MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χάνουν και οι λέξεις το νόημα…

Advertisement

Sponsored by exness

Και η ατάκα «στο ίδιο έργο θεατές» χάνει το νόημα της στην περίπτωση των επεισοδίων στα κυπριακά γήπεδα.

Μετά τα έκτροπα της Κυριακής στο «Ελευθερία», Αστυνομία και Κυβέρνηση αναζητούν λύσεις και κυρίως μέτρα αποτρεπτικά για τέτοιου είδους φαινόμενα που ντροπιάζουν τον πολιτισμό μας.

Advertisement

Ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί, οι χθεσινές δηλώσεις και του Προέδρου Χριστοδουλίδη επί του θέματος. ««Είναι απαράδεκτα τα επεισόδια, απαράδεκτα όλα αυτά που είδαμε χθες, δεν τιμούν κανένα και ειδικά όσους θέλουν να τιμούν τον αθλητισμό. Έχω δει την έκθεση και της Υπουργού και του Αρχηγού της Αστυνομίας και ζήτησα το θέμα να εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη του μεθαυριανού Υπουργικού Συμβουλίου και να αναμένετε μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, πολύ συγκεκριμένες ανακοινώσεις».

Και μάλιστα στο ερώτημα κατά πόσον οι πολίτες και ο ίδιος θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη να μεταβούν σε γήπεδο με τα παιδιά τους, ο Πρόεδρος απάντησε «με απόλυτη ειλικρίνεια, όχι.

Μία από τα ίδια και στην Αστυνομία που βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των επικρίσεων.

Μάλιστα όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ο Αρχηγός της δύναμης Στέλιος Παπαθεοδώρου αποφάσισε να ακυρώσει προγραμματισμένο ταξίδι που είχε στο εξωτερικό, προκειμένου να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network