MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θα μείνεις στην ιστορία «Άγιε» Κιτίου…!

Advertisement

Sponsored by exness

Θα μείνεις «Άγιε» Κιτίου στην Ιστορία…

Του Λουκά Σπαθάρη

Θα μείνεις και θα σε θυμόμαστε όλοι για τις ντροπιάστηκες, αηδιαστικές πράξεις σου σε βάρος ενός παιδιού που για 42 χρόνια βίωνε το Γολγοθά που της προκάλεσες. Θα σε μάθουν και οι νέες γενιές «Άγιε» Κιτίου μέσα από την ιστορία που θα λέει, ότι, πίσω από τα ράσα κρυβόταν ένα διεστραμμένο ανθρωπάκι που εκμεταλλεύτηκε με το χειρότερο τρόπο ένα 16χρονο κοριτσάκι που το έστειλαν για το βοηθήσεις.

Advertisement

Τι και η ποινή σου δεν σε έστειλε σε ένα κελί. Άλλωστε η ποινή στοχεύει στο σωφρονισμό στην μεταμέλεια που στόχο έχει την μη επανάληψη του ίδιου ή άλλου αδικήματος.

Τιμωρήθηκες με το χειρότερο τρόπο στα μάτια, την συνείδηση, στο μυαλό όλων και αυτών που τόσο χρόνια έτρεχαν να σου φιλήσουν το χέρι και να τους δώσεις την «ευχή» σου και σ εμάς που δεν σε γνωρίσαμε.

Τιμωρήθηκες με μια «τάτσα» που θα την κουβαλάς –αν και είσαι 85 ετών- για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σου και η οποία θα συνοδεύει το όνομα σου για τα άλλα τόσα που έρχονται.

Και αυτή η τιμωρία είναι ίσως χειρότερη από ένα κελί ή από τα προνόμια που είχες σαν τέως Μητροπολίτης που λογικά θα χάσεις… Όπως η διαμονή, το αυτοκίνητο, οδηγό κ.α.

Και επειδή συνήθισες τόσα χρόνια να απολαμβάνεις την εξουσία, πίστεψε με θα σου στοιχίσουν πολύ και οι σκέψεις που θα βομβαρδίζουν το μυαλό σου.

Σε όλα αυτά και άλλα πολλά που μπορώ να γράψω, δεν πρέπει να ξεχάσω να σου πω, πως ευελπιστώ να μείνεις στην ιστορία και για έναν άλλο λόγο. Ως το άτομο που άνοιξε το δρόμο και σε άλλες γυναίκες να προβαίνουν σε καταγγελίες για παρόμοια ή ίδια κακουργήματα χωρίς φόβο, ακόμη κι αν πέρασαν μήνες, χρόνος ή χρόνια…

Και αφού θα μείνεις στην Ιστορία «Άγιε» μου, ζήτα τουλάχιστον μία συγνώμη από το θύμα σου για να αποτελέσει και αυτό μέρος της Ιστορίας!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal