Πρώτη συνέλευση για τον σύνδεσμο ΑΣΠΙΔΑ στη Λεμεσό – Επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης δίνουν φωνή στους επαγγελματίες του κλάδου – Ποιος ο στόχος τους
Κατέβασε το APP της CYPRUS TIMES! ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνέλευση του νεοσύστατου συνδέσμου ΑΣΠΙΔΑ που απαρτίζεται από επαγγελματίες ιδιοκτήτες χώρων εστίασης, αναψυχής και ψυχαγωγίας Λεμεσού.
Ο σύνδεσμος ΑΣΠΙΔΑ (Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής Ψυχαγωγία Λεμεσού) όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στη Cyprus Times ο εκπρόσωπος τύπου Κωνσταντίνος Δημητριάδης, δημιουργήθηκε με απώτερο στόχο να βοηθηθούν όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου εστίασης Λεμεσού.
Κύριος σκοπός της δημιουργίας του συνδέσμου είναι οι επιχειρηματίες της πόλης μας να έχουν πλέον τη δική τους φωνή και μέσα από τις δράσεις μας να ενημερώνονται για όλα όσα αφορούν τις επιχειρήσεις μας, επισημαίνει.
«Ήδη μέχρι στιγμής υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από επιχειρηματίες και έχουμε εγγράψει 100 μέλη. Καλούμε όλους τους μαγαζάτορες να συμπορευθούν μαζί μας ώστε να δώσουμε δυναμική στον νέο σύνδεσμο που θα δώσει φωνή στην πόλη μας και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε», είπε.
Την ίδια ώρα υπογράμμισε ότι πέραν των ενημερώσεων και της βοήθειας που θα παρέχεται σε όλα τα μέλη, θα γίνει και μία μεγάλη προσπάθεια για πάταξη του αθέμητου ανταγωνίσιμου στον κλάδο.
Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στην ΑΣΠΙΔΑ μπορούν να αποτείνονται στο τηλέφωνο 99 495848, ή στην σελίδα του συνδέσμου στο Facebook.
Δείτε εικόνες: