MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κεραυνός χτύπησε παιδί σε θάλασσα στην Αυστραλία (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Το παιδί βγήκε από το νερό με τη βοήθεια ναυαγοσώστη ο οποίος του έδωσε και τις πρώτες βοήθειες

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία της Αυστραλίας όπου ένας ανήλικος τραυματίστηκε σοβαρά καθώς φέρεται να χτυπήθηκε από κεραυνό.

Advertisement

Το παιδί, ηλικίας περίπου 8 ετών, ήταν με τους γονείς και τον μικρότερο αδερφό του στο νερό, στην παραλία Barrack Point στο Shellharbour. Λίγες στιγμές μετά, ένας κεραυνός χτυπά, με το παιδί να χάνει τις αισθήσεις του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Δείτε το βίντεο

«Ήταν σαν σοκ από το πουθενά και εκείνη τη στιγμή κοίταξα στον κόλπο και όλοι αγνοούσαν τι είχε συμβεί. Ένα μικρό παιδί είχε λιποθυμήσει και η οικογένειά του προσπαθούσε να το σώσει το συντομότερο δυνατόν» ανέφερε στο 9News ο Σάιμον Γιανγκ, αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος.

Το παιδί βγήκε από το νερό με τη βοήθεια ναυαγοσώστη ο οποίος του έδωσε και τις πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

«Το παιδί έχει εγκαύματα στην περιοχή του θώρακα τα οποία φρόντισε η ομάδα τραυματιοφορέων που έσπευσε στο σημείο με ελικόπτερο» και της οποίας η συμβολή ήταν κρίσιμη για την επαναφορά του παιδιού, ανέφερε ο εντατικολόγος, Τέρι Μόρου.

«Παρότι πρόκειται για σπάνιο και ατυχές συμβάν, είναι μια υπενθύμιση πως όταν υπάρχουν καταιγίδες, πρέπει να αποφεύγουμε να βρισκόμαστε στο νερό και πως το ασφαλέστερο σημείο να βρίσκεται κανείς, είναι το εσωτερικό κτιρίων» πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network