MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μήπως ξεχνιόμαστε πολύ εύκολα;

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν πέρασαν πολλές μέρες, από τον διορισμό του κ. Μιχάλη Μιχαήλ, ως μέλους της ΕΔΥ και την express παραίτηση του (στην πραγματικότητα ήταν άρον άρον αποπομπή).

Του Μανώλη Καλατζή

Σχεδόν ξεχάσαμε εκείνο το φιάσκο και μάλλον θα θέλει αν το ξεχάσει και ο ίδιος ο κ. Μιχαήλ. Δεν εξηγείται διαφορετικά, η πλήρης σιωπή που ακολούθησε. Ο κ. Μιχαήλ, επίσης θεωρήθηκε θύμα «κανιβαλισμού» και είχε επιφυλαχτεί να απαντήσει σε όλα, δίνοντας συνέντευξη τύπου.

Advertisement

Απαντήσεις δεν υπήρξαν, ούτε από τη κυβέρνηση, ούτε από τον ίδιο και από όσο γνωρίζουμε δεν έχει προγραμματιστεί κάποια συνέντευξη τύπου, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να εξηγήσει ο κ. Μιχαήλ, πότε και πως απέκτησε τα ακαδημαϊκά προσόντα, τα οποία περιλαμβάνονταν στο βιογραφικό του.

Περιμέναμε από τον υφυπουργό Τουρισμού Κ. Κουμή, να εξηγήσει για την επιλογή της 19χρονης συμβούλου του, η οποία στη συνέχεια βαφτίστηκε συνεργάτιδα και στη ακολούθως παραιτήθηκε (επίσης αποπέμφθηκε). Ακούσαμε τα γνωστά περί ανθρωποφαγίας, με επίκληση του νεαρού της ηλικίας της εν λόγω συμβούλου – συνεργάτιδας. Ο κ. Κουμής, έκανε μία και μοναδική εμφάνιση στο ΡΙΚ, χωρίς να δώσει καμία ουσιαστική εξήγηση. Αντιθέτως επιχείρησε να μας πείσει για την ορθότητα της επιλογής του, αλλά και να υποτιμήσει τη νοημοσύνη μας, όταν δήλωνε πως δεν γνώριζε ότι η κοπέλα εργάστηκε στο επιτελείο Χριστοδουλίδη. Το καλύτερο ήταν, όταν είπε πως την προσέλαβε γιατί του την σύστησε κάποιος δικός του και τον διαβεβαίσε ότι είναι καλή στο χειρισμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στοιχειωδώς, ο υφυπουργός θα πρέπει να έκανε μια επίσκεψη στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που διατηρεί η νεαρή κοπέλα, οι οποίες ξεχείλιζαν από φωτογραφίες με τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Δεν τις πρόσεξε ο Υφυπουργός;

Και αν όλα είχαν γίνει νομίμως, ποιος ο λόγος της συμφωνίας του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Γενικό Ελεγκτή, για προώθηση νομοθεσίας που να διέπει τους συμβούλους – συνεργάτες;

Να το ξεχάσουμε και αυτό.

Θα μας πείτε εδώ κοντεύουμε να ξεχάσουμε την υπόθεση Γιαννάκη, που «σπούδασε» πολιτικός μηχανικός με έμφαση στη πολιτική επιστήμη! Και αυτός θα έδινε εξηγήσεις, τις οποίες δεν έδωσε ποτέ και όπως εξελίσσονται τα πράγματα είναι αμφίβολο αν θα τις δώσει  και στη δικαιοσύνη, αφού η υπόθεση έχει μπλεχτεί στα γρανάζια των καθυστερήσεων στα δικαστήρια. Είχε προηγηθεί η «μελέτη» και η «έρευνα» που διήρκεσε όσο χρόνο χρειαζόταν για να ξεχαστεί και αυτή η υπόθεση.

Αν οι αρμόδιες αρχές πάσχουν από σύνδρομο επιλεκτικής αμνησίας, καλό είναι να το κοιτάξουν, γιατί αποτελεί αιτία συνεχούς και αδιάλειπτου διασυρμού του κράτους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network