MC MEDIA NETWORK

July 24, 2021 Saturday 08:41:47

Εγγραφή στο
Newsletter

Κύμα οργής και καταδίκης των θλιβερών επεισοδίων στον «ΔΙΑ»

Κύμα οργής και καταδίκης των θλιβερών επεισοδίων στον «ΔΙΑ» – Με δηλώσεις και ανακοινώσεις κόμματα, οργανωμένα σύνολο και φορείς καταδικάζουν

Κατέβασε το APP της CYPRUS TIMES! ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS

Την ώρα που οι έρευνες για τα έκτροπα στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, φορείς και οργανώσεις με δηλώσεις και ανακοινώσεις, καταδικάζουν τα θλιβερά γεγονότα.

ΔΗΚΟ

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας την επαίσχυντη και βίαιη επίθεση που δέχθηκε το Συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και η τηλεόραση Σίγμα, αλλά και τα επεισόδια και την επίθεση εναντίον αστυνομικών έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Τα όσα εκτυλίχθηκαν, δεν ήταν διαμαρτυρία, δεν ήταν διαδήλωση. Ήταν μία άνανδρη επίθεση βίας. Τέτοιες επιθέσεις εναντίον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, είναι επιθέσεις κατά της δημοκρατίας.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εργαζομένους και στη Διεύθυνση του Συγκροτήματος «Δίας» και στους τραυματίες αστυνομικούς.

Η διαφωνία και η αντίθετη άποψη, δεν αποτελούν δικαιολογία για τέτοιες αναρχικές συμπεριφορές που προκαλούν τον αποτροπιασμό μας και δεν έχουν χώρο σε ένα ευνομούμενο κράτος.

ΕΔΕΚ

Τα όσα εξελίχθηκαν χθες βράδυ στο συγκρότημα ΔΙΑΣ επιτάσσουν ηχηρή απάντηση από το συντεταγμένο δημοκρατικό κράτος. Ανθρώπινες ζωές κινδυνεύσαν και το δικαίωμα της ελευθεροτυπίας της δημοκρατίας καταλύθηκε.

Ως Νεολαία ΕΔΕΚ εκφράζουμε την πλήρη στήριξη και συμπαράστασή μας στους

εργαζόμενους του σταθμού και στην επιτέλεση του δημοσιογραφικού τους καθήκοντος.
Αναμένουμε άμεσα η έρευνα της αστυνομίας να εντοπίσει τους εμπλεκόμενους στους τραμπουκισμούς και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία.

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καταδικάζουμε τα χθεσινοβραδινά έκτροπα που έλαβαν χώρα στις κτηριακές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος ΔΙΑΣ αλλά και την επίθεση κατά αστυνομικών και τον τραυματισμός τους έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Η ελεύθερη έκφραση της αντίθετης άποψης αποτελεί συστατικό της Δημοκρατίας. Ωστόσο, η πρόκληση φόβου, η καταστροφή περιουσιών, ο τραμπουκισμός και η επίθεση σε δημοσιογράφους, δεν αποτελούν τρόπο έκφρασης της αντίθετης άποψης αλλά απειλή προς την ελευθεροτυπία και μια μορφή ανεπίτρεπτης βίας.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου δήλωσε πως, «Καταδικάζουμε τέτοιου είδους πράξεις και αναμένουμε από τις αρχές του κράτους να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι. Οι λειτουργοί του Τύπου πρέπει να συνεχίσουν να εξασκούν το λειτούργημά τους χωρίς φόβο».

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, εκφράζουμε τη συμπαράστασή του και τη στήριξή του προς τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα.

ΔΗΠΑ

Ως Δημοκρατική Παράταξη – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, καταδικάζουμε με αποτροπιασμό, τη χθεσινοβραδινή άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων στην Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και το Συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Η επίθεση εναντίον ενός μέσου ενημέρωσης και των εργαζομένων του, συνιστά ευθεία επίθεση κατά της ελευθεροτυπίας καθώς και της ίδιας της δημοκρατίας. Οι τραμπουκισμοί και η τρομοκρατία, δεν έχουν θέση στον τόπο μας.

Δεν θα επιτρέψουμε στον όχλο και τις ορδές των βανδάλων να ορίζουν τις ζωές μας, να  παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, να καταστρέφουν περιουσίες και να επιτίθενται σε ανθρώπους, δήθεν στο όνομα της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, να εντοπίσει άμεσα τους ενόχους και να τους οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης για παραδειγματική τιμωρία.

Στεκόμαστε πλήρως αλληλέγγυοι με τους εργαζόμενους του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ αλλά και με όλους τους λειτουργούς των ΜΜΕ που καθημερινά, δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης και της υπεράσπισης της αλήθειας.

Οι μέρες που έρχονται θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τον τόπο μας. Έχουμε χρέος και ιστορική ευθύνη, να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και ενωμένοι, μακριά από ακρότητες και διχασμούς, να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με τις οποίες θα βρεθούμε αντιμέτωποι.

Κίνημα Αλληλεγγύη

Βαρύτατο πλήγμα δέχθηκε “η όση Δημοκρατία μας απέμεινε καθώς επίσης και η Ελευθεροτυπία, με τις οχλαγωγίες και τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του συγκροτήματος “Δίας” και με όσα έγιναν έξω από το Προεδρικό, στο όνομα της Ελευθερίας του ατόμου”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Επισημαίνουμε, προσθέτει, “όπως πράξαμε άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν- την παντελή αποτυχία της Κυβέρνησης στην διαχείριση της πανδημίας και εν προκειμένω την αποτυχία ενημέρωσης του λαού , ο οποίος αφέθηκε σε ανερμάτιστες αντιδράσεις κατευθυνόμενες από τσαρλατάνους και δικαιολογούμενες από τα αλλοπρόσαλλα μέτρα της κυβέρνησης και των “επιδημιολόγων” της”.

“Ειδικά όμως, τα χθεσινά γεγονότα είναι ξεκάθαρο ότι υποκινήθηκαν από φασιστικά στοιχεία, τα οποία άλλωστε έκαναν και εμφανέστατη την παρουσία τους ανάμεσα στους διαδηλωτές .Θεωρητικά, οι μυστικές υπηρεσίες της ΚΔ όφειλαν να διερευνήσουν και την εμπλοκή της Τουρκίας στις οχλαγωγίες δεδομένου ότι η κατοχική χώρα έχει μακρά ιστορία προβοκατόρικων ενεργειών σε βάρος μας. Εν όψει των σημερινών και αυριανών προκλήσεων και πανηγυρισμών για την επέτειο της εισβολής, η Τουρκία βολεύεται αφάνταστα από ένα αντίπαλο ηθικά εκμηδενισμένο.Ενώ η Κύπρος θα μετράει τις πληγές της για μέρες, ο Ερντογάν θα εισέρχεται τροπαιοφόρος στην Λευκωσία, το Λευκόνοικο, τον Καραβά, το Βαρώσι” καταλήγει.

Συμμαχία Πολιτών

Η Συμμαχία Πολιτών καταδικάζει απερίφραστα τα χθεσινά βίαια επεισόδια που έλαβαν χώρα στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ», καθώς και τα έκτροπα που διαδραματίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

“Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στη Διεύθυνση, τους δημοσιογράφους και το προσωπικό του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», καθώς και στους αστυνομικούς που εν ώρα καθήκοντος τραυματίστηκαν” αναφέρει.

Προσθέτει ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα των οιονδήποτε να διαμαρτύρονται ειρηνικά και να εκφράζουν διαφωνία κατά αποφάσεων ή μέτρων. “Ωστόσο, όταν οι συμμετέχοντες σε μια διαμαρτυρία μετατρέπονται σε όχλο, ο οποίος εκτροχιάζεται και παρανομεί, καταργεί την Δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης, τότε χρειάζεται να ληφθούν αποφάσεις και να αποδοθούν ευθύνες.
Αναμένουμε παραδειγματικές τιμωρίες όσων εμπλέκονται στα χθεσινά έκτροπα” καταλήγει

ΚΕΒΕ

Επίθεση κατά της Δημοκρατίας χαρακτηρίζει το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) τα όσα απαράδεκτα, καταδικαστέα και αντιδημοκρατικά εκτυλίχθηκαν χθες κατά την επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ.

Η πολυφωνία, η ελευθερία έκφρασης άποψης και η ενημέρωση αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας την κατάλυση της οποίας ουδείς επιτρέπεται να ανεχθεί.

Το ΚΕΒΕ παράλληλα καλεί την Κυβέρνηση, το Κοινοβούλιο αλλά προπάντων την αστυνομία και την Δικαιοσύνη να δράσουν ταχύτατα αλλά και με την επιβαλλόμενη αυστηρότητα ούτως ώστε τέτοια φαινόμενα φασισμού και παραβατικότητας να εξαλειφθούν άμεσα και οι οποιοιδήποτε εμπλεκόμενοι να τιμωρηθούν τάχιστα και παραδειγματικά.

Θέση του ΚΕΒΕ είναι ότι αν και σε αυτή την περίπτωση υπάρξει ολιγωρία και αδυναμία επιβολής παραδειγματικά αυστηρών ποινών, θα επικρατήσει πλέον η λογική ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να δρα ανενόχλητος και κατά το δοκούν, ενισχύοντας περαιτέρω το αίσθημα ανασφάλειας που η συντριπτική πλειοψηφία των νομοταγών πολιτών νοιώθει ότι αυξάνεται επικίνδυνα.

Τέλος το ΚΕΒΕ ζητά από την πολιτεία η οποία ψες απέτυχε να προστατέψει ένα Μέσο Ενημέρωσης αλλά και τους λειτουργούς του όπως αποκαταστήσει πλήρως τις ζημιές που υπέστη το κανάλι και πιθανόν λειτουργοί του, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για το έργο που προσφέρει στην Κυπριακή Κοινωνία.

ΔΕΟΚ

Η ΔΕΟΚ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τους τραμπουκισμούς και την απαράδεκτη βία σε βάρος του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και ιδιαίτερα σε βάρος των λειτουργών και των εργαζομένων του.

“Οι απερίγραπτες σκηνές που παρακολούθησε εμβρόντητη η κυπριακή κοινωνία από τους δέκτες των τηλεοράσεων ψες το βράδυ παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές και σε φαινόμενα τριτοκοσμικής τρομοκρατίας που δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά σε σύγχρονα δημοκρατικά καθεστώτα” αναφέρει.

Συνεχίζει ότι ο τόπος διέρχεται μια σοβαρή κρίση λόγω της πανδημίας και οι πολίτες δικαιούνται υπεύθυνης και αντικειμενικής ενημέρωσης.  “Η διαφορετική άποψη δεν μπορεί να εκφράζεται με βία και με φασιστικές μεθόδους και τραμπουκισμούς.  Η ελευθερία του τύπου και η ελευθερία στην έκφραση αποτελούν την πεμπτουσία της Δημοκρατίας και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανένα.  Η Δημοκρατία είναι το υπέρτατο αγαθό και οφείλουμε όλοι να την υπερασπιστούμε με κάθε μέσο και με κάθε θυσία”.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στους εργαζομένους του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και καλούμε το κράτος να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, καταλήγει.

Με αποτροπιασμό, βδελυγμία και βαθιά ανησυχία, η Ένωση Συντακτών Κύπρου καταδικάζει εντονότατα τα βίαια επεισόδια που έλαβαν χώρα ψες εντός του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ». Οι πρωτοφανείς πράξεις βίας, με βανδαλισμούς και εμπρησμούς, από ένα ετερόκλητο μαινόμενο πλήθος αρνητών του κορωνοϊού και αντιεμβολιαστών, συνιστούν απειλή για τη δημοκρατία, την ελευθερία έκφρασης και την ελευθεροτυπία, αναφέρει.

Οι δημοσιογράφοι του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» και όλο το υπόλοιπο προσωπικό του Οργανισμού έχουν την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη της Ένωσης Συντακτών Κύπρου. Σύσσωμη η δημοσιογραφική κοινότητα της πατρίδας μας βρίσκεται στο πλευρό τους, προσθέτει.

Ένωση Συντακτών Κύπρου

Η Ένωση Συντακτών Κύπρου καλεί τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές του κράτους όπως ενεργήσουν πάραυτα, αποφασιστικά και αποτελεσματικά, έτσι που οι υπεύθυνοι γι’ αυτό το άκρως ανησυχητικό όργιο εκνομίας να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Η Ένωση Συντακτών Κύπρου, από δικής της πλευράς, θα ενημερώσει για το συμβάν την Ευρωπαϊκή αλλά και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, ζητώντας τη δημόσια καταδίκη του και εκ μέρους τους.

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία όπως η πατρίδα μας, κανένας που απειλεί ή βιαιοπραγεί κατά ΜΜΕ και δημοσιογράφων δεν μένει ατιμώρητος. Αυτό πιστεύουμε και γι’ αυτό θα εργαστούμε, καταλήγει.

ΠΙΣ

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος με ανακοίνωση του, καταδικάζει με τον πλέον έντονο τρόπο τις εκδηλώσεις βίας, τους βανδαλισμούς και τους εμπρησμούς εναντίον της τηλεόρασης Σίγμα και του Συγκροτήματος «Δίας» όπως επίσης και τα σοβαρά επεισόδια που προκλήθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ο ΠΙΣ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του σε όλους τους εργαζομένους της τηλεόρασης Σίγμα αλλά και στα μέλη της Αστυνομίας Κύπρου που έχουν τραυματιστεί κατά τα επεισόδια, σημειώνοντας ότι τέτοια φαινόμενα είναι απαράδεκτα και αποτελούν ντροπή για την κυπριακή κοινωνία.

«Η αντίθετη άποψη στη Δημοκρατία είναι πάντοτε θεμιτή και σεβαστή αλλά η μορφή και η τοξικότητα που έχει προσλάβει, σε σχέση με την πανδημία και τα μέτρα αναχαίτισης της, την έχει καταστήσει πλέον επικίνδυνη. Τόσο ως προς την εκδήλωση της, με τις ακραίες και παράνομες αυτές ενέργειες, όσο και ως προς την επιβεβλημένη συμβολή όλων μας στον παρατεταμένο αγώνα κατά της πρωτόγνωρης αυτής υγειονομικής κρίσης», αναφέρεται.

Ο ΠΙΣ καλεί όλους και ιδιαίτερα τα μέλη του να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων αλλά και στο ύψος που ορίζει η ιατρική επιστήμη ώστε ψύχραιμα και υπεύθυνα και στη βάση επιστημονικά τεκμηριωμένων δεδομένων να συνεχίσουμε τη μάχη.

«Οι όποιες αντίθετες απόψεις εκφράζονται από μεμονωμένη μερίδα μελών μας δεν απηχούν τη στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας της ιατρικής κοινότητας η οποία με αφοσίωση και αυταπάρνηση στέκεται στο πλευρό των ασθενών μας και παρέχει εκείνες τις υπηρεσίες που επιτάσσουν η σύγχρονη επιστημονική γνώση και οι διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες», προστίθεται.

Η αντιμετώπιση της πανδημίας, σημειώνεται, απαιτούσε εξαρχής κάποια επώδυνα μέτρα. «Η κριτική, το δικαίωμα της επιλογής και το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης ως προς αυτά, είναι έννοιες συνυφασμένες με τον πολιτισμό μας. Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα να ξεσπά ακραία και βίαια. Και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να θέτει σε κίνδυνο με τις πράξεις και αποφάσεις του, τη συλλογική προσπάθεια για διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και προστασία του κοινωνικού συνόλου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύνδεσμος Τραπεζών

Με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου καταδικάζει την αήθη επίθεση κατά του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ».

“Η απειλή της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας απλών εργαζομένων και οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» έχουν πληγώσει βαθιά την ιστορία του τόπου και τις πολύτιμες κατακτήσεις της ελευθεροτυπίας, της ελευθερίας έκφρασης της άποψης, των δημοκρατικών θεσμίων και ελευθεριών” αναφέρεται.

Τέτοιες ενέργειες, προστίθεται, δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική χώρα και σε μια ελεύθερη κοινωνία. Οι σκέψεις μας είναι με κάθε εργαζόμενο που εν ώρα καθήκοντος κινδύνευσε, τους δημοσιογράφους και το προσωπικό στον «ΔΙΑ» και τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο τη νύχτα της 18ης Ιουλίου 2021.

Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας

Η Επιτροπή Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας με ανακοίνωση της, καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα, την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας να λάβουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για να εξευρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι νυκτόβιοι κουκουλοφόροι παραβάτες που εισέβαλαν παράνομα στους χώρους του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα.

Σημειώνει ότι οι πράξεις βίας και οι τραμπουκισμοί δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Καταδικάζουμε, αναφέρεται, τις παράνομες πράξεις που στράφηκαν κατά της ελευθερίας της έκφρασης  κατά δημοσιογράφων και εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα στους οποίους μάλιστα προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας καλεί τους θεσμούς να αφουγκρασθούν τα μηνύματα που αποστέλλουν αυτές οι παράνομες ενέργειες βίας και τρόμου και να εντοπίσουν τα αίτια που προκαλούν αυτά τα φαινόμενα και να λάβουν όλα τα μέτρα για μη επανάληψη τους.

Ομοίως, συνεχίζει, θα πρέπει να εντοπισθούν και να καταγγελθούν όλοι όσοι υποθάλπουν την παραβίαση των διαταγμάτων του κράτους για προστασία από την πανδημία.

Τονίζει παράλληλα την έντονη διαφωνία του με ενέργειες που αντιστρατεύονται τα δικηγορικά θέσμια και προέρχονται από συναδέλφους που με κίνητρο την άγρα πελατών συνηγορούν στην δημιουργία τέτοιων φαινομένων και προειδοποιεί πως οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια θα αντιμετωπισθεί με την ανάλογη καταγγελία τους στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου

Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου καταδικάζει έντονα και απερίφραστα την ψεσινή επίθεση που δέχθηκε το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και ειδικότερα ο τηλεοπτικός οργανισμός SIGMA TV. Το δικαίωμα μερίδας συμπολιτών μας να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους για θέματα που αφορούν στην πανδημία COVID-19 είναι σεβαστό. Σε καμία όμως περίπτωση δεν είναι ανεκτές και απεναντίας είναι καταδικαστέες, εγκληματικές συμπεριφορές και ενέργειες που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην καταπάτηση της ελευθερίας της έκφρασης, στη φίμωση του Τύπου και στον εκφοβισμό των λειτουργών των ΜΜΕ. Η Αρχή εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στο προσωπικό του τηλεοπτικού οργανισμού SIGMA και του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Κύμα οργής και καταδίκης των θλιβερών επεισοδίων στον «ΔΙΑ» – Με δηλώσεις και ανακοινώσεις κόμματα, οργανωμένα σύνολο και φορείς καταδικάζουν

Την ώρα που οι έρευνες για τα έκτροπα στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, φορείς και οργανώσεις με δηλώσεις και ανακοινώσεις, καταδικάζουν τα θλιβερά γεγονότα.

ΔΗΚΟ

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας την επαίσχυντη και βίαιη επίθεση που δέχθηκε το Συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και η τηλεόραση Σίγμα, αλλά και τα επεισόδια και την επίθεση εναντίον αστυνομικών έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Τα όσα εκτυλίχθηκαν, δεν ήταν διαμαρτυρία, δεν ήταν διαδήλωση. Ήταν μία άνανδρη επίθεση βίας. Τέτοιες επιθέσεις εναντίον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, είναι επιθέσεις κατά της δημοκρατίας.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εργαζομένους και στη Διεύθυνση του Συγκροτήματος «Δίας» και στους τραυματίες αστυνομικούς.

Η διαφωνία και η αντίθετη άποψη, δεν αποτελούν δικαιολογία για τέτοιες αναρχικές συμπεριφορές που προκαλούν τον αποτροπιασμό μας και δεν έχουν χώρο σε ένα ευνομούμενο κράτος.

ΕΔΕΚ

Τα όσα εξελίχθηκαν χθες βράδυ στο συγκρότημα ΔΙΑΣ επιτάσσουν ηχηρή απάντηση από το συντεταγμένο δημοκρατικό κράτος. Ανθρώπινες ζωές κινδυνεύσαν και το δικαίωμα της ελευθεροτυπίας της δημοκρατίας καταλύθηκε.

Ως Νεολαία ΕΔΕΚ εκφράζουμε την πλήρη στήριξη και συμπαράστασή μας στους

εργαζόμενους του σταθμού και στην επιτέλεση του δημοσιογραφικού τους καθήκοντος.
Αναμένουμε άμεσα η έρευνα της αστυνομίας να εντοπίσει τους εμπλεκόμενους στους τραμπουκισμούς και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία.

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καταδικάζουμε τα χθεσινοβραδινά έκτροπα που έλαβαν χώρα στις κτηριακές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος ΔΙΑΣ αλλά και την επίθεση κατά αστυνομικών και τον τραυματισμός τους έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Η ελεύθερη έκφραση της αντίθετης άποψης αποτελεί συστατικό της Δημοκρατίας. Ωστόσο, η πρόκληση φόβου, η καταστροφή περιουσιών, ο τραμπουκισμός και η επίθεση σε δημοσιογράφους, δεν αποτελούν τρόπο έκφρασης της αντίθετης άποψης αλλά απειλή προς την ελευθεροτυπία και μια μορφή ανεπίτρεπτης βίας.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου δήλωσε πως, «Καταδικάζουμε τέτοιου είδους πράξεις και αναμένουμε από τις αρχές του κράτους να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι. Οι λειτουργοί του Τύπου πρέπει να συνεχίσουν να εξασκούν το λειτούργημά τους χωρίς φόβο».

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, εκφράζουμε τη συμπαράστασή του και τη στήριξή του προς τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα.

ΔΗΠΑ

Ως Δημοκρατική Παράταξη – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, καταδικάζουμε με αποτροπιασμό, τη χθεσινοβραδινή άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων στην Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και το Συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Η επίθεση εναντίον ενός μέσου ενημέρωσης και των εργαζομένων του, συνιστά ευθεία επίθεση κατά της ελευθεροτυπίας καθώς και της ίδιας της δημοκρατίας. Οι τραμπουκισμοί και η τρομοκρατία, δεν έχουν θέση στον τόπο μας.

Δεν θα επιτρέψουμε στον όχλο και τις ορδές των βανδάλων να ορίζουν τις ζωές μας, να  παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, να καταστρέφουν περιουσίες και να επιτίθενται σε ανθρώπους, δήθεν στο όνομα της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, να εντοπίσει άμεσα τους ενόχους και να τους οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης για παραδειγματική τιμωρία.

Στεκόμαστε πλήρως αλληλέγγυοι με τους εργαζόμενους του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ αλλά και με όλους τους λειτουργούς των ΜΜΕ που καθημερινά, δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης και της υπεράσπισης της αλήθειας.

Οι μέρες που έρχονται θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τον τόπο μας. Έχουμε χρέος και ιστορική ευθύνη, να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και ενωμένοι, μακριά από ακρότητες και διχασμούς, να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με τις οποίες θα βρεθούμε αντιμέτωποι.

Κίνημα Αλληλεγγύη

Βαρύτατο πλήγμα δέχθηκε “η όση Δημοκρατία μας απέμεινε καθώς επίσης και η Ελευθεροτυπία, με τις οχλαγωγίες και τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του συγκροτήματος “Δίας” και με όσα έγιναν έξω από το Προεδρικό, στο όνομα της Ελευθερίας του ατόμου”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Επισημαίνουμε, προσθέτει, “όπως πράξαμε άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν- την παντελή αποτυχία της Κυβέρνησης στην διαχείριση της πανδημίας και εν προκειμένω την αποτυχία ενημέρωσης του λαού , ο οποίος αφέθηκε σε ανερμάτιστες αντιδράσεις κατευθυνόμενες από τσαρλατάνους και δικαιολογούμενες από τα αλλοπρόσαλλα μέτρα της κυβέρνησης και των “επιδημιολόγων” της”.

“Ειδικά όμως, τα χθεσινά γεγονότα είναι ξεκάθαρο ότι υποκινήθηκαν από φασιστικά στοιχεία, τα οποία άλλωστε έκαναν και εμφανέστατη την παρουσία τους ανάμεσα στους διαδηλωτές .Θεωρητικά, οι μυστικές υπηρεσίες της ΚΔ όφειλαν να διερευνήσουν και την εμπλοκή της Τουρκίας στις οχλαγωγίες δεδομένου ότι η κατοχική χώρα έχει μακρά ιστορία προβοκατόρικων ενεργειών σε βάρος μας. Εν όψει των σημερινών και αυριανών προκλήσεων και πανηγυρισμών για την επέτειο της εισβολής, η Τουρκία βολεύεται αφάνταστα από ένα αντίπαλο ηθικά εκμηδενισμένο.Ενώ η Κύπρος θα μετράει τις πληγές της για μέρες, ο Ερντογάν θα εισέρχεται τροπαιοφόρος στην Λευκωσία, το Λευκόνοικο, τον Καραβά, το Βαρώσι” καταλήγει.

Συμμαχία Πολιτών

Η Συμμαχία Πολιτών καταδικάζει απερίφραστα τα χθεσινά βίαια επεισόδια που έλαβαν χώρα στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ», καθώς και τα έκτροπα που διαδραματίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

“Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στη Διεύθυνση, τους δημοσιογράφους και το προσωπικό του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», καθώς και στους αστυνομικούς που εν ώρα καθήκοντος τραυματίστηκαν” αναφέρει.

Προσθέτει ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα των οιονδήποτε να διαμαρτύρονται ειρηνικά και να εκφράζουν διαφωνία κατά αποφάσεων ή μέτρων. “Ωστόσο, όταν οι συμμετέχοντες σε μια διαμαρτυρία μετατρέπονται σε όχλο, ο οποίος εκτροχιάζεται και παρανομεί, καταργεί την Δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης, τότε χρειάζεται να ληφθούν αποφάσεις και να αποδοθούν ευθύνες.
Αναμένουμε παραδειγματικές τιμωρίες όσων εμπλέκονται στα χθεσινά έκτροπα” καταλήγει

ΚΕΒΕ

Επίθεση κατά της Δημοκρατίας χαρακτηρίζει το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) τα όσα απαράδεκτα, καταδικαστέα και αντιδημοκρατικά εκτυλίχθηκαν χθες κατά την επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ.

Η πολυφωνία, η ελευθερία έκφρασης άποψης και η ενημέρωση αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας την κατάλυση της οποίας ουδείς επιτρέπεται να ανεχθεί.

Το ΚΕΒΕ παράλληλα καλεί την Κυβέρνηση, το Κοινοβούλιο αλλά προπάντων την αστυνομία και την Δικαιοσύνη να δράσουν ταχύτατα αλλά και με την επιβαλλόμενη αυστηρότητα ούτως ώστε τέτοια φαινόμενα φασισμού και παραβατικότητας να εξαλειφθούν άμεσα και οι οποιοιδήποτε εμπλεκόμενοι να τιμωρηθούν τάχιστα και παραδειγματικά.

Θέση του ΚΕΒΕ είναι ότι αν και σε αυτή την περίπτωση υπάρξει ολιγωρία και αδυναμία επιβολής παραδειγματικά αυστηρών ποινών, θα επικρατήσει πλέον η λογική ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να δρα ανενόχλητος και κατά το δοκούν, ενισχύοντας περαιτέρω το αίσθημα ανασφάλειας που η συντριπτική πλειοψηφία των νομοταγών πολιτών νοιώθει ότι αυξάνεται επικίνδυνα.

Τέλος το ΚΕΒΕ ζητά από την πολιτεία η οποία ψες απέτυχε να προστατέψει ένα Μέσο Ενημέρωσης αλλά και τους λειτουργούς του όπως αποκαταστήσει πλήρως τις ζημιές που υπέστη το κανάλι και πιθανόν λειτουργοί του, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για το έργο που προσφέρει στην Κυπριακή Κοινωνία.

ΔΕΟΚ

Η ΔΕΟΚ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τους τραμπουκισμούς και την απαράδεκτη βία σε βάρος του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και ιδιαίτερα σε βάρος των λειτουργών και των εργαζομένων του.

“Οι απερίγραπτες σκηνές που παρακολούθησε εμβρόντητη η κυπριακή κοινωνία από τους δέκτες των τηλεοράσεων ψες το βράδυ παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές και σε φαινόμενα τριτοκοσμικής τρομοκρατίας που δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά σε σύγχρονα δημοκρατικά καθεστώτα” αναφέρει.

Συνεχίζει ότι ο τόπος διέρχεται μια σοβαρή κρίση λόγω της πανδημίας και οι πολίτες δικαιούνται υπεύθυνης και αντικειμενικής ενημέρωσης.  “Η διαφορετική άποψη δεν μπορεί να εκφράζεται με βία και με φασιστικές μεθόδους και τραμπουκισμούς.  Η ελευθερία του τύπου και η ελευθερία στην έκφραση αποτελούν την πεμπτουσία της Δημοκρατίας και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανένα.  Η Δημοκρατία είναι το υπέρτατο αγαθό και οφείλουμε όλοι να την υπερασπιστούμε με κάθε μέσο και με κάθε θυσία”.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στους εργαζομένους του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και καλούμε το κράτος να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, καταλήγει.

Με αποτροπιασμό, βδελυγμία και βαθιά ανησυχία, η Ένωση Συντακτών Κύπρου καταδικάζει εντονότατα τα βίαια επεισόδια που έλαβαν χώρα ψες εντός του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ». Οι πρωτοφανείς πράξεις βίας, με βανδαλισμούς και εμπρησμούς, από ένα ετερόκλητο μαινόμενο πλήθος αρνητών του κορωνοϊού και αντιεμβολιαστών, συνιστούν απειλή για τη δημοκρατία, την ελευθερία έκφρασης και την ελευθεροτυπία, αναφέρει.

Οι δημοσιογράφοι του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» και όλο το υπόλοιπο προσωπικό του Οργανισμού έχουν την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη της Ένωσης Συντακτών Κύπρου. Σύσσωμη η δημοσιογραφική κοινότητα της πατρίδας μας βρίσκεται στο πλευρό τους, προσθέτει.

Ένωση Συντακτών Κύπρου

Η Ένωση Συντακτών Κύπρου καλεί τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές του κράτους όπως ενεργήσουν πάραυτα, αποφασιστικά και αποτελεσματικά, έτσι που οι υπεύθυνοι γι’ αυτό το άκρως ανησυχητικό όργιο εκνομίας να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Η Ένωση Συντακτών Κύπρου, από δικής της πλευράς, θα ενημερώσει για το συμβάν την Ευρωπαϊκή αλλά και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, ζητώντας τη δημόσια καταδίκη του και εκ μέρους τους.

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία όπως η πατρίδα μας, κανένας που απειλεί ή βιαιοπραγεί κατά ΜΜΕ και δημοσιογράφων δεν μένει ατιμώρητος. Αυτό πιστεύουμε και γι’ αυτό θα εργαστούμε, καταλήγει.

ΠΙΣ

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος με ανακοίνωση του, καταδικάζει με τον πλέον έντονο τρόπο τις εκδηλώσεις βίας, τους βανδαλισμούς και τους εμπρησμούς εναντίον της τηλεόρασης Σίγμα και του Συγκροτήματος «Δίας» όπως επίσης και τα σοβαρά επεισόδια που προκλήθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ο ΠΙΣ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του σε όλους τους εργαζομένους της τηλεόρασης Σίγμα αλλά και στα μέλη της Αστυνομίας Κύπρου που έχουν τραυματιστεί κατά τα επεισόδια, σημειώνοντας ότι τέτοια φαινόμενα είναι απαράδεκτα και αποτελούν ντροπή για την κυπριακή κοινωνία.

«Η αντίθετη άποψη στη Δημοκρατία είναι πάντοτε θεμιτή και σεβαστή αλλά η μορφή και η τοξικότητα που έχει προσλάβει, σε σχέση με την πανδημία και τα μέτρα αναχαίτισης της, την έχει καταστήσει πλέον επικίνδυνη. Τόσο ως προς την εκδήλωση της, με τις ακραίες και παράνομες αυτές ενέργειες, όσο και ως προς την επιβεβλημένη συμβολή όλων μας στον παρατεταμένο αγώνα κατά της πρωτόγνωρης αυτής υγειονομικής κρίσης», αναφέρεται.

Ο ΠΙΣ καλεί όλους και ιδιαίτερα τα μέλη του να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων αλλά και στο ύψος που ορίζει η ιατρική επιστήμη ώστε ψύχραιμα και υπεύθυνα και στη βάση επιστημονικά τεκμηριωμένων δεδομένων να συνεχίσουμε τη μάχη.

«Οι όποιες αντίθετες απόψεις εκφράζονται από μεμονωμένη μερίδα μελών μας δεν απηχούν τη στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας της ιατρικής κοινότητας η οποία με αφοσίωση και αυταπάρνηση στέκεται στο πλευρό των ασθενών μας και παρέχει εκείνες τις υπηρεσίες που επιτάσσουν η σύγχρονη επιστημονική γνώση και οι διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες», προστίθεται.

Η αντιμετώπιση της πανδημίας, σημειώνεται, απαιτούσε εξαρχής κάποια επώδυνα μέτρα. «Η κριτική, το δικαίωμα της επιλογής και το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης ως προς αυτά, είναι έννοιες συνυφασμένες με τον πολιτισμό μας. Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα να ξεσπά ακραία και βίαια. Και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να θέτει σε κίνδυνο με τις πράξεις και αποφάσεις του, τη συλλογική προσπάθεια για διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και προστασία του κοινωνικού συνόλου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύνδεσμος Τραπεζών

Με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου καταδικάζει την αήθη επίθεση κατά του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ».

“Η απειλή της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας απλών εργαζομένων και οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ» έχουν πληγώσει βαθιά την ιστορία του τόπου και τις πολύτιμες κατακτήσεις της ελευθεροτυπίας, της ελευθερίας έκφρασης της άποψης, των δημοκρατικών θεσμίων και ελευθεριών” αναφέρεται.

Τέτοιες ενέργειες, προστίθεται, δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική χώρα και σε μια ελεύθερη κοινωνία. Οι σκέψεις μας είναι με κάθε εργαζόμενο που εν ώρα καθήκοντος κινδύνευσε, τους δημοσιογράφους και το προσωπικό στον «ΔΙΑ» και τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο τη νύχτα της 18ης Ιουλίου 2021.

Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας

Η Επιτροπή Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας με ανακοίνωση της, καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα, την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας να λάβουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για να εξευρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι νυκτόβιοι κουκουλοφόροι παραβάτες που εισέβαλαν παράνομα στους χώρους του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα.

Σημειώνει ότι οι πράξεις βίας και οι τραμπουκισμοί δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Καταδικάζουμε, αναφέρεται, τις παράνομες πράξεις που στράφηκαν κατά της ελευθερίας της έκφρασης  κατά δημοσιογράφων και εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα στους οποίους μάλιστα προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας καλεί τους θεσμούς να αφουγκρασθούν τα μηνύματα που αποστέλλουν αυτές οι παράνομες ενέργειες βίας και τρόμου και να εντοπίσουν τα αίτια που προκαλούν αυτά τα φαινόμενα και να λάβουν όλα τα μέτρα για μη επανάληψη τους.

Ομοίως, συνεχίζει, θα πρέπει να εντοπισθούν και να καταγγελθούν όλοι όσοι υποθάλπουν την παραβίαση των διαταγμάτων του κράτους για προστασία από την πανδημία.

Τονίζει παράλληλα την έντονη διαφωνία του με ενέργειες που αντιστρατεύονται τα δικηγορικά θέσμια και προέρχονται από συναδέλφους που με κίνητρο την άγρα πελατών συνηγορούν στην δημιουργία τέτοιων φαινομένων και προειδοποιεί πως οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια θα αντιμετωπισθεί με την ανάλογη καταγγελία τους στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου

Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου καταδικάζει έντονα και απερίφραστα την ψεσινή επίθεση που δέχθηκε το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και ειδικότερα ο τηλεοπτικός οργανισμός SIGMA TV. Το δικαίωμα μερίδας συμπολιτών μας να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους για θέματα που αφορούν στην πανδημία COVID-19 είναι σεβαστό. Σε καμία όμως περίπτωση δεν είναι ανεκτές και απεναντίας είναι καταδικαστέες, εγκληματικές συμπεριφορές και ενέργειες που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην καταπάτηση της ελευθερίας της έκφρασης, στη φίμωση του Τύπου και στον εκφοβισμό των λειτουργών των ΜΜΕ. Η Αρχή εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στο προσωπικό του τηλεοπτικού οργανισμού SIGMA και του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Δολοφονία στην Φολέγανδρο: Καταπέλτης το σκεπτικό της προφυλάκισης. «Εξαπέλυσε δολοφονική επίθεση για ασήμαντη αφορμή»

Μέσα σε μία σελίδα η εισαγγελέας Νάξου αποδόμησε τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του 30χρονου καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου #cyprustimes

Στενεύουν τα περιθώρια… νοσηλευτήρια σε τεντωμένο σχοινί. Ανοίγουν νέοι θαλάμοι covid αλλά με μειωμένο προσωπικό

Βλέπει επιδημιολόγους την Δευτέρα ο Υπουργός Υγείας – Ασθενείς αποστέλλονται στον ιδιωτικό τομέα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, την ώρα που συμβαίνουν στη Cyprus Times

Top Stories

ΑΝΑΛΥΣΗ: Έγκλημα από έναν μαέστρο και έναν μουχτάρη

Οι ανακοινώσεις για τα Βαρώσια έχουν και ηθικό αυτουργό και… βιτρίνα
gallery

Πού να πάτε για ανανέωση του Safe Pass σήμερα Σάββατο 24/7 (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Σημεία δειγματοληψίας για τα προγράμματα ελέγχου με rapid test – 24 Ιουλίου 2021

MC MEDIA NETWORK

Πήρε τα γάντια του ο Κολοβός και «έλιωσε» στο σάκο! (pic)

Ο Δημήτρης Κολοβός δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία, ωστόσο, ο ίδιος δεν πτοήθηκε και έπεσε με τα… μούτρα στις προπονήσεις. Ο...

Τα μυστικά διατροφής της Ελένης Φουρέιρα

Τι τρώει η Ελένη Φουρέιρα; Η Ελένη έχει παραδεχτεί πολλές φορές πως αγαπά το καλό φαγητό και είναι ιδιαίτερα λαίμαργη. Για να καταφέρνει να διατηρείται στα...

Έριξε 4αρα πριν το «Γ.Σ.Π» η Ντιναμό! (video)

Έριξε 4αρα πριν το «Γ.Σ.Π» η Ντιναμό! (video)

Μαρία Ιωάννου: Οι αιχμές της παρουσιάστριας κατά του OMEGA την στιγμή της αποχώρησης της (Βίντεο)

“Δεν θα μπορούσα να συνεχίσω ακόμα μια εβδομάδα κοροϊδεύοντας…” Σήμερα Παρασκευή (23/7) και μετά από 1,5 μήνα αναμονής ο τηλεοπτικός σταθμός “OMEGA” πληροφόρησε την ηθοποιό...

MC MEDIA NETWORK

Πήρε τα γάντια του ο Κολοβός και «έλιωσε» στο σάκο! (pic)

Ο Δημήτρης Κολοβός δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία, ωστόσο, ο ίδιος δεν πτοήθηκε και έπεσε με τα… μούτρα στις προπονήσεις. Ο...

Τα μυστικά διατροφής της Ελένης Φουρέιρα

Τι τρώει η Ελένη Φουρέιρα; Η Ελένη έχει παραδεχτεί πολλές φορές πως αγαπά το καλό φαγητό και είναι ιδιαίτερα λαίμαργη. Για να καταφέρνει να διατηρείται στα...

Έριξε 4αρα πριν το «Γ.Σ.Π» η Ντιναμό! (video)

Έριξε 4αρα πριν το «Γ.Σ.Π» η Ντιναμό! (video)

Μαρία Ιωάννου: Οι αιχμές της παρουσιάστριας κατά του OMEGA την στιγμή της αποχώρησης της (Βίντεο)

“Δεν θα μπορούσα να συνεχίσω ακόμα μια εβδομάδα κοροϊδεύοντας…” Σήμερα Παρασκευή (23/7) και μετά από 1,5 μήνα αναμονής ο τηλεοπτικός σταθμός “OMEGA” πληροφόρησε την ηθοποιό...

Lifestyle

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου;

Τα ζώδια της ημέρας Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου 2021. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα. Τα 3 ζώδια που θα επηρεάσει η σημερινή πανσέληνος Αστρολογικές προβλέψεις...

Lifestyle

Τα μυστικά διατροφής της Ελένης Φουρέιρα

Τι τρώει η Ελένη Φουρέιρα; Η Ελένη έχει παραδεχτεί πολλές φορές πως αγαπά το καλό φαγητό και είναι ιδιαίτερα λαίμαργη. Για να καταφέρνει να διατηρείται στα...

Έριξε 4αρα πριν το «Γ.Σ.Π» η Ντιναμό! (video)

Έριξε 4αρα πριν το «Γ.Σ.Π» η Ντιναμό! (video)
gallery

«Κολάζει» η σύζυγος του Κριστιάνο που πόζαρε ολόγυμνη σε σκάφος (pics)

Δείτε τη φωτογραφία που μέσα σε 2 ημέρες συγκέντρωσε 2.000.000 likes #cyprustimes

Advertorials