MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αγοράκι ενός έτους πέθανε από αμοιβάδα που τρώει τον εγκέφαλο στο Αρκάνσας – Τα συμπτώματα της σπάνιας λοίμωξης

Advertisement

Sponsored by exness

Τα συμπτώματα εμφανίζονται μεταξύ της πρώτης και 12ης ημέρας μετά το κολύμπι σε μολυσμένο νερό

Ασύλληπτη τραγωδία καταγράφηκε στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, με ένα αγοράκι ενός έτους να χάνει τη ζωή του αφού μολύνθηκε από αμοιβάδα που τρώει τον εγκέφαλο και στην οποία εξετέθη το παιδί όταν κολύμπησε σε πισίνα. To περιστατικό σημειώθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου με τον Μάικλ Αλεξάντρ Πόλοκ να πεθαίνει ξαφνικά. Πρόκειται για τον πέμπτο τέτοιου είδους θάνατο στις ΗΠΑ.

Advertisement

Το αγοράκι μολύνθηκε με Naegleria fowleri, μια αμοιβάδα που κατοικεί στο νερό και προκαλεί φλεγμονή στον εγκέφαλο.

Οι γονείς του, Μάικλ Τζούνιορ και Τζούλια Πόλοκ, ήταν εκτός πολιτείας, σύμφωνα με το Arkansas Online. Ο Πόλοκ πέθανε στο Νοσοκομείο Παίδων του Αρκάνσας στο Λιτλ Ροκ, ανέφερε ο ιατροδικαστής Τζερόν Χομπς.

και Πρόληψης Νοσημάτων, τα συμπτώματα εμφανίζονται μεταξύ της πρώτης και 12ης ημέρας μετά το κολύμπι σε μολυσμένο νερό και ο θάνατος συνήθως ακολουθεί περίπου πέντε ημέρες αργότερα.

Τα συμπτώματα στην αρχή μοιάζουν με έναν ιό, όπως πονοκέφαλο, ναυτία, πυρετό και δυσκαμψία του αυχένα. Γρήγορα, όμως, εξελίσσονται σε πιο σοβαρά νευρολογικά προβλήματα, όπως επιληπτικές κρίσεις, παραισθήσεις, κώμα και συχνά θάνατο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network