MC MEDIA NETWORK

December 2, 2022 Friday 14:25:18

Εγγραφή στο
Newsletter


Αβέρωφ: «Προτείνω άλλο δρόμο που ξεκλειδώνει τις διαπραγματεύσεις συνδυάζοντας ενέργεια και ασφάλεια»


Μεγάλη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του Αβέρωφ Νεοφύτου στην Αγλαντζιά – «Προτείνω άλλο δρόμο που ξεκλειδώνει τις διαπραγματεύσεις συνδυάζοντας ενέργεια και ασφάλεια» – «Σήμερα η Αγλαντζιά, η Κύπρος πληγώνεται από τη γραμμή αντιπαράταξης»

Κατέβασε το APP της CYPRUS TIMES! ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS

Για τη συμπλήρωση 62 χρόνων από την ανεξαρτησία της Κύπρου και την αδήριτη να βρεθεί ο δρόμος για να μπορούμε να ευημερούμε με ειρήνη και ασφάλεια, σε μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο, μίλησε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ  και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, σε συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του που πραγματοποιήθηκε απόψε στην Αγλαντζιά.

Ο κ. Νεοφύτου επεσήμανε, μεταξύ άλλων, πως τιμούμε αγώνες και θυσίες για να ζούμε ελεύθεροι σε μια ελεύθερη πατρίδα, υποδεικνύοντας παράλληλα πως «σήμερα η Αγλαντζιά, η Κύπρος πληγώνεται από τη γραμμή αντιπαράταξης».

Αναφερόμενος στο Κυπριακό έθεσε το ερώτημα: «ποιος πραγματικά πιστεύει το μύθο, ότι θα το λύσουμε ασκώντας πίεση στην Τουρκία;», σημειώνοντας παράλληλα πως ο ίδιος προτείνει έναν άλλο δρόμο, αξιοποιώντας τη συγκυρία, ο οποίος ξεκλειδώνει τις διαπραγματεύσεις συνδυάζοντας ενέργεια και ασφάλεια.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την οικονομία, τονίζοντας ο στόχος του είναι η χώρα, και μέσα στην καταιγίδα, να διατηρήσει τη δυνατή της οικονομία, «για να μπορέσω να βοηθήσω αυτούς που έχουν ανάγκη».

«Όχι με λαϊκίστικες υποσχέσεις και κούφια λόγια. Αλλά με ένα συγκροτημένο και κοστολογημένο πολιτικό πρόγραμμα. Που θα διαφυλάξει τους κόπους και τις θυσίες που κάνατε τόσα χρόνια. Και που θα φέρει μια νέα ανάπτυξη: Ένα νέο παραγωγικό μοντέλο βασισμένο στη βιωσιμότητα, τη διαφάνεια, τη ψηφιακή μετάβαση. Την Κύπρο του Αύριο. Με το κληροδότημα της κυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού: Το Ταμείο Ανάκαμψης, στην πρώτη γραμμή», υπογράμμισε ο κ. Νεοφύτου.

Στη συνέχεια ο κ. Νεοφύτου σχολιάζοντας τα όσα του επιρρίπτουν, πως όπου σηκώσεις πέτρα είναι από κάτω, επεσήμανε πως: «για μένα, όχι μόνο πέτρες σηκώθηκαν. Αλλά και ογκόλιθοι. Πουθενά δεν με βρήκαν γιατί πουθενά δεν είμαι».

Παράλληλα ο κ. Νεοφύτου αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του για επαναπατρισμό των παράτυπων μεταναστών από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν προχωρεί σε προτάσεις αλλά σε λύσεις. «Με τη δική σας βούληση, έως το 2025, οι παράτυποι μετανάστες θα έχουν επιστρέψει στις χώρες τους», υπογράμμισε ο κ. Νεοφύτου.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι εξαπατημένοι. Άθελά τους παίζουν το παιχνίδι της Άγκυρας στην προσπάθειά τους για καλύτερη ζωή», συμπλήρωσε.

Αυτούσια η ομιλία του Αβέρωφ Νεοφύτου:

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας απόψε εδώ.

Μου έλεγαν οι υποστηρικτές της υποψηφιότητάς μου ότι η Αγλαντζιά αξίζει μια δική της εκδήλωση. Έχει το δικό της κοινό, τους δικούς της αφοσιωμένους ανθρώπους
που θέλουν να ακούσουν, να μιλήσουν, να εκφραστούν.

Σήμερα αποδείξατε ότι είχαν δίκιο: Τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές, αυτό που συμβαίνει είναι μοναδικό. Η μαζικότητα, η μαχητικότητα, ο ενθουσιασμός σας, μου δίνει δύναμη. Διαψεύδει όσους βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα.

Ο αγώνας μας θα είναι νικηφόρος!

Φίλες και φίλοι,

Αύριο γιορτάζουμε 62 χρόνια ανεξαρτησίας. Τιμούμε αγώνες και θυσίες για να ζούμε ελεύθεροι σε μια ελεύθερη πατρίδα.

Έχουμε ακόμα δουλειά. Σήμερα η Αγλαντζιά, η Κύπρος πληγώνεται από τη γραμμή αντιπαράταξης. Πρέπει να βρούμε το δρόμο για να μπορούμε, όλοι οι πολίτες, να ευημερούμε με ειρήνη και ασφάλεια. Σε μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο.

Όλες αυτές τις εβδομάδες μιλώ με δεκάδες χιλιάδες φίλες και φίλους.

Ανησυχούμε, νοιαζόμαστε. Μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία: τι θα γίνει αύριο.

Γύρω μας διαμορφώνονται οι συνθήκες για μια μεγάλη καταιγίδα. Η παραφροσύνη του πολέμου απειλεί να ανατρέψει όσα πέτυχαμε. Η ευρωπαϊκή οικονομία πέφτει στο χειρότερο χειμώνα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Με αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας και των τροφίμων.

Η οικονομία μας είναι δυνατή. Δεν είναι όμως δεδομένη. Η ασφάλεια, η σταθερότητα, η κοινωνική ευημερία που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια, απειλούνται.

Σε αυτές τις εκλογές καλούμαστε να πάρουμε μια κρίσιμη απόφαση.

Απόφαση που θα κρίνει αν η πατρίδα μας θα υπερβεί με επιτυχία τις προκλήσεις που έχει μπροστά της. Για να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας δυναμική. Με ασφάλεια και σταθερότητα. Με ελπίδα και προοπτική. Αυτά οφείλει να διασφαλίσει η επόμενη ηγεσία.

Αυτός είναι ο στόχος μου. Η χώρα, και μέσα στην καταιγίδα, να διατηρήσει τη δυνατή της οικονομία. Για να μπορέσω να βοηθήσω αυτούς που έχουν ανάγκη.

Όχι με λαϊκίστικες υποσχέσεις και κούφια λόγια. Αλλά με ένα συγκροτημένο και κοστολογημένο πολιτικό πρόγραμμα.

Που θα διαφυλάξει τους κόπους και τις θυσίες που κάνατε τόσα χρόνια.

Και που θα φέρει μια νέα ανάπτυξη: Ένα νέο παραγωγικό μοντέλο βασισμένο
στη βιωσιμότητα, τη διαφάνεια, τη ψηφιακή μετάβαση. Την Κύπρο του Αύριο.

Με το κληροδότημα της κυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού:

Το Ταμείο Ανάκαμψης, στην πρώτη γραμμή.

Φίλες και φίλοι,

Λένε ότι, όπου σηκώσεις πέτρα, είμαι από κάτω. Για μένα, όχι μόνο πέτρες σηκώθηκαν. Αλλά και ογκόλιθοι. Πουθενά δεν με βρήκαν γιατί πουθενά δεν είμαι.

Με ξέρετε καλά. Δεν κρύφτηκα στις σκιές. Δεν λιγοψύχησα στις μάχες.

Αντίθετα, με τις πέτρες που μου έριχναν και αυτές που έβρισκα στο δρόμο μου,

έχτισα, πέτρα – πέτρα, μια πολιτική πρόταση:

Για τρία πράγματα πολεμώ στη ζωή μου: Επανένωση του τόπου. Οικονομία δυνατή.

Πολίτες με αξιοπρέπεια. Ποτέ μου δεν φοβήθηκα να τσαλακωθώ. Στέκομαι καθαρά απέναντι σε όλους. Και σε εσάς. Δεν το παίζω «ανανεωτής» αντιγράφοντας οράματα και προγράμματα. Δεν πουλώ την κυβέρνησή μου συντασσόμενος με όσους τη συκοφαντούσαν

Δεν κρύβω πίσω από την πλάτη μου καμιά κοινοπραξία συμφερόντων και φιλοδοξιών, που οι πολίτες έχουν, επανειλημμένα, απορρίψει. Ο λόγος του ανθρώπου πρέπει και στην πολιτική να είναι συμβόλαιο.  Οι αλλαγές δεν θα έρθουν από τις παλιές νοοτροπίες, όποιο προσωπείο κι αν φορέσουν.

Θα έρθουν από την εξέλιξη του σημαντικού, σημερινού κυβερνητικού έργου.

Φίλες και φίλοι,

Σε μια εποχή αστάθειας και αβεβαιότητας,  σε μια εποχή κρίσης, έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να βρούμε λύσεις. Πού κρατούν την οικονομία και την κοινωνία όρθια.

Για να στηρίξουμε και να προστατεύσουμε την κοινωνία: Την οικογένεια, την εργαζόμενη γυναίκα, τα νέα παιδιά, τις ευάλωτες ομάδες και τους πρόσφυγες.

Για να αντιμετωπίσουμε την παράνομη μετανάστευση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι εξαπατημένοι. Άθελά τους παίζουν το παιχνίδι της Άγκυρας στην προσπάθειά τους για καλύτερη ζωή.

Από την πλευρά μας όμως, έχουμε υπερβεί κατά πολύ τις δυνατότητες φιλοξενίας μας. Οι συμπολίτες μας έχουν δικαίωμα στην ασφάλεια στις γειτονιές τους, στα σπίτια τους, στη χώρα τους.

Έχετε μια πανέμορφη πόλη. Καθαρή, επιμελημένη. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου συνεχίζει επάξια το έργο του Χαράλαμπου Πετρίδη. Δεν θα επιτρέψουμε καμία επιβάρυνση του δημόσιου χώρου. Δεν μένουμε με τα χέρια σταυρωμένα
και δεν τα περιμένουμε όλα από την Ευρώπη.

Δεν προτείνω απλά, προχωρώ σε λύσεις: Πήγα ο ίδιος στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Τη νούμερο 2 χώρα προέλευσης παράτυπων μεταναστών.

Για να προετοιμάσω μια διμερή συμφωνία επαναπατρισμού των παράτυπων μεταναστών στις χώρες τους.

Το ίδιο θα κάνουμε και με άλλες χώρες.

Με τη δική σας βούληση, έως το 2025,
οι παράτυποι μετανάστες θα έχουν επιστρέψει στις χώρες τους!

Το ίδιο και στο Κυπριακό.

Ποιος πραγματικά πιστεύει το μύθο,
ότι θα το λύσουμε ασκώντας πίεση στην Τουρκία;

Προσωπικά προτείνω έναν άλλο δρόμο.

Που αξιοποιεί τη συγκυρία.

Ξεκλειδώνει τις διαπραγματεύσεις συνδυάζοντας ενέργεια και ασφάλεια.

Τα ζητούμενα της Ευρώπης σήμερα.

Φίλες και φίλοι,

Ένα πράγμα χαίρομαι σε αυτή τη μακρά προεκλογική. Δεν είμαι και ποτέ δεν ένιωσα να είμαι μόνος μου. Έχω μαζί μου όλους εσάς!  Ανθρώπους με αντίληψη και προσφορά στην πατρίδα, την οικονομία, την κοινωνία.

Συμπολίτες μου από όλες τις αφετηρίες της κομματικής και κοινωνικής μας ζωής!

Έχω δίπλα μου μια μεγάλη και ιστορική παράταξη και όλα της τα στελέχη,
του κόμματος και της κυβέρνησης.

Μια παράταξη αρχών και αξιών.

Με μια φιλοσοφία διακυβέρνησης δικαιωμένη
που προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο.

Ξέρετε ήδη και πως θα κυβερνήσω.

Ξέρετε με ποιους θα κυβερνήσω!

Διεκδικώ την προεδρία της δημοκρατίας έτοιμος.

Με συγκεκριμένες αρχές, θέσεις και πολιτικές.

Μαζί μπορούμε.

Απέναντι στην οικονομική καταιγίδα που μας απειλεί
προτάσσουμε την αποτελεσματικότητά μας.

Μαζί μπορούμε.

Να μετατρέψουμε ξανά την κρίση
σε μεγάλη ευκαιρία για τον τόπο μας.

Μαζί μπορούμε.

Να ενώσουμε την πατρίδα μας.

Μαζί μπορούμε

Να φέρουμε την ελπίδα.

Να οδηγήσουμε, ξανά μαζί,
τον τόπο μας μπροστά!

Να κερδίσουμε το αύριο.

Είμαι βέβαιος.

Σας ευχαριστώ.

Μεγάλη συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του Αβέρωφ Νεοφύτου στην Αγλαντζιά – «Προτείνω άλλο δρόμο που ξεκλειδώνει τις διαπραγματεύσεις συνδυάζοντας ενέργεια και ασφάλεια» – «Σήμερα η Αγλαντζιά, η Κύπρος πληγώνεται από τη γραμμή αντιπαράταξης»

Για τη συμπλήρωση 62 χρόνων από την ανεξαρτησία της Κύπρου και την αδήριτη να βρεθεί ο δρόμος για να μπορούμε να ευημερούμε με ειρήνη και ασφάλεια, σε μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο, μίλησε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ  και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, σε συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του που πραγματοποιήθηκε απόψε στην Αγλαντζιά.

Ο κ. Νεοφύτου επεσήμανε, μεταξύ άλλων, πως τιμούμε αγώνες και θυσίες για να ζούμε ελεύθεροι σε μια ελεύθερη πατρίδα, υποδεικνύοντας παράλληλα πως «σήμερα η Αγλαντζιά, η Κύπρος πληγώνεται από τη γραμμή αντιπαράταξης».

Αναφερόμενος στο Κυπριακό έθεσε το ερώτημα: «ποιος πραγματικά πιστεύει το μύθο, ότι θα το λύσουμε ασκώντας πίεση στην Τουρκία;», σημειώνοντας παράλληλα πως ο ίδιος προτείνει έναν άλλο δρόμο, αξιοποιώντας τη συγκυρία, ο οποίος ξεκλειδώνει τις διαπραγματεύσεις συνδυάζοντας ενέργεια και ασφάλεια.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την οικονομία, τονίζοντας ο στόχος του είναι η χώρα, και μέσα στην καταιγίδα, να διατηρήσει τη δυνατή της οικονομία, «για να μπορέσω να βοηθήσω αυτούς που έχουν ανάγκη».

«Όχι με λαϊκίστικες υποσχέσεις και κούφια λόγια. Αλλά με ένα συγκροτημένο και κοστολογημένο πολιτικό πρόγραμμα. Που θα διαφυλάξει τους κόπους και τις θυσίες που κάνατε τόσα χρόνια. Και που θα φέρει μια νέα ανάπτυξη: Ένα νέο παραγωγικό μοντέλο βασισμένο στη βιωσιμότητα, τη διαφάνεια, τη ψηφιακή μετάβαση. Την Κύπρο του Αύριο. Με το κληροδότημα της κυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού: Το Ταμείο Ανάκαμψης, στην πρώτη γραμμή», υπογράμμισε ο κ. Νεοφύτου.

Στη συνέχεια ο κ. Νεοφύτου σχολιάζοντας τα όσα του επιρρίπτουν, πως όπου σηκώσεις πέτρα είναι από κάτω, επεσήμανε πως: «για μένα, όχι μόνο πέτρες σηκώθηκαν. Αλλά και ογκόλιθοι. Πουθενά δεν με βρήκαν γιατί πουθενά δεν είμαι».

Παράλληλα ο κ. Νεοφύτου αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του για επαναπατρισμό των παράτυπων μεταναστών από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν προχωρεί σε προτάσεις αλλά σε λύσεις. «Με τη δική σας βούληση, έως το 2025, οι παράτυποι μετανάστες θα έχουν επιστρέψει στις χώρες τους», υπογράμμισε ο κ. Νεοφύτου.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι εξαπατημένοι. Άθελά τους παίζουν το παιχνίδι της Άγκυρας στην προσπάθειά τους για καλύτερη ζωή», συμπλήρωσε.

Αυτούσια η ομιλία του Αβέρωφ Νεοφύτου:

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας απόψε εδώ.

Μου έλεγαν οι υποστηρικτές της υποψηφιότητάς μου ότι η Αγλαντζιά αξίζει μια δική της εκδήλωση. Έχει το δικό της κοινό, τους δικούς της αφοσιωμένους ανθρώπους
που θέλουν να ακούσουν, να μιλήσουν, να εκφραστούν.

Σήμερα αποδείξατε ότι είχαν δίκιο: Τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές, αυτό που συμβαίνει είναι μοναδικό. Η μαζικότητα, η μαχητικότητα, ο ενθουσιασμός σας, μου δίνει δύναμη. Διαψεύδει όσους βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα.

Ο αγώνας μας θα είναι νικηφόρος!

Φίλες και φίλοι,

Αύριο γιορτάζουμε 62 χρόνια ανεξαρτησίας. Τιμούμε αγώνες και θυσίες για να ζούμε ελεύθεροι σε μια ελεύθερη πατρίδα.

Έχουμε ακόμα δουλειά. Σήμερα η Αγλαντζιά, η Κύπρος πληγώνεται από τη γραμμή αντιπαράταξης. Πρέπει να βρούμε το δρόμο για να μπορούμε, όλοι οι πολίτες, να ευημερούμε με ειρήνη και ασφάλεια. Σε μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο.

Όλες αυτές τις εβδομάδες μιλώ με δεκάδες χιλιάδες φίλες και φίλους.

Ανησυχούμε, νοιαζόμαστε. Μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία: τι θα γίνει αύριο.

Γύρω μας διαμορφώνονται οι συνθήκες για μια μεγάλη καταιγίδα. Η παραφροσύνη του πολέμου απειλεί να ανατρέψει όσα πέτυχαμε. Η ευρωπαϊκή οικονομία πέφτει στο χειρότερο χειμώνα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Με αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας και των τροφίμων.

Η οικονομία μας είναι δυνατή. Δεν είναι όμως δεδομένη. Η ασφάλεια, η σταθερότητα, η κοινωνική ευημερία που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια, απειλούνται.

Σε αυτές τις εκλογές καλούμαστε να πάρουμε μια κρίσιμη απόφαση.

Απόφαση που θα κρίνει αν η πατρίδα μας θα υπερβεί με επιτυχία τις προκλήσεις που έχει μπροστά της. Για να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας δυναμική. Με ασφάλεια και σταθερότητα. Με ελπίδα και προοπτική. Αυτά οφείλει να διασφαλίσει η επόμενη ηγεσία.

Αυτός είναι ο στόχος μου. Η χώρα, και μέσα στην καταιγίδα, να διατηρήσει τη δυνατή της οικονομία. Για να μπορέσω να βοηθήσω αυτούς που έχουν ανάγκη.

Όχι με λαϊκίστικες υποσχέσεις και κούφια λόγια. Αλλά με ένα συγκροτημένο και κοστολογημένο πολιτικό πρόγραμμα.

Που θα διαφυλάξει τους κόπους και τις θυσίες που κάνατε τόσα χρόνια.

Και που θα φέρει μια νέα ανάπτυξη: Ένα νέο παραγωγικό μοντέλο βασισμένο
στη βιωσιμότητα, τη διαφάνεια, τη ψηφιακή μετάβαση. Την Κύπρο του Αύριο.

Με το κληροδότημα της κυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού:

Το Ταμείο Ανάκαμψης, στην πρώτη γραμμή.

Φίλες και φίλοι,

Λένε ότι, όπου σηκώσεις πέτρα, είμαι από κάτω. Για μένα, όχι μόνο πέτρες σηκώθηκαν. Αλλά και ογκόλιθοι. Πουθενά δεν με βρήκαν γιατί πουθενά δεν είμαι.

Με ξέρετε καλά. Δεν κρύφτηκα στις σκιές. Δεν λιγοψύχησα στις μάχες.

Αντίθετα, με τις πέτρες που μου έριχναν και αυτές που έβρισκα στο δρόμο μου,

έχτισα, πέτρα – πέτρα, μια πολιτική πρόταση:

Για τρία πράγματα πολεμώ στη ζωή μου: Επανένωση του τόπου. Οικονομία δυνατή.

Πολίτες με αξιοπρέπεια. Ποτέ μου δεν φοβήθηκα να τσαλακωθώ. Στέκομαι καθαρά απέναντι σε όλους. Και σε εσάς. Δεν το παίζω «ανανεωτής» αντιγράφοντας οράματα και προγράμματα. Δεν πουλώ την κυβέρνησή μου συντασσόμενος με όσους τη συκοφαντούσαν

Δεν κρύβω πίσω από την πλάτη μου καμιά κοινοπραξία συμφερόντων και φιλοδοξιών, που οι πολίτες έχουν, επανειλημμένα, απορρίψει. Ο λόγος του ανθρώπου πρέπει και στην πολιτική να είναι συμβόλαιο.  Οι αλλαγές δεν θα έρθουν από τις παλιές νοοτροπίες, όποιο προσωπείο κι αν φορέσουν.

Θα έρθουν από την εξέλιξη του σημαντικού, σημερινού κυβερνητικού έργου.

Φίλες και φίλοι,

Σε μια εποχή αστάθειας και αβεβαιότητας,  σε μια εποχή κρίσης, έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να βρούμε λύσεις. Πού κρατούν την οικονομία και την κοινωνία όρθια.

Για να στηρίξουμε και να προστατεύσουμε την κοινωνία: Την οικογένεια, την εργαζόμενη γυναίκα, τα νέα παιδιά, τις ευάλωτες ομάδες και τους πρόσφυγες.

Για να αντιμετωπίσουμε την παράνομη μετανάστευση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι εξαπατημένοι. Άθελά τους παίζουν το παιχνίδι της Άγκυρας στην προσπάθειά τους για καλύτερη ζωή.

Από την πλευρά μας όμως, έχουμε υπερβεί κατά πολύ τις δυνατότητες φιλοξενίας μας. Οι συμπολίτες μας έχουν δικαίωμα στην ασφάλεια στις γειτονιές τους, στα σπίτια τους, στη χώρα τους.

Έχετε μια πανέμορφη πόλη. Καθαρή, επιμελημένη. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου συνεχίζει επάξια το έργο του Χαράλαμπου Πετρίδη. Δεν θα επιτρέψουμε καμία επιβάρυνση του δημόσιου χώρου. Δεν μένουμε με τα χέρια σταυρωμένα
και δεν τα περιμένουμε όλα από την Ευρώπη.

Δεν προτείνω απλά, προχωρώ σε λύσεις: Πήγα ο ίδιος στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Τη νούμερο 2 χώρα προέλευσης παράτυπων μεταναστών.

Για να προετοιμάσω μια διμερή συμφωνία επαναπατρισμού των παράτυπων μεταναστών στις χώρες τους.

Το ίδιο θα κάνουμε και με άλλες χώρες.

Με τη δική σας βούληση, έως το 2025,
οι παράτυποι μετανάστες θα έχουν επιστρέψει στις χώρες τους!

Το ίδιο και στο Κυπριακό.

Ποιος πραγματικά πιστεύει το μύθο,
ότι θα το λύσουμε ασκώντας πίεση στην Τουρκία;

Προσωπικά προτείνω έναν άλλο δρόμο.

Που αξιοποιεί τη συγκυρία.

Ξεκλειδώνει τις διαπραγματεύσεις συνδυάζοντας ενέργεια και ασφάλεια.

Τα ζητούμενα της Ευρώπης σήμερα.

Φίλες και φίλοι,

Ένα πράγμα χαίρομαι σε αυτή τη μακρά προεκλογική. Δεν είμαι και ποτέ δεν ένιωσα να είμαι μόνος μου. Έχω μαζί μου όλους εσάς!  Ανθρώπους με αντίληψη και προσφορά στην πατρίδα, την οικονομία, την κοινωνία.

Συμπολίτες μου από όλες τις αφετηρίες της κομματικής και κοινωνικής μας ζωής!

Έχω δίπλα μου μια μεγάλη και ιστορική παράταξη και όλα της τα στελέχη,
του κόμματος και της κυβέρνησης.

Μια παράταξη αρχών και αξιών.

Με μια φιλοσοφία διακυβέρνησης δικαιωμένη
που προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο.

Ξέρετε ήδη και πως θα κυβερνήσω.

Ξέρετε με ποιους θα κυβερνήσω!

Διεκδικώ την προεδρία της δημοκρατίας έτοιμος.

Με συγκεκριμένες αρχές, θέσεις και πολιτικές.

Μαζί μπορούμε.

Απέναντι στην οικονομική καταιγίδα που μας απειλεί
προτάσσουμε την αποτελεσματικότητά μας.

Μαζί μπορούμε.

Να μετατρέψουμε ξανά την κρίση
σε μεγάλη ευκαιρία για τον τόπο μας.

Μαζί μπορούμε.

Να ενώσουμε την πατρίδα μας.

Μαζί μπορούμε

Να φέρουμε την ελπίδα.

Να οδηγήσουμε, ξανά μαζί,
τον τόπο μας μπροστά!

Να κερδίσουμε το αύριο.

Είμαι βέβαιος.

Σας ευχαριστώ.

Ματωμένα πακέτα με μάτια ζώων στάληκαν σε πρεσβείες της Ουκρανίας

Τέτοια πακέτα εστάλησαν σε Ουγγαρία, Ολλανδία, Πολωνία, Κροατία, Ιταλία, Αυστρία.

Άφαντος ο πάτερ Αντώνιος. Άγνωστο το πού διαμένει, οι πληροφορίες για τα επόμενα βήματά του

Τρία πρόσωπα απαγορεύεται, με εισαγγελική εντολή, να βρίσκονται στην Κιβωτό. Μεταξύ αυτών και ο Ιρακινός, πρώην γενικό διευθυντή.

Ουκρανία: Έρευνα για τις δραστηριότητες της Ορθόδοξης Εκκλησίας που συνδέεται με τη Μόσχα

Τριακόσια πενήντα κτήρια ερευνήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, που ανήκουν στην Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία συνδέεται με την Μόσχα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Top Stories

gallery

Ζήτησε από τους καλεσμένους στον γάμο να βάλουν λευκά και τους έκανε την μεγάλη έκπληξη με το νυφικό της (pics, video)

Κάποιοι λάτρεψαν το νυφικό της, άλλοι είπαν ότι έμοιαζε με φόρεμα αποφοίτησης. Διχάστηκαν οι χρήστες του TikTok.

«Πράσινο» άναψε η Βουλή στον συμπληρωματικό προϋπολογισμό €345 εκατ.

Στον συμπληρωματικό προϋπολογισμό περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης #cyprustimes

MC MEDIA NETWORK

Πονοκέφαλος οι απουσίες για Μιλόγεβιτς

Πάει με πολλές και σημαντικές απουσίες στην Λάρνακα το ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα το βράδυ του Σαββάτου. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν...

Πουλήθηκε σε δημοπρασία το iconic «newspaper dress» της Carrie Bradshaw

Πουλήθηκε το iconic φόρεμα της Carrie Ένα απο τα πιο εμβληματικά κομμάτια που φόρεσε η Carrie Bradshaw στην σειρά «Sex and the City» ήταν αναντίλεκτα...

Γκολ-γκολ το χθεσινό θρίλερ: 6 φορές άλλαξαν τα εισιτήρια, για τρία λεπτά ήταν εκτός Ισπανία και Γερμανία

Γκολ-γκολ το χθεσινό θρίλερ: 6 φορές άλλαξαν τα εισιτήρια, για τρία λεπτά ήταν εκτός Ισπανία και Γερμανία

Survivor All Star: Μετά τον Ντάνο αρνήθηκε την πρόταση ακόμη ένας! «Το έχω πει στην παραγωγή δεν θα είμαι»

Τέλος στα σενάρια συμμετοχής του στο «Survivor All Star»! Χθες βράδυ Πέμπτης 1η Δεκεμβρίου, οι τηλεοπτικές κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών «τσάκωσαν» τον γνωστο ηθοποιό και πρώην παίκτη...

MC MEDIA NETWORK

Πονοκέφαλος οι απουσίες για Μιλόγεβιτς

Πάει με πολλές και σημαντικές απουσίες στην Λάρνακα το ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα το βράδυ του Σαββάτου. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν...

Πουλήθηκε σε δημοπρασία το iconic «newspaper dress» της Carrie Bradshaw

Πουλήθηκε το iconic φόρεμα της Carrie Ένα απο τα πιο εμβληματικά κομμάτια που φόρεσε η Carrie Bradshaw στην σειρά «Sex and the City» ήταν αναντίλεκτα...

Γκολ-γκολ το χθεσινό θρίλερ: 6 φορές άλλαξαν τα εισιτήρια, για τρία λεπτά ήταν εκτός Ισπανία και Γερμανία

Γκολ-γκολ το χθεσινό θρίλερ: 6 φορές άλλαξαν τα εισιτήρια, για τρία λεπτά ήταν εκτός Ισπανία και Γερμανία

Survivor All Star: Μετά τον Ντάνο αρνήθηκε την πρόταση ακόμη ένας! «Το έχω πει στην παραγωγή δεν θα είμαι»

Τέλος στα σενάρια συμμετοχής του στο «Survivor All Star»! Χθες βράδυ Πέμπτης 1η Δεκεμβρίου, οι τηλεοπτικές κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών «τσάκωσαν» τον γνωστο ηθοποιό και πρώην παίκτη...

Lifestyle

Lifestyle

Πονοκέφαλος οι απουσίες για Μιλόγεβιτς

Πάει με πολλές και σημαντικές απουσίες στην Λάρνακα το ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα το βράδυ του Σαββάτου. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν...

Ματωμένα πακέτα με μάτια ζώων στάληκαν σε πρεσβείες της Ουκρανίας

Τέτοια πακέτα εστάλησαν σε Ουγγαρία, Ολλανδία, Πολωνία, Κροατία, Ιταλία, Αυστρία.

Γκολ-γκολ το χθεσινό θρίλερ: 6 φορές άλλαξαν τα εισιτήρια, για τρία λεπτά ήταν εκτός Ισπανία και Γερμανία

Γκολ-γκολ το χθεσινό θρίλερ: 6 φορές άλλαξαν τα εισιτήρια, για τρία λεπτά ήταν εκτός Ισπανία και Γερμανία

Advertorials