MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Άκυρος» ο συναγερμός στην Κόκκινη Λίμνη. Παλιά κιβώτια και όχι τη βαλίτσα ανέσυρε ο δύτης (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Μετά τον εντοπισμό του τσιμεντομπλόκ… επιχειρούν ξανά σήμερα για εντοπισμό της 3ης βαλίτσας θανάτου – Πιστεύεται ότι το τεκμήριο που ανασύρθηκε χθες το απόγευμα από τον δύτη συνδέεται με την υπόθεση

Advertisement

Το τσιμεντομπλόκ που ανασύρθηκε σε βάθος 13 μέτρων από τα θολά νερά της Κόκκινης Λίμνης πιστεύεται ότι συνδέεται με την 3η βαλίτσα θανάτου και αναπτερώνει τις ελπίδες για εντόπισμό της. Εντός της βαλίτσας, όπως ομολόγησε ο Νίκος Μεταξάς, βρίσκεται η σορός ενός ακόμα εκ των θυμάτων του, της 29χρονης Maricar από τις Φιλιππίνες.

Λίγες ώρες πριν, οι αρμόδιοι έλαβαν αρνητικό μήνυμα από τη Βρετανία, ως προς τη χρήση του ραντάρ στην Κόκκινη Λίμνη, αναφέροντας ότι δε θα μπορούσε να βοηθήσει τις προσπάθειες.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times μέσα από το τσιμεντομπλόκ υπήρχε περασμένο σχοινί και οι εξεταστές της υπόθεσης θεωρούν ότι πρόκειται για τεκμήριο. Την Τρίτη, οι έρευνες στην «Κόκκινη Λίμνη» έγιναν κάτω από πιο ευνοϊκές συνθήκες, αφού η ορατότητα ήταν σε καλύτερα επίπεδα, ωστόσο η βαλίτσα δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Συνεχής Ενημέρωση… ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

  • Οι έρευνες για σήμερα ολοκληρώθηκαν γύρω στις 6:20 το απόγευμα
  • Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι πρόκειται για δυο παλιά κιβώτια και όχι η βαλίτσα
  • Ο δύτης εξήλθε απο την λίμνη.
  • Εντοπίστηκε νέο εύρημα στην 3η προσπάθεια του δύτη στην Κόκκινη Λίμνη. Ανασύρεται τώρα από τον δύτη.
  • Σε συγκεκριμένο σημείο ο δύτης. Μακριά από το σημείο που εντοπίστηκαν οι 2 άλλες βαλίτσες και το τσιμεντομπλοκ
  • Εισήλθε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και πάλι δύτης εντός της Κόκκινης Λίμνης. Πρόκειται για την τρίτη προσπάθεια εντοπισμού της 3ης βαλίτσα σε συγκεκριμένο σημείο.
  • Ο δύτης εξήλθε πριν από λίγο από την Κόκκινη Λίμνη με τις έρευνες για την ώρα να παραμένουν άκαρπες.
  • Εισήλθε για δεύτερη φορά σήμερα γύρω στις 13:00 στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό ο δύτης που ερευνά την περιοχή όπου χθες εντοπίστηκε και ανασύρθηκε ένα τσιμεντομπλόκ
  • Αρχηγός Αστυνομίας: Δεν υπάρχουν εύλογες υποψίες ότι ο Μεταξάς εμπλέκεται σε άλλες δολοφονίες
  • Βγήκε ο δύτης από τη λίμνη. Χωρίς αποτέλεσμα η πρώτη προσπάθεια

Στη βορειοανατολική πλευρά της λίμνης οι έρευνες

Σήμερα οι έρευνες συνεχίζονται και επικεντρώνονται στη βορειοανατολική πλευρά της λίμνης με στόχο τον εντοπισμό της 3ης βαλίτσας θανάτου.

Πολύωρη νεκροτομή στη σορό της 8χρονης Elena

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, η νεκροτομή επί της σορού της 8χρονης Elena, κόρης της Livia Florentia Bunea, ολοκληρώθηκε στις 17:00, ενώ σημείωσε πως λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Στυλιανού «χθες και σήμερα λήφθηκαν γύρω στα εκατό μπουκαλάκια με δείγμα από τη νεκροτομή, τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Στυλιανού είπε ότι δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου της 8χρονης, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει ετοιμαστεί ούτε η σχετική έκθεση από τον ιατροδικαστή.

Είπε ακόμα ότι χρειάζεται αρκετό διάστημα, για να υπάρξουν αποτελέσματα από τις εξετάσεις. Σημειώνεται ότι ο Κύπριος ιατροδικαστής της Scotland Yard, Ανδρέας Μαρνερίδης, ο οποίος διενήργησε την νεκροτομή στην παρουσία της ιατροδικαστού Αγγελικής Παπέττα, αναχωρεί σήμερα από την Κύπρο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network