MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Περισσότερες από 5 οι μαχαιριές στο άψυχο κορμάκι της 9χρονης…

Advertisement

Sponsored by exness

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Με συγκλονισμό η κυπριακή κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την δολοφονία της 9χρονης η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 13χρονο αδελφό της χθες το απόγευμα στο σπίτι τους στη περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, o 13χρονος αφαίρεσε τη ζωή της 9χρονης αδελφή, μαχαιρώνοντας της με πάνω από 5 μαχαιριές. Φυσικά ο ακριβείς αριθμός των τραυμάτων που φέρει το άτυχο κοριτσάκι θα διαφανεί σήμερα από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού.

Από την νεκροτομή επίσης θα διαφανεί και σε ποια σημεία μαχαιρώθηκε. Επίσης από την νεκροτομή θα διαφανεί χρονικά πότε ακριβώς διαπράχθηκε η δολοφονία της 9χρονης.

Παραδέχτηκε… αιτία ο καβγάς

Ο 13χρονος σε κατάθεση του στην Αστυνομία παραδέχθηκε την πράξη του ενώ ανέφερε και τους λογούς που προχώρησε στην πράξη αυτή. Να σημειώσουμε πως η 9χρονη εντοπίστηκε από το πατερά της σε λίμνη αίματος στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Να σημειώσουμε πως αργά χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε για την υπόθεση σύσκεψη της Αστυνομίας με εμπλεκόμενα τμήματα, κατά την οποία και αποφασίστηκε όπως ο 13χρονος εξεταστεί από παιδοψυχολόγο. Από την εξέταση που ακολούθησε διαπιστώθηκε πως ο 13χρονος χρήζει υποχρεωτικής νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Οι έρευνες για το φόνο της 9χρονης συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια να εξιχνιαστούν πλήρως οι συνθήκες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το φονικό τοποθετείται χρονικά γύρω στις 5 το απόγευμα της Τρίτης. Εκείνη την ώρα ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά. Η μητέρα δεν διέμενε μαζί τους καθώς έχει χωρίσει με τον πατέρα των παιδιών. Τα παιδιά έμεναν συχνά μόνα στο σπίτι και έπαιζαν στους δρόμους, όπως αναφέρουν γείτονες. Ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η μικρή συχνά γυρνούσε ολομόναχη στους δρόμους της γειτονιάς. Όμως η σημερινή μέρα είχε τραγική κατάληξη…

Με την επιστροφή του στο σπίτι ο πατέρας είδε τον 13χρονο γιο του στη βεράντα. Και τη μικρή του σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι. Αδυνατώντας να πιστέψει ότι ήταν νεκρή, την έβγαλε έξω προσπαθώντας να τη συνεφέρει, φωνάζοντας παράλληλα για βοήθεια γείτονες, που είδαν την μικρή μαχαιρωμένη. Συγκεκριμένα φώναζε «βοήθεια» σε σπαστά ελληνικά και έτρεχε στη γειτονιά μη γνωρίζοντας τι να κάνει, συγκλονισμένος από το θάνατο του παιδιού του.

Καλείται ασθενοφόρο και η μικρή μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώνεται ο θάνατος της μικρής. Πρόκειται για οικογένεια Ρουμάνων Ρομά.

Πληροφορίες ότι τα αδέλφια καβγάδιζαν…

Φαίνεται ότι τα δύο αδέλφια, που εκείνη την ώρα ήταν μόνα τους στο σπίτι, καυγάδισαν προτού ο 13χρονος επιτεθεί με μαχαίρι στην αδελφή του.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους οι οποίοι αναμένεται να διεξάγουν αύριο και τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 9χρονου κοριτσιού. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το κορμάκι της 9χρονης δέχτηκε αριθμό μαχαιριών.

Νεαρός γείτονας ανέφερε ότι «βρισκόμουν στο σπίτι μου, άκουσα τον πατέρα να φωνάζει, αντιλήφθηκα γείτονες να τρέχουν προς το σπίτι και βγήκα και εγώ για να δω τι συμβαίνει. Είδα τον πατέρα να κρατάει το κοριτσάκι και να τη μεταφέρει έξω από το σπίτι» είπε και πρόσθεσε πως ενημέρωσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο για το συμβάν. «Άγγιξα το κοριτσάκι για να δω εάν υπήρχε παλμός, αλλά δεν υπήρχε και άρχισε ήδη να μελανιάζει. Ο πατέρας βρισκόταν πάνω από τη μικρή και της έκανε μαλάξεις» προσπαθώντας να επαναφέρει το παιδί του ενώ ο 13χρονος «καθόταν βεράντα του σπιτιού λες και δεν είχε γίνει κάτι».

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο νεαρός είπε πως δεν γνώριζε την οικογένεια, ωστόσο έβλεπε «τα παιδιά που έπαιζαν έξω στο δρόμο καθημερινά και τα αδέλφια είχαν συχνά καυγάδες».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network