!

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

MC MEDIA NETWORK

8 Αυγούστου, 2020 Σάββατο 09:41:59

Όλες οι Ειδήσεις

Εγγραφή στο
Newsletter

!

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

«Ουδέποτε συμφώνησα να σκοτώσω… Η συνείδηση μου εν καθαρή» είπε ο Χατζηξενοφώντος

Επέμεινε ότι δεν ήξερε τίποτε για το φόνο και ότι απειλήθηκε από τον Τζιωνή ο Μάριος Χατζηξενοφώντος, τελευταίος κατηγορούμενος στην υπόθεση του διπλού φονικού – Στενό pressing από την Εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής κατά τη σημερινή αντεξέταση του – «Δεν θυμάμαι… δεν θυμάμαι» έλεγε ο Χατζηξενοφώντος – «Λες ψέματα» του υπέβαλε η Κατηγορούσας Αρχή υποβάλλοντας του ότι ποτέ δεν απειλήθηκε

Κατέβασε το APP της CYPRUS TIMES! ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS

Μετά τα όσα συγκλονιστικά περιέγραψε χθες ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου για το μοιραίο βράδυ της 18ης Απριλίου 2018, ο μοναδικός πλέον κατηγορούμενος στην υπόθεση του διπλού φονικού Μάριος Χατζηξενοφόντως, η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα με την αντεξέταση του από την εκπρόσωπο της κατηγορούσας Αρχής Πωλίνα Ευθυβούλου. Απευθυνόμενος προς το δικαστήριο από το βήμα του μάρτυρα, χθες, ο Μάριος Χατζηξενοφώντος είπε ότι το μοιραίο βράδυ απειλήθηκε με μαχαίρι από τον Τζιωνή, ώστε να τον ακολουθήσει στο σπίτι των θυμάτων, διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως δεν γνώριζε τι πήγαιναν να κάνουν εκεί.

Είπε ότι μετά τις τραγικές στιγμές, που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου, στον Στρόβολο, ο ίδιος δεν πήγε στην αστυνομία, γιατί ήταν τρομοκρατημένος και φοβόταν για τη ζωή του.«Όποιος και να ήταν στη θέση μου δεν θα πήγαινε στην Αστυνομία», είπε ο Μ. Χατζηξενοφώντος

Ήμουν τρομοκρατημένος, αγχωμένος και σοκαρισμένος. Έκανα σενάρια με το μυαλό μου ότι όπως μπήκε στο σπίτι στον Στρόβολο, έτσι θα μπορούσε να μπει και στο δικό μου. Με απειλούσε. Ήξερα τι ήταν ικανός να κάνει. Δεν μπορούσα να πάω στην Αστυνομία. Όποιος και να ήταν στη θέση μου δεν θα πήγαινε στην Αστυνομία», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ όσα είπε ενώπιο του Δικαστηρίου ο Χατζηξενοφώντος

«Όχι δεν έκανα φόνο»

Από το εδώλιο του μάρτυρα και απαντώντας ενόρκως στα ερωτήματα του συνηγόρου υπεράσπισης, Μάριου Γεωργίου, ο κατηγορούμενος είπε πως δεν έχει κάνει φόνο, ούτε συνωμότησε, ούτε διέρρηξε οικία, ούτε προχώρησε σε απαγωγή οποιουδήποτε προσώπου ή να μετέφερε επιθετικά όπλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Χατζηξενοφόντως αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για διάπραξη φόνου, για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, για διάρρηξη οικίας και μεταφορά επιθετικών οργάνων. Κατηγορούμενοι στην υπόθεση ήταν, επίσης, ο Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού και η πρώην συμβία του Τζιωνή,  Σάρα Σιαμς.

Τα σημαντικότερα σημεία της αντεξέτασης του Χατζηξενοφώντος:

Σε εξέλιξη η αντεξέταση του μοναδικού πλέον κατηγορούμενου στην υπόθεση του διπλού φονικού από την Εκπρόσωπο της κατηγορούσας Αρχής Πωλίνα Ευθυβούλου
Σε έντονο ύφος η αντεξέταση της Πολίνας Ευθυβούλου. Στο επίκεντρο της διαδικασίας οι απειλές του Λοΐζου Τζιωνή στον Μάριο Χατζηξενοφώντος – όπως ισχυρίζεται ο ίδιος – για να τον ακολουθήσει στο σπίτι των θυμάτων το βράδυ της 18ης Απριλίου.
Κατηγορούσα αρχή: «Τι σου έλεγε ο Τζιωνής όταν ήσασταν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο όταν πήρατε τα ναρκωτικά και πηγαίνατε στο σπίτι του; Ποτέ άρχισε να ήταν ανήσυχος ο Τζιωνής; Μάριος: «είχε αρχίσει να αλλάζει ο Τζιωνής όταν πήρε την κόκα και ήρθε στο αυτοκίνητο και μετά την χρήση της κοκαΐνης» Κατηγορούσα αρχή: «πάτε σπίτι του Τζιωνή και αρχίζει να λέει του Λευτέρη για την παιδική ηλικία, μετά σου δείχνει λες το μαχαίρι; Μάριος: «Ναι μετά που έκανε κοκαΐνη μου το έδειξε το μαχαίρι» Κατηγορούσα αρχή «Μέχρι να έρθει ο Λευτέρης εκεί δεν απειλήθηκες ; Δυο μισή ώρες εκεί τι έκανες;» Μάριος «έπαιζα με το τηλέφωνο μου, και ήμουν υπό την επήρεια χόρτου»
Κατηγορούσα αρχή: «Ποσό σε επηρέασε το ένα τσιγάρο χόρτου που έκανες με τη Σάρα και το Τζιωνή αφού ήσουν συχνός χρήστης;» Μάριος «χαλάρωσα, ναι ήμουν συχνός χρήστης» Κατηγορούσα αρχή «Μετά σε ποιο στάδιο σου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό;» Μάριος: «την ώρα που καθόμασταν στο κρεβάτι μετά που έκαναν κόκα. Μετά το δεύτερο «όχι» του είπα του Λοΐζου σηκώθηκε και γύρισε το μαχαίρι προς τα πάνω μου» Κατηγορούσα αρχή «εσύ γιατί δεν απευθύνθηκες στους φίλους σου εκεί ότι σε απείλησε;» Μάριος: «τι να πω στον αδελφό του και στους άλλους» Κατηγορούσα αρχή: «μπήκες στη διαδικασία να σκεφτείς που με παίρνει αυτός ο άνθρωπος ;» Μάριος: «σκέφτηκα ότι μπορεί να με σκοτώσει» Κατηγορούσα αρχή «εσένα φοβήθηκες ότι θα σε σκοτώσει. Τους άλλους γιατί να μην τους σκοτώσει ;» Μάριος «εμένα απείλησε, όχι κάποιον άλλο» Κατηγορούσα αρχή: «επέλεξες να σταθείς εκεί ήταν δίκη σου επιλογή και αναμένω να απαντάς» Μάριος: «απολογούμαι για τον έντονο τρόπο που απαντώ»
Κατηγορούσα αρχή: «σε τραβά σε παίρνει στο αυτοκίνητο. Το σπαθί που είναι ; Μάριος: «δεν γνωρίζω που είναι» Κατηγορούσα αρχή: «μας είπες ότι το κρατούσε και θέλεις να πεις αυτό το σπαθί δεν το είδες ;» *Ενώπιον δικαστηρίου το σπαθί του Τζιωνή. Κατηγορούσα αρχή «σε απείλησε με το μαχαίρι ο Τζιωνής και ανέμιζε το μαχαίρι και δεν έκανες κάτι; » Μάριος «ήμουν τρομοκρατημένος δεν αντέδρασαν οι άλλοι τι θα έκανα εγώ ήμουν παγωμένος» Κατηγορούσα αρχή «παγωμένος πάλι; συνέχεια παγώνεις» Μάριος: «με εκείνο το μαχαίρι σκότωσε δυο άτομα μετά» Κατηγορούσα αρχή «μας είπες ότι με το μαχαίρι σε απείλησε για να τον ακολουθήσεις» Μάριος «δεν ξέρω γιατί με απείλησε»
Ο Χατζηξενοφώντος επιμένει ότι τον απείλησε ο Τζιωνής να τον ακολουθήσει το βράδυ εκείνο πριν το φονικό, ότι τον απείλησε με μαχαίρι όταν βρίσκονταν στο σπίτι του παππού του Τζιωνή και ότι ήταν τρομοκρατημένος μετά τις απειλές.

 

Διακοπή στη διαδικασία

 

Επαναρχίζει η διαδικασία. Κατηγορούσα αρχή: «τον είδες να κρατάει το μαχαίρι και το σπαθί πριν μπει στο σπίτι και πίστευες θα τους χτυπήσει το κουδούνι ;» Μάριος: «δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Με απείλησε και έξω από το σπίτι όταν τον ρώτησα αν θα παραβιάσει την πόρτα μου έδειξε το μαχαίρι και μου είπε να σιωπήσω»

 

Μάριος: «ουδέποτε συμφώνησα να σκοτώσω ούτε να κάνω ληστεία» Κατηγορούσα αρχή: «μάλιστα του έλεγες «ατε ρε, ατε ρε πάμε» γιατί Καθυστερούσε. Έλεγες ψέματα και για τα ρούχα για να βγάλεις τον εαυτό σου και από τη ληστεία» Μάριος: «διαφωνώ πλήρως» Κατηγορούσα αρχή «παραλαβές μαχαίρι το τοποθέτησες στο λαιμό σου έβαλες το κασκόλ σου να μη φαίνεται. Πήγαινες με τη θέληση σου για να διαπράξετε αυτά που συμφωνήσατε. Έφτασες στο σημείο να λες ψέματα ακόμη και για ξεκάθαρα θέματα. Ήξερες το σπίτι – στόχο – από ημέρες και ποιοι έμεναν εκεί» Μάριος: «διαφωνώ πλήρως συγνώμη κυρία Πωλίνα δεν συμφωνώ»

 

Κατηγορούσα αρχή: «στην προσπάθεια σου να καλύψεις ότι έκανες, έστειλες και διάφορα μηνύματα στο φίλο σου τον Ραχή για να πει ψέματα αν ρωτήσει κάποιος να πει ότι ήσασταν μαζί το βράδυ. Στέλνεις μηνύματα και λες του φίλου σου μεν πεις τίποτε σε κανένα. Τι να μεν πει;» Μάριος: «δε θυμάμαι» Κατηγορούσα αρχή «τα αλλά τα θυμάσαι τούτο εν θυμάσαι; Μάριε θα μας πεις την αλήθεια;» Κατηγορούσα αρχή: «Μόλις έγινες μέρος ενός διπλού φονικού μιας απαγωγής και εγκλεισμού ανηλίκου εσύ έψαχνες τους παρέες σου εξήγα μας το» Μάριος: «ουδέποτε συμφώνησα να σκοτώσω να κάνω ληστεία ή οτιδήποτε άλλο, η συνείδηση μου εν καθαρή. Δεν συμφώνησα τίποτε με τον Λοΐζο εν άνθρωπος που με απείλησε για όνομα του Θεού».
Κατηγορούσα αρχή: «είδες δυο γυμνά πόδια ειπες μας χθες και αίματα στο σπίτι» Μάριος: «δε ξέρω εμένα με απείλησε με το ίδιο μαχαίρι δε γνώριζα τι έκανε εκεί» Κατηγορούσα αρχή: «θέλεις να μας πεις ότι εν γνώριζες ότι έγινε σε εκείνο το σπίτι. Ποιος θα σε πιστέψει;»
Κατηγορούσα αρχή: «εγώ σου λέω ότι λίγες ημέρες πριν πήγες ξανά στο σπίτι ρουφούσατε κοκαΐνη όλοι μαζί και ήταν όλα συμφωνημένα» Μάριος: «διαφωνώ πλήρως» Κατηγορούσα αρχή: «ήταν στο σχέδιο σας όλα συμφωνημένα» Μάριος: «ο Λοΐζος μετά μου είπε ότι έγινε σε εκείνο το σπίτι μεν πεις τίποτε γιατί θα γίνει και στο δικό σου» Κατηγορούσα αρχή «ο μόνος λόγος που δεν δέχεσαι ότι ήσουν χρήστης κοκαΐνης είναι για να υποστηρίξεις ότι σε απείλησε ο Τζιωνής να κάνετε αυτά που ήταν να κάνετε. Είναι η θέση μου ότι τόσα πολλά ψέματα είπες και στον δικηγόρο σου, που μετά εσύ ο ίδιος τα αμφισβήτησες. Τόσες πολλές φορές άλλαξες ότι σε απείλησε με μαχαίρι. Ουδέποτε απειλήθηκες από τον Τζιωνή».
Μάριος: «ζήτω συγνώμη εάν καταλάβατε αυτό αλλά δεν συμφωνώ» Κατηγορούσα αρχή: «ουδέποτε είπες στους αστυνομικούς ότι απειλήθηκες» Μάριος: «το είπα» Κατηγορούσα αρχή: «η θέση μου είναι ότι δεν το είπες στην κατάθεση ότι απειλήθηκες γιατί δεν έγινε ποτέ. Είναι με τη θέληση σου που πήγες. Είχες το σθένος να πας να κρύψεις τα παπούτσια σου μετά το φόνο να κρύψεις τεκμήρια και μαχαίρι. Το μαχαίρι το είχες από την αρχή το λαιμό σου κρυμμένο. Είναι ψέματα ότι σου το έδωσε μπαίνοντας στη κουζίνα για να απειλήσει τον μικρό γιο της οικογένειας» Μάριος: «όχι διαφωνώ» Κατηγορούσα αρχή: «το ότι έσβησες μηνύματα δείχνει ότι γνώριζες και δεν ήταν καθόλου έκπληξη το τι έγινε εκείνη τη νύχτα στο σπίτι. Είχες το σθένος να πας να δεις τους φίλους σου μετά στο πάρκο» Μάριος: «έκατσα αρκετή ώρα μόνος μου» Κατηγορούσα αρχή: «έκτισες ένα παραμύθι χωρίς να επιδέχεσαι οποιαδήποτε ευθύνη. Ντύθηκες, πήρες μαχαίρι ανέβηκες στη ταράτσα, παρακολουθούσατε τον κόσμο ότι ήταν μέσα, βοήθησες τον Τζιωνή να μπει μέσα μπήκατε μέσα, ψάχνατε για κλοπιμαία».

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου. Η συνέχεια ορίστηκε για τις 11 του μήνα.

Επέμεινε ότι δεν ήξερε τίποτε για το φόνο και ότι απειλήθηκε από τον Τζιωνή ο Μάριος Χατζηξενοφώντος, τελευταίος κατηγορούμενος στην υπόθεση του διπλού φονικού – Στενό pressing από την Εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής κατά τη σημερινή αντεξέταση του – «Δεν θυμάμαι… δεν θυμάμαι» έλεγε ο Χατζηξενοφώντος – «Λες ψέματα» του υπέβαλε η Κατηγορούσας Αρχή υποβάλλοντας του ότι ποτέ δεν απειλήθηκε

Μετά τα όσα συγκλονιστικά περιέγραψε χθες ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου για το μοιραίο βράδυ της 18ης Απριλίου 2018, ο μοναδικός πλέον κατηγορούμενος στην υπόθεση του διπλού φονικού Μάριος Χατζηξενοφόντως, η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα με την αντεξέταση του από την εκπρόσωπο της κατηγορούσας Αρχής Πωλίνα Ευθυβούλου. Απευθυνόμενος προς το δικαστήριο από το βήμα του μάρτυρα, χθες, ο Μάριος Χατζηξενοφώντος είπε ότι το μοιραίο βράδυ απειλήθηκε με μαχαίρι από τον Τζιωνή, ώστε να τον ακολουθήσει στο σπίτι των θυμάτων, διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως δεν γνώριζε τι πήγαιναν να κάνουν εκεί.

Είπε ότι μετά τις τραγικές στιγμές, που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου, στον Στρόβολο, ο ίδιος δεν πήγε στην αστυνομία, γιατί ήταν τρομοκρατημένος και φοβόταν για τη ζωή του.«Όποιος και να ήταν στη θέση μου δεν θα πήγαινε στην Αστυνομία», είπε ο Μ. Χατζηξενοφώντος

Ήμουν τρομοκρατημένος, αγχωμένος και σοκαρισμένος. Έκανα σενάρια με το μυαλό μου ότι όπως μπήκε στο σπίτι στον Στρόβολο, έτσι θα μπορούσε να μπει και στο δικό μου. Με απειλούσε. Ήξερα τι ήταν ικανός να κάνει. Δεν μπορούσα να πάω στην Αστυνομία. Όποιος και να ήταν στη θέση μου δεν θα πήγαινε στην Αστυνομία», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ όσα είπε ενώπιο του Δικαστηρίου ο Χατζηξενοφώντος

«Όχι δεν έκανα φόνο»

Από το εδώλιο του μάρτυρα και απαντώντας ενόρκως στα ερωτήματα του συνηγόρου υπεράσπισης, Μάριου Γεωργίου, ο κατηγορούμενος είπε πως δεν έχει κάνει φόνο, ούτε συνωμότησε, ούτε διέρρηξε οικία, ούτε προχώρησε σε απαγωγή οποιουδήποτε προσώπου ή να μετέφερε επιθετικά όπλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Χατζηξενοφόντως αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για διάπραξη φόνου, για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, για διάρρηξη οικίας και μεταφορά επιθετικών οργάνων. Κατηγορούμενοι στην υπόθεση ήταν, επίσης, ο Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού και η πρώην συμβία του Τζιωνή,  Σάρα Σιαμς.

Τα σημαντικότερα σημεία της αντεξέτασης του Χατζηξενοφώντος:

Σε εξέλιξη η αντεξέταση του μοναδικού πλέον κατηγορούμενου στην υπόθεση του διπλού φονικού από την Εκπρόσωπο της κατηγορούσας Αρχής Πωλίνα Ευθυβούλου
Σε έντονο ύφος η αντεξέταση της Πολίνας Ευθυβούλου. Στο επίκεντρο της διαδικασίας οι απειλές του Λοΐζου Τζιωνή στον Μάριο Χατζηξενοφώντος – όπως ισχυρίζεται ο ίδιος – για να τον ακολουθήσει στο σπίτι των θυμάτων το βράδυ της 18ης Απριλίου.
Κατηγορούσα αρχή: «Τι σου έλεγε ο Τζιωνής όταν ήσασταν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο όταν πήρατε τα ναρκωτικά και πηγαίνατε στο σπίτι του; Ποτέ άρχισε να ήταν ανήσυχος ο Τζιωνής; Μάριος: «είχε αρχίσει να αλλάζει ο Τζιωνής όταν πήρε την κόκα και ήρθε στο αυτοκίνητο και μετά την χρήση της κοκαΐνης» Κατηγορούσα αρχή: «πάτε σπίτι του Τζιωνή και αρχίζει να λέει του Λευτέρη για την παιδική ηλικία, μετά σου δείχνει λες το μαχαίρι; Μάριος: «Ναι μετά που έκανε κοκαΐνη μου το έδειξε το μαχαίρι» Κατηγορούσα αρχή «Μέχρι να έρθει ο Λευτέρης εκεί δεν απειλήθηκες ; Δυο μισή ώρες εκεί τι έκανες;» Μάριος «έπαιζα με το τηλέφωνο μου, και ήμουν υπό την επήρεια χόρτου»
Κατηγορούσα αρχή: «Ποσό σε επηρέασε το ένα τσιγάρο χόρτου που έκανες με τη Σάρα και το Τζιωνή αφού ήσουν συχνός χρήστης;» Μάριος «χαλάρωσα, ναι ήμουν συχνός χρήστης» Κατηγορούσα αρχή «Μετά σε ποιο στάδιο σου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό;» Μάριος: «την ώρα που καθόμασταν στο κρεβάτι μετά που έκαναν κόκα. Μετά το δεύτερο «όχι» του είπα του Λοΐζου σηκώθηκε και γύρισε το μαχαίρι προς τα πάνω μου» Κατηγορούσα αρχή «εσύ γιατί δεν απευθύνθηκες στους φίλους σου εκεί ότι σε απείλησε;» Μάριος: «τι να πω στον αδελφό του και στους άλλους» Κατηγορούσα αρχή: «μπήκες στη διαδικασία να σκεφτείς που με παίρνει αυτός ο άνθρωπος ;» Μάριος: «σκέφτηκα ότι μπορεί να με σκοτώσει» Κατηγορούσα αρχή «εσένα φοβήθηκες ότι θα σε σκοτώσει. Τους άλλους γιατί να μην τους σκοτώσει ;» Μάριος «εμένα απείλησε, όχι κάποιον άλλο» Κατηγορούσα αρχή: «επέλεξες να σταθείς εκεί ήταν δίκη σου επιλογή και αναμένω να απαντάς» Μάριος: «απολογούμαι για τον έντονο τρόπο που απαντώ»
Κατηγορούσα αρχή: «σε τραβά σε παίρνει στο αυτοκίνητο. Το σπαθί που είναι ; Μάριος: «δεν γνωρίζω που είναι» Κατηγορούσα αρχή: «μας είπες ότι το κρατούσε και θέλεις να πεις αυτό το σπαθί δεν το είδες ;» *Ενώπιον δικαστηρίου το σπαθί του Τζιωνή. Κατηγορούσα αρχή «σε απείλησε με το μαχαίρι ο Τζιωνής και ανέμιζε το μαχαίρι και δεν έκανες κάτι; » Μάριος «ήμουν τρομοκρατημένος δεν αντέδρασαν οι άλλοι τι θα έκανα εγώ ήμουν παγωμένος» Κατηγορούσα αρχή «παγωμένος πάλι; συνέχεια παγώνεις» Μάριος: «με εκείνο το μαχαίρι σκότωσε δυο άτομα μετά» Κατηγορούσα αρχή «μας είπες ότι με το μαχαίρι σε απείλησε για να τον ακολουθήσεις» Μάριος «δεν ξέρω γιατί με απείλησε»
Ο Χατζηξενοφώντος επιμένει ότι τον απείλησε ο Τζιωνής να τον ακολουθήσει το βράδυ εκείνο πριν το φονικό, ότι τον απείλησε με μαχαίρι όταν βρίσκονταν στο σπίτι του παππού του Τζιωνή και ότι ήταν τρομοκρατημένος μετά τις απειλές.

 

Διακοπή στη διαδικασία

 

Επαναρχίζει η διαδικασία. Κατηγορούσα αρχή: «τον είδες να κρατάει το μαχαίρι και το σπαθί πριν μπει στο σπίτι και πίστευες θα τους χτυπήσει το κουδούνι ;» Μάριος: «δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Με απείλησε και έξω από το σπίτι όταν τον ρώτησα αν θα παραβιάσει την πόρτα μου έδειξε το μαχαίρι και μου είπε να σιωπήσω»

 

Μάριος: «ουδέποτε συμφώνησα να σκοτώσω ούτε να κάνω ληστεία» Κατηγορούσα αρχή: «μάλιστα του έλεγες «ατε ρε, ατε ρε πάμε» γιατί Καθυστερούσε. Έλεγες ψέματα και για τα ρούχα για να βγάλεις τον εαυτό σου και από τη ληστεία» Μάριος: «διαφωνώ πλήρως» Κατηγορούσα αρχή «παραλαβές μαχαίρι το τοποθέτησες στο λαιμό σου έβαλες το κασκόλ σου να μη φαίνεται. Πήγαινες με τη θέληση σου για να διαπράξετε αυτά που συμφωνήσατε. Έφτασες στο σημείο να λες ψέματα ακόμη και για ξεκάθαρα θέματα. Ήξερες το σπίτι – στόχο – από ημέρες και ποιοι έμεναν εκεί» Μάριος: «διαφωνώ πλήρως συγνώμη κυρία Πωλίνα δεν συμφωνώ»

 

Κατηγορούσα αρχή: «στην προσπάθεια σου να καλύψεις ότι έκανες, έστειλες και διάφορα μηνύματα στο φίλο σου τον Ραχή για να πει ψέματα αν ρωτήσει κάποιος να πει ότι ήσασταν μαζί το βράδυ. Στέλνεις μηνύματα και λες του φίλου σου μεν πεις τίποτε σε κανένα. Τι να μεν πει;» Μάριος: «δε θυμάμαι» Κατηγορούσα αρχή «τα αλλά τα θυμάσαι τούτο εν θυμάσαι; Μάριε θα μας πεις την αλήθεια;» Κατηγορούσα αρχή: «Μόλις έγινες μέρος ενός διπλού φονικού μιας απαγωγής και εγκλεισμού ανηλίκου εσύ έψαχνες τους παρέες σου εξήγα μας το» Μάριος: «ουδέποτε συμφώνησα να σκοτώσω να κάνω ληστεία ή οτιδήποτε άλλο, η συνείδηση μου εν καθαρή. Δεν συμφώνησα τίποτε με τον Λοΐζο εν άνθρωπος που με απείλησε για όνομα του Θεού».
Κατηγορούσα αρχή: «είδες δυο γυμνά πόδια ειπες μας χθες και αίματα στο σπίτι» Μάριος: «δε ξέρω εμένα με απείλησε με το ίδιο μαχαίρι δε γνώριζα τι έκανε εκεί» Κατηγορούσα αρχή: «θέλεις να μας πεις ότι εν γνώριζες ότι έγινε σε εκείνο το σπίτι. Ποιος θα σε πιστέψει;»
Κατηγορούσα αρχή: «εγώ σου λέω ότι λίγες ημέρες πριν πήγες ξανά στο σπίτι ρουφούσατε κοκαΐνη όλοι μαζί και ήταν όλα συμφωνημένα» Μάριος: «διαφωνώ πλήρως» Κατηγορούσα αρχή: «ήταν στο σχέδιο σας όλα συμφωνημένα» Μάριος: «ο Λοΐζος μετά μου είπε ότι έγινε σε εκείνο το σπίτι μεν πεις τίποτε γιατί θα γίνει και στο δικό σου» Κατηγορούσα αρχή «ο μόνος λόγος που δεν δέχεσαι ότι ήσουν χρήστης κοκαΐνης είναι για να υποστηρίξεις ότι σε απείλησε ο Τζιωνής να κάνετε αυτά που ήταν να κάνετε. Είναι η θέση μου ότι τόσα πολλά ψέματα είπες και στον δικηγόρο σου, που μετά εσύ ο ίδιος τα αμφισβήτησες. Τόσες πολλές φορές άλλαξες ότι σε απείλησε με μαχαίρι. Ουδέποτε απειλήθηκες από τον Τζιωνή».
Μάριος: «ζήτω συγνώμη εάν καταλάβατε αυτό αλλά δεν συμφωνώ» Κατηγορούσα αρχή: «ουδέποτε είπες στους αστυνομικούς ότι απειλήθηκες» Μάριος: «το είπα» Κατηγορούσα αρχή: «η θέση μου είναι ότι δεν το είπες στην κατάθεση ότι απειλήθηκες γιατί δεν έγινε ποτέ. Είναι με τη θέληση σου που πήγες. Είχες το σθένος να πας να κρύψεις τα παπούτσια σου μετά το φόνο να κρύψεις τεκμήρια και μαχαίρι. Το μαχαίρι το είχες από την αρχή το λαιμό σου κρυμμένο. Είναι ψέματα ότι σου το έδωσε μπαίνοντας στη κουζίνα για να απειλήσει τον μικρό γιο της οικογένειας» Μάριος: «όχι διαφωνώ» Κατηγορούσα αρχή: «το ότι έσβησες μηνύματα δείχνει ότι γνώριζες και δεν ήταν καθόλου έκπληξη το τι έγινε εκείνη τη νύχτα στο σπίτι. Είχες το σθένος να πας να δεις τους φίλους σου μετά στο πάρκο» Μάριος: «έκατσα αρκετή ώρα μόνος μου» Κατηγορούσα αρχή: «έκτισες ένα παραμύθι χωρίς να επιδέχεσαι οποιαδήποτε ευθύνη. Ντύθηκες, πήρες μαχαίρι ανέβηκες στη ταράτσα, παρακολουθούσατε τον κόσμο ότι ήταν μέσα, βοήθησες τον Τζιωνή να μπει μέσα μπήκατε μέσα, ψάχνατε για κλοπιμαία».

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου. Η συνέχεια ορίστηκε για τις 11 του μήνα.

Top Stories

MC MEDIA NETWORK

Δείτε το ανύπαρκτο πέναλτι που κράτησε την Ομόνοια στον A’ προκριματικό (video)

Δείτε το ανύπαρκτο πέναλτι που κράτησε την Ομόνοια στον A’ προκριματικό (video)

MC MEDIA NETWORK

Δείτε το ανύπαρκτο πέναλτι που κράτησε την Ομόνοια στον A’ προκριματικό (video)

Δείτε το ανύπαρκτο πέναλτι που κράτησε την Ομόνοια στον A’ προκριματικό (video)

Lifestyle

Δείτε το ανύπαρκτο πέναλτι που κράτησε την Ομόνοια στον A’ προκριματικό (video)

Δείτε το ανύπαρκτο πέναλτι που κράτησε την Ομόνοια στον A’ προκριματικό (video)

Lifestyle

Advertorials