MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ε ρε γλέντια…

Advertisement

Sponsored by exness

Περί κατρακύλας ο λόγος

Του Νικόλα Πέτρου Καπαρτή

Advertisement

Και εκεί που λες πως τα: «έχουμε δει όλα σε αυτή τη χώρα», ξαφνικά σου πετάγεται ανάρτηση από το Υφυπουργείο Πολιτισμού με τον Νικόλα Παπαδόπουλο να σβήνει κεράκια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να τραγουδά το Happy Birthday στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ.

Αν δεν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια θα νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα, όμως δυστυχώς η κατρακύλα των θεσμών αυτού του κράτους δεν έχει τελειωμό. Με την κυβέρνηση Αναστασιάδη βιώσαμε το φαινόμενο της μετατροπής των Υπουργείων σε τσιφλίκια των πολιτικών προϊστάμενων τα οποία εξέδιδαν επίσημες ανακοινώσεις, για να απαντήσουν σε κόμματα και πολιτικούς, λες και τα Υπουργεία δεν είναι κρατικοί φορείς αλλά επικοινωνιακό όχημα των Υπουργών για τις προσωπικές-πολιτικές τους αντιπαραθέσεις. Ενώ με τη κυβέρνηση Χριστοδουλίδη βλέπουμε τους επίσημους λογαριασμούς του Υφυπουργείου Πολιτισμού στα ΜΚΔ να μετατρέπονται σε προφίλ-life style του Μιχάλη Χατζηγιάννη, λες και δε τρέχει τίποτα.

Πραγματικά διερωτώμαι θα έπρεπε να ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αντιληφθεί ο κ. Χατζηγιάννης πως αυτή η ανάρτηση θα έπρεπε να κατέβει ή καλύτερα να μην ανέβει ποτέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός Υφυπουργείου.

Δηλαδή από όλα όσα ταλανίζουν το χώρο του Πολιτισμού, ο αρμόδιος Υφυπουργός έχει θεωρήσει ότι αυτό που θα ήταν άξιο προβολής είναι τα γενέθλια του Προέδρου του ΔΗΚΟ;

Μέχρι σήμερα θεωρούσα έως και άδικη την έντονη κριτική που δέχθηκε η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη για το διορισμό Μιχάλη Χατζηγιάννη, όμως το σημερινό συμβάν φαίνεται να δικαιώνει πλήρως όσους φωνασκούσαν.

Πάντως χρειάζεται μεγάλη «τέχνη» σε λιγότερο από δύο μήνες -από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης- τα φώτα της δημοσιότητας να συγκεντρώνονται στον Υφυπουργό Πολιτισμού αντί σε άλλους Υπουργούς οι οποίοι έχουν να διαχειριστούν μια σειρά από «καυτά» ζητήματα.

Μετά από όλα αυτά δεν θα με παραξένευε καθόλου αν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδούσε στον Γιάννη Τουμαζή το τραγούδι «είναι επικίνδυνα εδώ γι’ αυτό καλύτερα που φεύγεις», κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής του Υφυπουργείο Πολιτισμού.

Και για να μην θεωρηθεί πως είμαστε και κακοπροαίρετοι να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά στον Νικόλα Παπαδόπουλο ο οποίος το ερχόμενο Σάββατο θα συμπληρώσει 50 χρόνια ζωής.

Ας ελπίσουμε πως στα γενέθλια των Προέδρων της ΕΔΕΚ ή της ΔΗΠΑ, το Υφυπουργείο Πολιτισμού δεν θα σπεύσει να μας ενημερώσει για το πώς έσβησαν τα κεράκια τους οι Μαρίνος Σιζόπουλος και Μάριος Καρογιάν.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ

ShootandGoal