MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αν θέλετε φέρτε και τον στρατό…

Advertisement

Sponsored by exness

Η ώρα περνούσε και λέγαμε Δόξα τω Θεώ. Ο Εναέριος όμως «έβραζε».

Της Μύριας Αβρααμίδου

Και ως ήταν αναμενόμενο, οι «προφήτες» επιβεβαιώθηκαν και τα επεισόδια μετά τον τελικό κυπέλλου δεν έλειψαν. Ούτε αυτή τη φορά.

Advertisement

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα έσκασε το… φιρμάνι ότι οι χούλιγκαν πάλι τα έκαναν γης μαδιάμ στον Εναέριο. Πάλι έκαψαν το αυτοκίνητο ανυποψίαστου πολίτη. Πάλι οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων. Πάλι οι γείτονες παρακολουθούσαν τρομοκρατημένοι από τα παράθυρα το πολεμικό σκηνικό. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι από κροτίδα.

Συσκέψεις, σχέδια δράσης, ελικόπτερα, drone, ο Αίαντας, αλλά οι χούλιγκαν πάντα θα βρίσκουν τρόπο. Όσο το κακό δεν χτυπιέται στη ρίζα του, τα ίδια και τα ίδια θα έχουμε. Όσο ένας 15χρονος ή ένας 17χρονος θεωρούν (άγνωστο ακόμα γιατί) φυσιολογικό να ρίχνουν μολότοφ, κροτίδες, να ανάβουν φωτιές σε κάδους και να τα σπάνε στο όνομα κάποιας ομάδας, τα ίδια θα έχουμε.

Περί το 1/5 της αστυνομικής δύναμης του τόπου που εργαζόταν, ήταν χθες σε υπηρεσία για τον τελικό. Αν θέλετε φέρτε και τον στρατό… Όσο οι νοοτροπίες μένουν ίδιες, τίποτε δε γίνεται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal