Έρευνες για τις υποθέσεις ξυλοδαρμού νεαρών στον Εναέριο – Η αιτία πίσω από το ξυλοφόρτωμα – Έκανε παρατήρηση σε οπαδούς και του επιτέθηκαν ισχυρίζεται 25χρονος – Γιόρταζε με φίλους του και δέχθηκε επίθεση 17χρονος – Σύνδεση των υποθέσεων ξυλοδαρμών και με τους πανηγυρισμούς ΑΕΛιστών βλέπει η Αστυνομία
Κατέβασε το APP της CYPRUS TIMES! ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας και συγκεκριμένα του ΤΑΕ Λεμεσού για τις δύο υποθέσεις πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή Εναερίου.
Οι δύο περιπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 25χρονου από τη Λετονία και 17χρονου Ελληνοκύπριου.
Διερευνούν διασύνδεση με τους πανηγυρισμούς ΑΕΛιστών
Ενώπιον των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν τεθεί όλα τα στοιχεία και διερευνάται το ενδεχόμενο διασύνδεσης με τους πανηγυρισμούς ΑΕΛιστών χθες βράδυ στην περιοχή, που γιόρταζαν τα 90χρονα της ομάδας του και αυτό λόγω των όσων αναφέρθηκαν από τον έναν εκ των τραυματιών.
Κατά την πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 25χρονος στους ανακριτές, μετέβη με φίλο του σε σημείο που γιόρταζαν οπαδοί της ΑΕΛ, τους έκανε παρατήρηση και αυτοί του επιτέθηκαν. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύεται φέροντας κάταγμα ρινός και γνάθου. Το δεύτερο πρόσωπο που ήταν στο σημείο μαζί του τραυματίστηκε ελαφρά.
Κατά την δεύτερη περίπτωση, ο 17χρονος ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν με φίλους του και συμμετείχαν σε εορτασμούς, δέχθηκαν επίθεση από αλλοδαπούς και τους κτύπησαν για άγνωστους λόγους.
Σύμφωνα με την Αστυνομίας οι δύο υποθέσεις φαίνεται να συνδέονται, ενώ οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.