Όσοι γνωρίζουν την Παυλίνα νιώθουν περήφανοι για την πράξη της. Όσοι επιχείρησαν να την αποτρέψουν σίγουρα είναι πλέον μετανιωμένοι

MC MEDIA NETWORK

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: «Ακόμα και αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, ίσως βρούμε τον τρόπο για να παραμείνω εδώ»

Μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό του Απόλλωνα παραχώρησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ανάμεσα σε άλλα, ο μέσος της Λεμεσιανής ομάδας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει και...

78 χρόνια Χρυσές Σφαίρες: Τα καλύτερα looks στο κόκκινο χαλί (pics)

78 χρόνια Χρυσές Σφαίρες! Οι Χρυσές Σφαίρες, που ανοίγουν παραδοσιακά την εποχή των απονομών τον Ιανουάριο, για το 2021 θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου,...

Η Βαλένθια χτίζει γήπεδο 344.000.000 ευρώ εδώ και 12 χρόνια με 4 εργάτες (pics)

Η Βαλένθια χτίζει γήπεδο 344.000.000 ευρώ εδώ και 12 χρόνια με 4 εργάτες (pics)

Survivor Spoiler: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που εισβάλλει στο reality επιβίωσης

Ποια είναι η νέα εντυπωσιακή παίκτρια που θα μπει στο Survivor; Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη έφερε χαμόγελα στους Κόκκινους αφού ήθελαν καιρό τώρα να...

MC MEDIA NETWORK

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: «Ακόμα και αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, ίσως βρούμε τον τρόπο για να παραμείνω εδώ»

Μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό του Απόλλωνα παραχώρησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ανάμεσα σε άλλα, ο μέσος της Λεμεσιανής ομάδας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει και...

78 χρόνια Χρυσές Σφαίρες: Τα καλύτερα looks στο κόκκινο χαλί (pics)

78 χρόνια Χρυσές Σφαίρες! Οι Χρυσές Σφαίρες, που ανοίγουν παραδοσιακά την εποχή των απονομών τον Ιανουάριο, για το 2021 θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου,...

Η Βαλένθια χτίζει γήπεδο 344.000.000 ευρώ εδώ και 12 χρόνια με 4 εργάτες (pics)

Η Βαλένθια χτίζει γήπεδο 344.000.000 ευρώ εδώ και 12 χρόνια με 4 εργάτες (pics)

Survivor Spoiler: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που εισβάλλει στο reality επιβίωσης

Ποια είναι η νέα εντυπωσιακή παίκτρια που θα μπει στο Survivor; Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη έφερε χαμόγελα στους Κόκκινους αφού ήθελαν καιρό τώρα να...

Lifestyle

Λέτε;

Σενάριο για επιστροφή του Ούρος Μάτιτς από το Αζερμπαϊτζάν. Λέτε να επιστρέψει και πάλι στα μέρη μας ο Σέρβος μέσος; Διαβάστε ΕΔΩ τι αναφέρουν οι Αζέροι.

Lifestyle

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: «Ακόμα και αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, ίσως βρούμε τον τρόπο για να παραμείνω εδώ»

Μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό του Απόλλωνα παραχώρησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ανάμεσα σε άλλα, ο μέσος της Λεμεσιανής ομάδας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει και...

Στον φούρνο μικροκυμάτων τα παπούτσια των παικτών της Τσέλσι!

Απίθανο, οι παίκτες της Τσέλσι βάζουν τα παπούτσια στον φούρνο μικροκυμάτων για να είναι πιο… άνετα στα ματς! Οχι, δεν είναι ανέκδοτο! Οι παίκτες της...

Survivor Spoiler: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που εισβάλλει στο reality επιβίωσης

Ποια είναι η νέα εντυπωσιακή παίκτρια που θα μπει στο Survivor; Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη έφερε χαμόγελα στους Κόκκινους αφού ήθελαν καιρό τώρα να...

ΣΕΝΑΡΙΑ για Μάτιτς

Συνεχίζονται τα σενάρια από το Αζερμπαϊτζάν που εμπλέκουν ομάδες μας με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας. Αυτή τη φορά, το τελευταίο σενάριο αφορά...

Advertorials