MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αγαπητή Ινώ… οι haters «βράζουν»!

Advertisement

Sponsored by exness

 «Οι επικριτές θα είναι πάντα επικριτές ό,τι και να γίνει. Αυτό έχω μάθει στην ζωή μου. Εσείς αγαπημένοι μου επικριτές, που επικρίνετε ό,τι κάνω, βρείτε καλύτερα πράγματα να κάνετε και να ασχοληθείτε. Ίσως με την ίδια την ζωή σας; Με την αγάπη και την εσωτερική ειρήνη… Την ευτυχία… Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είσαι τόσο κακός. Όσο για μένα, μην ανησυχείτε θα συνεχίσω να είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος που θα ζει την ζωή του στο μέγιστο!».

Της Μύριας Αβρααμίδου

Σαν να μην ήταν ήδη αρκετά τα όσα έχει να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τώρα έχει να… «πονοκεφαλιάζει» και για τα καμώματα της κόρης του η οποία φαίνεται να άνοιξε «βεντέτα» με μία ανάρτηση της με μεγάλη μερίδα του πληθυσμού που την επικρίνει έντονα τις τελευταίες μέρες.

Advertisement

Με ύφος απόλυτου… ζεν mode, η κόρη του Προέδρου Αναστασιάδη, Ινώ, απευθύνθηκε προ ολίγων ημερών μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram  στους επικριτές της, καλώντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ να ασχοληθούν με τη δική τους ζωή. Ή αν προτιμάτε με τους haters μιας και η ανάρτηση ήταν εις την αγγλικήν γλώσσα…

Και δεν ήταν τα αγγελάκια και οι καρδούλες που συνόδευαν την ανάρτηση που προκάλεσαν… Ούτε καν το γεγονός ότι έγραψε όσα ήθελε να επικοινωνήσει στην αγγλική γλώσσα…  Ήταν μάλλον εκείνο το «Όσο για μένα, μην ανησυχείτε θα συνεχίσω να είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος που θα ζει την ζωή του στο μέγιστο!».

Πρόκληση σου λέει ο άλλος… Ποιος άλλος; Μα εκείνος που για να ζήσει περιμένει επιδόματα, εκείνος που είδε το σπίτι του να χάνεται λόγω χρεών, εκείνος που είδε τους κόπους μιας ζωής να «κουρεύονται», εκείνος που όλο αυτό το διάστημα ζούσε στη θλιβερή κυπριακή πραγματικότητα των 5 γυναικών και των 2 παιδιών που σκοτώθηκαν από τα χέρια ενός δολοφόνου.

Και μήπως δεν είναι; Οι αντιδράσεις πάντως και τα σχόλια που δεν λένε να κοπάσουν αυτό μαρτυρούν.

Δεν μεμφόμαστε κανέναν για τα χρήματα που έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό, τα ακίνητα ή τα αυτοκίνητα του. Άλλωστε μπορεί να τα δούλεψε… Ή μπορεί να τα βρήκε έτοιμα… Λίγη σημασία έχει. Το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του είναι δική του υπόθεση. Όμως… πώς να το κάνουμε; Όταν ο πατέρας σου είναι Πρόεδρος ενός κράτους, η «δική σου υπόθεση» γίνεται και δική του κάθε πολίτη. Και όταν μάλιστα επιλέγεις να μοιραστείς στο διαδίκτυο εικόνες από μια ζωή χλιδάτη, τότε ο λαός θα αντιδράσει. Και δέχομαι ότι αυτή μπορεί να ήταν μια σκέψη που δεν απασχόλησε εσένα προσωπικά. Πώς να το κάνουμε όμως… Κάποιον από τους επικοινωνιολόγους της Κυβέρνησης θα έπρεπε να τους είχε απασχολήσει…

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network