MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Respect κυρία Πρόεδρε…

Advertisement

Sponsored by exness

«Άγγιξε» κάθε Κύπριο η αποστομωτική απάντηση που έδωσε στο Πρόεδρο της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Μουσταφά Σεντόπ, η πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

Του Λουκά Σπαθάρη

«Η εισβολή είναι εισβολή και η κατοχή, κατοχή. Ας το καταστήσουμε σαφές» απάντησε αρχικά στους τουρκικούς ισχυρισμούς του Σεντόπ, ότι η εισβολή στην Κύπρο του 1974 έγινε για προστασία των Τουρκοκυπρίων εκπλήσσοντάς με τις αναφορές της τόσο τον Τούρκο πρόεδρο όσο και άλλους μετέχοντες της Διάσκεψης Προέδρων Κοινοβουλίων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Advertisement

Η ένταση των δύο είχε όμως και συνέχεια όταν ο Μουσταφά Σεντόπ αναφέρθηκε στην ΠτΒ ως εκπρόσωπο της Ε/κ πλευράς καθώς και στην ηλικία της Αννίτας Δημητρίου αναφέροντας κατά λέξη «ίσως φταίει το νεαρό της ηλικίας σας»

Η αποστομωτική απάντηση της πρόεδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου άφησε άναυδους τους μετέχοντες τους οποίους μάλιστα κάλεσε να αποφασίσουν κατά πόσο αποδέχονται σεξιστικές συμπεριφορές

 «Δεν είμαι αντιπρόσωπος της ελληνοκυπριακής κοινότητας, είμαι εκπρόσωπος της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σοβαρά τώρα; Αναφέρεται στην ηλικία μου; αποδεχόμαστε εδώ σεξιστική συμπεριφορά; Δεν έχω κάτι άλλο να πω, με απογοητεύει αυτό και αναμένω τη στήριξη όλων εδώ» ήταν η αποστομωτική απάντηση της πρόεδρου της Βουλής.

Και επειδή γεγονότα που επαναλαμβάνονται παύουν να είναι σύμπτωση να υπενθυμίσουμε πως η χθεσινή ηχηρή απάντηση της Προέδρου της Βουλής μας, σε εκπρόσωπο της κατοχικής Τουρκίας που επιχειρεί αλλοίωση γεγονότων και ιστορίας, δεν ήταν η πρώτη και μάλιστα σε λίγους μήνες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal