MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σσσς αφήστε το και αυτό να ξεχαστεί

Advertisement

Sponsored by exness

Είναι γνωστή η μέθοδος του «κρύψε να περάσουμε», αλλά όταν επαναλαμβάνεται με ύποπτη συχνότητα δεν περνάει απαρατήρητη.

Του Μανώλη Καλατζή

Δεν πέρασε πολύς καιρός, από τότε που αφέθηκε να διαρρεύσει ένα φοβερό και τρομερό σχέδιο απαγωγών που αφορούσε τον πατέρα του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα και τον αδελφό της Προέδρου της Βουλής.

Advertisement

Γράφω πως αφέθηκε να διαρρεύσει, γιατί όλα δείχνουν πως δεν ήταν μια τυχαία διαρροή, αλλά στοχευμένη. Παλιά τους τέχνη κόσκινο άλλωστε αυτές οι πρακτικές, από το παρελθόν. Ένα παρελθόν, κατά το οποίο  διέρρεαν ότι οι Τσετσένοι θα χτυπήσουν τη ρωσική πρεσβεία, εγκληματίες θα έβαζαν βόμβες σε πιθανούς και απίθανους στόχους, η αστυνομία «ανακάλυπτε» οπλισμό μέρα  παρά μέρα… μετά από «αξιοποίηση πληροφοριών» άγνωστων πληροφοριοδοτών κλπ. Για όσους θυμούνται, είχαν βρεθεί εκρηκτικά και στο Κελλάκι και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Πάλι πίσω στο θέμα των σχεδιαζόμενων απαγωγών. Δεν μας είπαν ποτέ τι έγινε με αυτή την υπόθεση.

«Κρύψε να περάσουμε»…

Μάλιστα είχαν αφήσει να διαρρεύσει πως «εγκέφαλος» των απαγωγών ήταν βαρυποινίτης στις Κεντρικές Φυλακές. Για να θολώσουν τα νερά πήγαν κάποιοι αστυνομικοί και είδαν τον βαρυποινίτη και αντί για τις απαγωγές τον ρωτούσαν για ένα όπλο G3 που είχε χαθεί πριν από πολλά χρόνια.

Τι διέρρευσαν όμως προς τα έξω; «Η αστυνομία μπαίνει στις Φυλακές για τις απαγωγές». Τόσο προβλέψιμοι και αστείοι.

Γιατί δεν συνελήφθη κανείς; Γιατί δεν υπήρξαν επιπτώσεις για τον πληροφοριοδότη της αστυνομίας; Μήπως δεν υπήρξε ποτέ πληροφοριοδότης;

Μέχρι φρουρές έβαλαν έξω από τα σπίτια του πατέρα του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα και του αδελφού της Προέδρου της Βουλής. Ήταν και η περίοδος ύποπτη γιατί ας μην ξεχνάμε βρισκόταν σε εξέλιξη ανάδειξης της νέας ηγεσίας του ΔΗΣΥ, και η κα Αννίτα Δημητρίου ήταν υποψήφια.

Μαθαίνουμε πως μόλις η επικαιρότητα μετατοπίστηκε σε άλλα θέματα, αποσύρθηκαν και οι φρουρές και ούτε απαγωγές έγιναν ούτε δράκο είχε το παραμύθι.

Έμειναν όμως οι σκιές.

Μήπως θα πρέπει η Αστυνομία κάποια στιγμή να εξηγήσει τι ακριβώς έγινε με αυτή την υπόθεση και που κατέληξε. Άλλωστε είχαν γίνει δημόσιες και επίσημες δηλώσεις προηγουμένως, που δεν δικαιολογούν το πέπλο σιωπής που έπεσε αμέσως μετά.

Σσσς κρύψε να περάσουμε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network